Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru c.44
Raspunsuri - Pagina 18
mmc_nd spune:
La multi ani tuturor Mihaelelor si Gabrielelor sau Mihailor si Gabrielilor din viata lor 
!
rocsy2007, si mie mi s-a intamplat exact la fel si nu o data, si de 2 ori, la cele 2 IA!!! Om fi noi mai speciale!
Am facut un pregnyl si foliculii nu numai sa nu se spargeau, ci si cresteau
. Dar al doilea pregnyl le-a venit de hac. Si te inteleg perfect ca esti ingrijorata, asa am fost si eu, mereu imi analizam durerile de burta, poate-poate... Stai linistita ca dr.T stie ce face, si daca el nu este ingrijorat, tu n-ai de ce sa fii. 
rocsy2007 spune:
quote:
Originally posted by mmc_nd
La multi ani tuturor Mihaelelor si Gabrielelor sau Mihailor si Gabrielilor din viata lor!
rocsy2007, si mie mi s-a intamplat exact la fel si nu o data, si de 2 ori, la cele 2 IA!!! Om fi noi mai speciale!Am facut un pregnyl si foliculii nu numai sa nu se spargeau, ci si cresteau
. Dar al doilea pregnyl le-a venit de hac. Si te inteleg perfect ca esti ingrijorata, asa am fost si eu, mereu imi analizam durerile de burta, poate-poate... Stai linistita ca dr.T stie ce face, si daca el nu este ingrijorat, tu n-ai de ce sa fii.
mmc
"Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu." Petre Tutea
Merci din suflet pentru incurajare. da asa fac si eu imi analizez durerile de burta. acvum parca ma mai doare un pic. ma gandesc oare de ce s-a intamplat asa pentru ca fara stimulare se spargeau fara pregnyl fara nimic. nu mai inteleg nimic. dar vad eu maine. poate s-a spart.

http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
rocsy2007 spune:
dar am si eu o intrebare: daca se sparg mai tarziu mai sunt sanse sa se fecundeze sa iasa bb?![]()
nuchi spune:
LA MULTI ANI! tuturor care-si serbeaza astazi ziua numelui. multa sanatate si fie asa cum va doriti.
Kora, cu te mai simti? Te astept sa scrii si la odisee.
Aaandreea78 , ce bine-ti sta cu o asa semnatura!
De ALEXELA-fata draga si optimista mai stiti ceva?
Hai fetelor ca a venit frigul si acum e bine sa fiti la pachet 2 in 1 ca e mult mai caldut asa. Un bumbisor oricat de mic ar fi face tumbe, giumbuslucuri si aduce prea multa bucurie ca sa mai simtiti frigul. Pentru fetele care vad numai gravidute si privesc cu pofta atunci cand merg la cabinet, -SUNTETI PE DRUMUL CEL BUN!- asa a inceput si povestea noastra. 

Nuchi
27+ mamica de ianuarie 
vali_delide spune:
La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de Sf. Mihail si Gavriil!!! 

Valentina
34+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
lucialu spune:
Pupici la tutunici si la prietene de tutunici!
La multi ani si sanatate si visele sa vi se implineasca in aceasta zi de sarbatoare,tuturor sarbatoritelor si celor dragi voua pe care ii sarbatoriti!

Va doresc o zi minunata!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
rocsy2007 spune:
iar m-a durut ovarul. nu cred ca s-a spart foliculul........

...luna asta cred ca nu se lasa cu nici un bebe la mine

lucialu spune:
Rocsy
la mine in oras e soare.Iti trimit si tie daca nu ai azi.Daca te stresezi iti dai toti hormonii peste cap si nu asta e scopul.Stai cuminte si ia-te cu alte treburi ca asa nu gasesti rezolvare la nimic.Se sparg bine!Nu,o iei de la capat dar fara incrancenare.Respira adanc si trateaza ziua de azi ca pe o zi obisnuita.Mai mult, e sarbatoare.Poate faci ceva frumos pentru voi doi.
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
madaluta spune:
quote:
madaluta
mie mi-ai ridicat moralul .. mai ales ca azi am avut o zi cam naspa ...
daca imi spui si cati ani ai ...am io o fixatie cu varsta ...
georgia: am 31 si jumate...
Madalina
13++Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 9-10 luni