ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns c74 spune:

Buna ziua!Pot veni si eu in clubul argesencelor?Ma numesc Carmen si sunt din Pitesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Fetele cam slaba miscare astazi! Sa va vad maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

maiiii...fetele mele...daca nu vine dana(adica IO) sa sustina subectu ,moare instantaneu si dintr-o data!!!pai ce faceti ca in ultimele 2 zile n-am mai avut timp sa va intreb de sanatate si credeam ca va gasesc la pagina enspe mii si cand coloooo...aproape nimic... nu mai aveti si voi nimic de povestit ,de intrebat ,de injurat...eu sunt intr-o perioada grea acum dar din cand in cand mai intru si mai arunc cate un ochi sa vad ce mai faceti.si nu vad nimicuta!!! ca nu ezista comunicareeee!!!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

hristina, anamaria, filofteia multumesc mult de rapunsuri
elyda- eu am svut probleme cu PC de-aia n-am m dat cafeaua dar ma revansez
voi ar tb sa m imi dati vesti din pitesti, ca mi-e tare dor de el.
am inteles ca e vremea naspa
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

quote:
Originally posted by filofteia

Gratiela, ai sa vezi ca si la spital se adapteaza bine. Tot mamele sunt alea stresate. Va tin pumnii sa iasa din prima. Apoi "gandul pozitiv" sa te gandesti mereu ca va fi bine si va fi ...

Gratiela ce spital? ce sa iasa din prima?
hristina bine ai venit!
Fetelor, la multi ani de Sfintii Mihail si Gavriil!!!!! Am si eu una bucatica acasa, pe praslea (ii Rares-Gabriel). Poarta numele de Gabriel pt ca in urma cu doi ani, exact de Sfintii Mihail si Gavriil am primit vestea(adica mi-am dat seama ) ca sunt insarcinata! Va pup pe toate!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mathilda

voi ar tb sa m imi dati vesti din pitesti, ca mi-e tare dor de el.
am inteles ca e vremea naspa
va pup

Pai, incepuse sa fulguiasca in urma cu putin timp, acum vad ca s-a oprit.....

Lavinia
franturi din viata

Mergi la inceput

buna dimineataaaaa!!!ce faceti???eu TREBUIE sa fac un tort ACUM ca am comanda ferma de la baiatul meu cel mic ca este ziua lui (vlad -gabriel).plec mai tarziu la servici sa-i indeplinesc omuletului cerinta ca de...e ziua dumnealui!.MATHILDA ...la Pitesti e naspa (asa mi-au zis mie copii mei ca e cool sa zici!)centrul e un santier,afara e frig,acum s-a oprit dar incepuse asa incet sa ninga...AINIA ,la multi ani pentru Rares-Gabriel ,sa-ti traiasca si sa ajunga OM maaaareeee!!!.nici eu nu inteleg care este treaba cu Gratiela ...cu spitalul...??????restul fetelor ce faceti,petreceti,chefuiti???

dana

Mergi la inceput

La multi ani, Vlad- Gabriel! Sa fii sanatos , sa ai parte numai de bucurii si cadouri frumoase! Sa-ti traiasca baiatul, Dana! ce varste au baietii tai, Dana?

Lavinia
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

La multi ani pentru Mihai, Mihaele, Gadrieli, Gabriele.

Dana sa-ti iasa tortul!

Va spun eu care este treaba, sper sa nu se supere Gratiela... baietelul Gratielei va trece printr-o operatie de corectare a unei malformatii, nu foarte grava, nu va ingrijorati prea tare. De fapt este a doua oara, am gresit eu. Si baietelul meu a trecut prin operatia asta.
Aici este subiectul nostru.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108160&whichpage=8
"Gandul pozitiv" si va fi bine. Stresul oricum exista.

Mathilda, este frig, speram sa ninga (pentru Adi), dar s-a oprit, cum spune Lavinia. Tot centrul este rascolit in adevaratul sens al cuvantului, nu mai exista strazi, trotuare, decat partea noua, daca o stii, in fata magazinului Fortuna. (am zis bine? Bastinoasele?)
Dar la vara poate vom avea un centru nou... trimitem poze cum se face!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by filofteia

La multi ani pentru Mihai, Mihaele, Gadrieli, Gabriele.

Dana sa-ti iasa tortul!

Va spun eu care este treaba, sper sa nu se supere Gratiela... baietelul Gratielei va trece printr-o operatie de corectare a unei malformatii, nu foarte grava, nu va ingrijorati prea tare. De fapt este a doua oara, am gresit eu. Si baietelul meu a trecut prin operatia asta.
Aici este subiectul nostru.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108160&whichpage=8
"Gandul pozitiv" si va fi bine. Stresul oricum exista.

Mathilda, este frig, speram sa ninga (pentru Adi), dar s-a oprit, cum spune Lavinia. Tot centrul este rascolit in adevaratul sens al cuvantului, nu mai exista strazi, trotuare, decat partea noua, daca o stii, in fata magazinului Fortuna. (am zis bine? Bastinoasele?)
Dar la vara poate vom avea un centru nou... trimitem poze cum se face!

HAI CA ACUM AI NIMERIT-O!multumesc de urari sa va traiasca si voua piticii si sa-i vedeti oameni mari din toate punctele de vedere!!!eu am copii mai mari decat ai vostri(am fost mai harnica!) ALEXANDRU_MARIAN(noi ii spunem ALEX) este cel mare si face pe 3 ianuarie 14 ani!!!nici mie nu-mi vine sa cred! este mai inalt ca mine ,ma uit in sus la el si cand nu e pe faza ma reped si-l trag de mustata!!!(omul cand imbatraneste se mai prosteste).cel mic VLAD-GABRIEL face pe 30 ianuarie 9 ani .este rasfatatul familiei si pentru ca este cel mai mic ,dar si pentru ca a fost f mult timp bolnav cand era mic si stateam mult cu el prin spitale si l-am cam rasfatat.ma duc sa-i fac un tort de mere cu fineti si frisca ,asta este comanda...si ma conformez ca eu sunt in minoritate in casa mea plina de ...barbati!!!n-am avut si eu noroc de-o fata ca ce tare mi-am dorit-o...da lasa ca-mi fac baietii nepoate ...ca mult nu mai este!

dana

Mergi la inceput