ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 2)
Raspunsuri - Pagina 5
hristina spune:
quote:
Originally posted by mathilda
hristina
bine ai venit. imi amintesc ca ne-am m intalnit si pe alte forumuri.
hai la o cafea cu noi si la o barfa
Eu am sa va tin companie seara la laptic sau la ceaiul de dupa-amiaza,caci dimineata sunt plecata!
Mathilda,multumesc de primire!
Am mai discutat asta vara cand te interesai de Nucsoara dar n-ai mai dat niciun semn!
Incantata de reintalnirea virtuala,mai ales cand aflu ca esti argeseanca!

Kasi si Victoria
filofteia spune:
quote:
multumesc Filoftea,am ras cu lacrimi!!!nu este gresit ,dar felul cum suna "in gura lui Trivale..." sper ca nu te superi dar m-a facut sa rad expresia in sine! te-ai suparat?
dana
Dana cum sa ma supar? Desi sunt de 9 ani in Pitesti tot mai sunt zone pe care nu le stiu. Sunt intr-o continua adaptare
Hristina bine ai venit!
elyda spune:
quote:noi bastinosii ii spunem "gura Trivaii" sau pe strada Trivale...
Originally posted by filofteiaquote:
multumesc Filoftea,am ras cu lacrimi!!!nu este gresit ,dar felul cum suna "in gura lui Trivale..." sper ca nu te superi dar m-a facut sa rad expresia in sine! te-ai suparat?
dana
Dana cum sa ma supar? Desi sunt de 9 ani in Pitesti tot mai sunt zone pe care nu le stiu. Sunt intr-o continua adaptare
Hristina bine ai venit!

dana
elyda spune:
hideti mai fetelor ...nu mai bea nimeni cafeaua cu mine ,ca ma supar si ma apuc de munca!!!!mi-e o lene de ma doooooareeee!!!
dana
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Am venit sa va tin companie la cafeluta chiar dc eu nu beau, o sa servesc un ceai in ceasca de cafea
mihagab spune:
Gata , fetele,am aparut si eu..cam greu la inceput de saptamana si e si inchiderea de lunaaaaa..!!
Gabriela si Denisa (01.06.2004)
elyda spune:
quote:pai la pranz???!!! eu abia acum m-am apucat de treaba si....nu ma trage inima deloc!!!
Originally posted by mihagab
Gata , fetele,am aparut si eu..cam greu la inceput de saptamana si e si inchiderea de lunaaaaa..!!
dana
mihagab spune:
Pai, eu m-am trezit devreme si am zis sa trag tare de dimineata, ca apoi nu se mai stie..drept urmare,m-am cam molesit deja si cat mai e pina la 4!!BRRR!!
oana_hk spune:
Buna fetelor si eu sunt pitesteanca numai ca momentan sunt pe alte meleaguri.Ce bine ca acum am cu cine imi bea cafeaua desi nu o pot bea impreuna cu voi ca e o diferenta mare de fus orar.Am si eu un prichindel de 2 ani si 3 luni.Va pupacesc pe toate si sper sa ne mai auzim.