ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 2)
Raspunsuri - Pagina 14
mihagab spune:
EH, cu lasatu' asta...e chestia de vointa..numai cine nu vrea nu se poate lasa...hihi,ce tare sunt la teorie!!!La anu' daca imi iese pasentza si plecam,vreau inca un bb si atunci sigur ma voi lasa.parol!
Gabriela si Denisa (01.06.2004)
elyda spune:
quote:adica...unde...plecam?
Originally posted by mihagab
EH, cu lasatu' asta...e chestia de vointa..numai cine nu vrea nu se poate lasa...hihi,ce tare sunt la teorie!!!La anu' daca imi iese pasentza si plecam,vreau inca un bb si atunci sigur ma voi lasa.parol!
dana
elyda spune:
quote:cred ca o sa raman eu ultima sa aiba cine sa stinga lumina! asa de rau imi pare ca n-am plecat si eu acum vreo11-12 ani...regret asta in fiecare zi!am avut ocazia si am ratat-o!succes si sa ne spui cum va merge...sa va mearga bine...sa avem si noi pe cine vizita!
Plecam piste oshian!!
dana
filofteia spune:
Nu Dana, eu sunt ultima, pentru ca m-am hotarat sa raman.
Sunt convinsa de-a dreptul.
Ness-ul are 440 / 100 g, dar un pliculet are 5 g parca stiu eu. Pe ala trei in unul scrie cate calorii are si din cate imi aduc aminte un pliculet are cam 42 calorii.
mihagab spune:
Na,Danutzo,ca te-a mai linistit Filo..Asa ca, sa curga cafelili!!
Cu plecatul peste.. puteti sa va mai jucati sansa la loteria vizelor,e in plina desfasurare,noi asa am facut,am insistat si..am reusit!Ca tot ma vaitam eu ca nu am noroc,acum multi spun ca am mancat ceva cand am fost mica..O fi dulce macar ?? :))
elyda spune:
quote:pai daca tot spune lumea ca ai facut-o cand erai mica cel putin fa-o acum sa nu regreti cand ajungi peste balta ca ai ratat sansa! cel putin sa fie de-al nostru neaos!ca dupa aceea regreti cand te-oi ajunge acolo unde sunt cainii cu covrigi in coada si laptele si mierea sunt la liber!Filoftea...la ce adaug eu peste amarata aia de lingurita de nes...salbe sperante sa am in cana sub 5000 de calorii! asa ca ...traiasca grasele si frumoasele!
Na,Danutzo,ca te-a mai linistit Filo..Asa ca, sa curga cafelili!!
Cu plecatul peste.. puteti sa va mai jucati sansa la loteria vizelor,e in plina desfasurare,noi asa am facut,am insistat si..am reusit!Ca tot ma vaitam eu ca nu am noroc,acum multi spun ca am mancat ceva cand am fost mica..O fi dulce macar ?? :))
dana
mihagab spune:
ei,uite de asta imi place de tine ca esti mereu optimista!Tine-o tot asa!
mihagab spune:
Maaaamaaaa,da ce-ai muncit azi..cred ca azi..ti-ai tras infatzisare noua la id...ce individioasa sunt!! sa-ti fie de bine!