ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Buna fetelor, gata cafeaua...
Hai cu gandul pozitiv pentru Gratiela! Sa fie bine.
Mathilda a nins si la noi un pic. Au inceput sa monteze beculetele pentru sarbatori. Ne apropiem.
Aseara l-am intrebat pe Adi ce ar vrea sa-i aduca mos Nicolae. Si a spus asa... bomboane, un CD cu colinde si un Scoobydoo. Asa ca l-am intrebat:"N-ai primit un ScoobyDoo de la mos Craciun anul trecut?" si mi-a spus in soapta "Ba da, dar mai vreau unul"
Asa ca nu prea stiu ce sa fac. Ma gandeam sa-i iau unul mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Gratiela timem pumnii si asteptam vesti bune!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

fetelor sunt si eu pe aici!!!am avut si mai am niste zile de cacao!!!sunt ocupata pana peste cap nici daca ar avea ziua 30 de ore nu mi-ar ajunge...abia acum am timp sa-mi beau cafeaua cu voi sa vad ce mai faceti si ce mai spuneti.mathilda ...a nins si pe la noi dar...nu mai este pic de zapada,vreau sa ajung si eu pe la munte sa ma tavalesc prin zapada...offf.filofteea si la noi este maaare problema cu cadourile ca nu stiu ce sa le iau...mai ales ca la noi sunt alte cerinte...de barbati.gratiela ce face ca nu am citit in urma sa ma pun la punct cu informatiile?restul fetelor vad ca nu mai zic nimic .mai stau putin pe aici si ma apuc din nou de munca.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihagab spune:

Sunt si eu pe aici..am revenit azi dupa o saptamana agitata cu cea mica,antibiotice,branule,etc...neplacut... :( Cu intarziere urez si eu toate cele bune sarbatoritilor/sarbatoritelor de Sf.Mihail si Gavril!

Gabriela si Denisa (01.06.2004)
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mihagab sper ca acum sunteti bine!

Dana, spor la treaba!

In rest fetelor ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

quote:
Originally posted by mathilda

fetele,
va dau buna dimineata si cafeaua, caci altfel iese elyda cu bata si mi-s tare fricoasa.
eu momentan beau 1 ceai care n-are nici 1 gust,desi pe el scrie de fructe.aici e o nebunie cu mancarea si bautura organica si aia non.iar aia organica e super scumpa. deci ati dedus ca ceaiul meu nu e organic de-aia are 1 gust de pipi.week-end-ul mergem la inot. in sfarsit moment de bucurie pt sot si fata(sunt inebuniti amandoi de apa). si m-am hotarat- o sa iau lectii de ski.
va pupacesc

uite de-aia nu beau eu ceai!!! NU NU NU NU , cel putin daca nu-s bolnava rau, la pat, si asta e una din singurele solutii de a ma face bine!

mancare sanatoasa??? pai in vreo 10 ani o sa mancam probabil pastile, daca nu ne ucide intre timp incalzirea globala...
asa ca io mananc ce-mi place, cum imi pace, asta incluzand cartofi prajiti desi stiu ca au nu stiu ce kestii cancerigene, dulciuri si prajituri desi sunt cam ... hmmmmm... grasa..., carne de porc (ca doar stie toata lumea ca nu e pasare ca porcu' ), E-uri si late din literele alfabetului (da numa' daca sunt gustoase ) si lista poate continua!

si in loc de ceai cu gust de pipi beau ness cu zahar, lapte si frisca - sau capuccino, ceva lichior de visine si lacrima lui Ovidiu, d-ala de 5 ani ca cel mai vechi de-atata da dependenta si videaza portofelu !

va pup pe tot, motivati-mi absentele saptamana asta pt ca sunt de maine la niste cursuri, unde nu voi avea acces la net (si nici timp...)

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

trezirea fetele la cafea
pt anamaria una dubla.
va pup

Mergi la inceput

fetelor
am plecat la nani ca nu v-ati trezit la cafea
sa-mi lasati si mie 1 pic cand ma trezesc, dar fara zahar ca sunt la dieta
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihagab spune:

Filofteia,saru-mana pentru gandurile bune,ne "ridicam" incet, incet,am scapat abia aseara de branula si acum incercam sa refacem putin din inexistenta pofta de mancare...ne-a dat 10 fiole de Tonotil N sunt aminoacizi, sa vedem daca reusim sa schimbam ceva din apucaturile d-soarei..Ca oricum, la gradi probabil ca vom renunta, ca de imbolnavit da, mancare si somn ba,asa ca mai mare chinul decat foloasele..
Mathilda cum stati cu fluorul pe la voi?? E apa imbogatita sau doar in US?? Se administreaza prichindeilor supliment de fluor,stii ceva?? Vrem sa ajungem si noi in zona -cu putin noroc- si cum eu ii dau Denisei fluor, ma gandesc sa incep sa-mi fac rezerve...Poate ai vreo informatie..

Gabriela si Denisa (01.06.2004)

Mergi la inceput