Cafea cu aroma de femei -37
Raspunsuri - Pagina 8
aidaciolac spune:
W pot sa ma uit la mail-uri cu Emma langa mine ca nu scap de ea ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
wonderful spune:
quote:
Originally posted by fannna2003quote:despre mine e vorba?...
Originally posted by wonderful
Am citit de cateva ori ce ai spus si cred,doar cred ca am inteles ceva.
beauin cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Reteta zilei:trotil sub acoperire=
Ihi,cred ca te refereai la 'somer'!
fannna2003 spune:
da wendy...cum am sa primesc marfa cum o scot la vanzare...pe aia cu intalnirea dupa 20 de ani o aveam dar numai varianta cu fetele...aia cu baietii nu si e f faina...
hmmm..yo stiu!!!....bucatarul cu pricina freaca bilutele....cred ca se pregateste sa faca bezele
beau
in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
W pot sa ma uit la mail-uri cu Emma langa mine ca nu scap de ea
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Biata copchilita,vrea sa vada la ce te zgaiesti toata ziua,vede ca razi si vorbesti de una singura.Arata-i lista cu smiluri.Poate nu mai scapi de ea.
wonderful spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
da wendy...cum am sa primesc marfa cum o scot la vanzare...pe aia cu intalnirea dupa 20 de ani o aveam dar numai varianta cu fetele...aia cu baietii nu si e f faina...
hmmm..yo stiu!!!....bucatarul cu pricina freaca bilutele....cred ca se pregateste sa faca bezele
beauin cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Io nu m-as incumeta sa mananc din ce gateste ala,chit ca nu-mi prea place sa fac de mancare.
fannna2003 spune:

ia spune cum se pregatesc copkii la scoala de halowen?
beau
wonderful spune:
In niciun fel.Cei mici au vacanta de-o saptamana,celor mari nu le pasa,iar noua nici atat,mai ales acuma cu necazul asta cumplit al colegului nostru.Profa de desen/muzica se ocupa de asta dar nici ei nu-i arde pt. ca-l vegheaza la spital pe tatal ei care are metastaza.Deci numa' de kk asta imptumutat de peste ocean nu ne arde.
fannna2003 spune:
stiu ca e vacanta la cei mici...am si eu una bucata student ce e in anul 2...ma gandeam la cei mari....tin minte ca la fiimiu cel mare se pregateau niste petreceri...acum iar pregatesc ceva...habar nu am ce spectacol...dar voi afla eu
sa treaca si asta si sa vedem cu invatatul cum o fi
beau
maru spune:
fetelor, va manca degetele la scris, nu gluma
mi-a trebuit o dimineata ssa va citesc la capitoul precedent, si cand dau pagina, capitolul asta avea 8 pagini deja
aida, scumpa, cine te necajeste?
cine se ia de ochelarii tai?
asa ochelari are si plodu, aici din cauza zapezii!
sper sa reusesc sa va pove cum a fost la medieval Times, am mai adaugat ceva poze, cea cu innobilarea lui Victor a facut inconjurul....rudelor!
Doamne'ajuta!
POZE
wonderful spune:
Fetili,io ma retrag,am o stare sufleteasca aiurea si nu vreau sa va stric dispozitia.Ne vedem maine.Va pup duuuulce si somn usor.Pup.