Cafea cu aroma de femei -37
Raspunsuri - Pagina 2
A_Iulia spune:
Da Aida, am gasit ciuperca misto, cu palarie rosie cu buline albe
. Am botezat-o Candida. ![]()
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Ma duc sa ma vad cu maseurul, maine dimineata plec si vrea sa ma mai vada juma' de ora.
Sper sa nu stau mult.
Adina + Olivia Q1.04
belutza spune:
aida , sunt mesaje pe care ti le-am scris strict tzie. da` raspuns ... pauza.
ori nu vezi , ori nu vrei sa vzi. chiar si la sub anterior ti-am zis sa dai adresa de mail ca sa-ti trimit mail-ul ala ... si nimic. poate ti-a trimis fanna mail-ul dar puteai macar sa raspunzi sa zici ca nu mai e nevoie. da` in fine...
Adina ma sustine ![]()
![]()
![]()
belutza
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Da Aida, am gasit ciuperca misto, cu palarie rosie cu buline albe. Am botezat-o Candida.
Adina + Olivia Q1.04
DA , da ati facut candida la limba si de aia vorbiti in punga
Bella tot nu am primit mailul de la tine. Acum il fabrici sau ce?
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
belutza spune:
AIDA . MA-NERVEZI.SPUNE SI TU CA ASTEPTI . EU AM TOT ASTEPTAT SA MI RASPUNZI SA MI ZICI DACA-L VREI.
belutza
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by belutza
aida , sunt mesaje pe care ti le-am scris strict tzie. da` raspuns ... pauza.
ori nu vezi , ori nu vrei sa vzi. chiar si la sub anterior ti-am zis sa dai adresa de mail ca sa-ti trimit mail-ul ala ... si nimic. poate ti-a trimis fanna mail-ul dar puteai macar sa raspunzi sa zici ca nu mai e nevoie. da` in fine...
Adina ma sustine
belutza
Fatooo , ti-am trimis PM imediat cand ai cerut adresa de mail.
Mail-urile de la fanna le-am primit ... dar vreau sa vad aia cu pamantul... si in casuta mea de mail mu E
si cica am eu ceva cu cineva si cand colo va faceti ca imi trimiteti si mie mail-uri.Acum pot eu sa intreb: AVETI CEVA CU MINE?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
Bella, iart-o, ca eu nu cred ca vede bine Aida asta fara ochelari. Vede doar sa tasteze, nu poate citi. ![]()
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Si daca tot intrebi Aida, da, eu am ceva cu tine. Nu stiu ce, da' stiu sigur ca avem ceva impreuna.![]()
Adina + Olivia Q1.04
belutza spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Bella, iart-o, ca eu nu cred ca vede bine Aida asta fara ochelari. Vede doar sa tasteze, nu poate citi.
Adina + Olivia Q1.04

o iert , pot sa ma pun cu ea
belutza