Cafea cu aroma de femei -37
Raspunsuri - Pagina 13
iuliana_2007 spune:
quote:Buna gagici,
Originally posted by ina78
Buna dimineata.
Vad ca circula mail-uri dragutze. Am trimis si eu citev ieri prin Lulu. Nu stiu daca acelea se plimba acum... insa mai am... am o intreaga colectie.
Astazi imi fac timp si mai trimit citeva.
Aseara mi-a fost tare rau si vad ca si acum continui starea... ma doare cpul si am o stare de rau... Seamana tare cu o migrena... nu-mi este straina. Insa nu pot lu nici o pastila, asa ca suport cu stoicism.
Va pup pe tote fara exceptie.
eu - Ina- puiutul meu
Ina si eu a avut aceeasi problema ca si tine cu migrenele.Aveam niste dureri de cap de nu puteam sa mi-l tin nici pe umeri.Eu le aveam de la tensiunea scazuta.Nu beam cafea deloc si mi-a spus doctora ca,daca nu beau putin cafea,o cescuta mica asa o sa ma chinui toata sarcina.Si deabea prin luna a-7-a m-am indurat sa beau capucin-o nu cafea tare.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
iuliana_2007 spune:
Iar o necajiti pe Belutza.Ce aveti cu ea?
Mie nu mi-a venit de 12 zile ciclul.Dar nu ma mai agit ca data trecut ca nu am gresit cu nimic,sau mai stii
slimatei spune:
eu fac galerie
hai bb... la belutza.. e mai urgenta!![]()
la iulica..mai putin..da' fac...hai bebe
Stefania X 2
mergem pe 35+
...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
wonderful spune:
Buna,fetili!Uf,am fost si acolo,la capela.Dupa,m-am plimbat,simteam nevoia asta mai ales ca s-a ridicat ceata si e timp frumos.Dani,s-a stins de prea multa munca,asa ca mai ponderati-va sotii si pe voi.
slimatei spune:
w cam asa ar trebui, dar din pacate... eu tare as vrea sa se mai odihneasca..dar cum nu stie sa faca altceva... si in plus banii astia mancaiar....
Dumnezeu sa-l ierte!
iuliana_2007 spune:
Eu tot timpul imi cert sotul daca munceste prea mult.
Nu imi place sa il vad ca face multe lucruri pana la epuizare.I-am spus ca vreau sa apuc batranetile cu el.
iuliana_2007 spune:
Dumnezeu sa-l ierte.
wonderful spune:
Ieri am reusit sa-l sperii pe al meu si a venit de la srevici pe la 4.Cat o sa-l tina?
Isi ia numai cateva zile de concediu pe an si munceste cate 10/12h pe zi.Si are un fel de-a se supara profund,sufera tare si de starile astea mi-e mai frica.Se consuma mult din cauza lui Cosmin,de asta imi vine uneori sa-l izbesc de toti peretii pe copilu' asta inconstient.
iuliana_2007 spune:
quote:Barbatii chiar daca par ca sunt mai puternici defapt sunt mai sensibil ca noi.Isi doresc ca atunci cand isi iubesc familia cu adevarat(vorbesc de cei familisti) sa nu le lipseasca nimic,sa aiba copii ce-i mai buni,sa fie totul perfect si muncest foarte mult pt asta pana la epuizare.
Originally posted by wonderful
Ieri am reusit sa-l sperii pe al meu si a venit de la srevici pe la 4.Cat o sa-l tina?Isi ia numai cateva zile de concediu pe an si munceste cate 10/12h pe zi.Si are un fel de-a se supara profund,sufera tare si de starile astea mi-e mai frica.Se consuma mult din cauza lui Cosmin,de asta imi vine uneori sa-l izbesc de toti peretii pe copilu' asta inconstient.
W

wonderful spune:
Da,ai perfecta dreptate.De asta incerc sa-l mai alint si rasfat cand vine acasa unde nu prea il solicit pt. ca am mai mult timp si stiu ca vara vine stors de caldura,iarna e inghetat pana la oase.Ce sa fac?Sa-i pun aspiratoru-n mana si sa-i spun ca-i randul lui?Asta in conditiile in care eu muncesc mai putin,am confort la servici,etc.El plateste toate angaralele casei ca sa ma scuteasca pe mine de umblat.Poate sunt de moda veche dar eu cred ca intr-un cuplu amandoi tre' sa se menajeze.Tot mie mi-a dat Skoda si el umbla c-o Dacie destul de veche,ca sa ma stie in siguranta.