pot beneficia de concediu medical platit?

pot beneficia de concediu medical platit? | Autor: monalac

Link direct la acest mesaj

pana in ianuarie am fost in C.I.C.,dupa care m am angajat suplinitor necalificat,pt ca nu mi am gasit post pe specialitatea mea.de pe 1 ianuarie pana pe 15 iunie am lucrat efectiv,dupa care,pana pe 1 septembrie am fost in somaj.pe 1 sept m am angajat iar.azi am mi am luat concediu medical,pt ca sunt insarcinata in 6 saptamani si am sangerez,dar secretara de la scoala m a anuntat ca nu mi va plati concediu medical,pt ca nu am c.a.s platit...asa este,in somaj nu se plateste cas?multumesc anticipat pt raspuns.
si inca ceva,peste cat tp pot beneficia de concediu medical platit?

Mami de Cris

Poze Cris

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

chiar nu stie nimeni?hai,va rog,raspundeti mi,ca sunt disperata!

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Nu se plateste in somaj, dar nici nu trebuie. Asa ca spune-i secretarei sa-ti dea banii pe concediu. Perioada cat ai fost in cic se considera ca si stagiu de cotizare, asa ca eu zic ca poti lua concediu oricand.
Spune-i ca o reclami la directia de munca si protectie sociala, sau la inspectoratul teritorial de munca (astia din urma vin mai des in control).

Carmen, Mara (12.08.04) si Ana (21.06.2007)
poze cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

CARMEN SO,multumesc.intre tp am aflat ca intr adevar,tb sa ma plateasca,s a interesat mama,apoi a sunat o pe secretara,care i a spus senina//pai ce,asteapta sa ma duc eu la somaj sa i iau adeverinta??//desi sotului meu ii spusese clar ca nu pot fi platita.

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput