Nu am nicio idee

Nu am nicio idee | Autor: elenus210784

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Nu stiu ce sa fac si poate ma ajutati voi cu un sfat. Eu stau momentan in chirie de 1 an de zile cu inca un cuplu care insa se vor muta. Numai ca ei m-au anuntat azi si vor sa se mute pana pe 1 nov. Faptul ca am stabilit de la inceput ca e obligatoriu ca oricine se muta sa anunte cu cel putin 1 luna inainte nu mai conteaza pt ei deoarece si lor li s-a oferit vineri posibilitatea sa se mute intr-un ap unde sa nu plateasca chirie si doar n-o sa rateze ocazia. Na, ideea e ca la inceput nu le-am luat garantie din bun simt pt ca mi-au fost recomandati de un prieten asa ca pe nov nu pot acoperi chiria din garantie. Nu stiu ce sa fac ca sa nu trebuiasca sa acopar doar eu chiria, pt ca am apelat la bunul lor simt dar se pare ca lipsete cu desavarsire. Exista vreo cale?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

buna.

nu prea ai ce face.
Daca nu vrei sa platesti singura,gaseste-ti colocatari pentru luna noiembrie.Sunt multi care-si cauta casa,dar vezi pe cine iti aduci sub acelasi acoperis.Nu lua decizii pripite doar pentru a salva niste bani.Pe viitor pot aparea alte probleme.

ladyJ

Mergi la inceput