Euroclinic versus Life Memorial Hospital

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

zarala, eu nu prea mai am acces la net, de-abia acum am vazut ce ai scris. deci eu i-am sunat pe cei de la cord blood center din cluj si, fiindca am dpn pe 26 nov, mi-au trimis prin cargus kutul si contractele, le-am completat apoi am luat legatura cu reprezentantul lor in bucuresti care mi-a zis ca nu e nevoie sa mai trimit contractele semnate inapoi la cluj prin curier, ci dupa ce nasc si se face prelevarea sa il sun pe george coman care va veni sa ia kitul si contractele. nu am platit nimic, mi s-a zis ca dureaza aprox 6 sapt evlauarea materialuilui prelevat, dupa care voi plati prima transa, eu alegand sa achit in rate costul total.

f ciudat ce s-a intamplat cu val, banuiesc ca nu a mai platit nimic, ar fi culmea sa mai achite ceva in situatia asta... sa sun si eu la acest george coman sa vad ce se intampla de fapt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zarala spune:

ralucis l-am sunat si eu pe george coman - si mi-a zis c anu era angajat la coord blood center cand i s-a intamplat lui val ( el este la firma asta din aprilie)
am vb si cu cei de la cluj si ei nu-si mai aduc aminte - ce era sa-mi spuna " da doamna am gresit se mai intampla - speram sa nu vi se intample dumneavoastra " - oricum mi-au zis ca sangele lui val poate fi folosit dar ca nu mai este in standardele lor ca a jauns mai tarziu decat ora si timpul stipulat de ei - vrajeallllaaaa
mare pacat ce i s-a intamplat lui val
eu am fost categorica cu ei le-am zis ca am si timpul si resursele necesare si dispozitie sa-i dau in judecata daca raman fara celule - m-au luat in serios pentru ca a doua zi l-am pus pe un amic avocat sa-i sune in numele meu - eu sunt nebuna frate ! .......va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Si eu am nascut tot la Euroclinic si numai cuvinte de lauda. Mentionez ca trebuia sa nasc la Polizu; cu 4 zile inainte sa nasc am fugit din mizeria aia si m-am dus direct la euroclinic unde m-a luat Dr. Herghelegiu si a spus ca ma va asista. Am nascut f f f greu, dar ajutata si cu mult calm din partea personalului. Sectia de neonato e super, eu am nascut baiatul cu 4,5 kg si a avut icter pronuntat, nu puteam sa-l tin cu mine. Mergeam la el din ora in ora si s-au comportat f bine asistentele.

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

super ma bucur pentru tine..felicitari ! si eu cred ca pana la urma tot la euroclinic ma duc ..mi-e frica sa ma duc la alt medic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

zarala, parca tu ziceai ca ai vorbit la ei, fac reducere 15% daca iti faci asigurare sau e valabil doar daca aveai asigurare inainte de a ramane insarcinata?

Mergi la inceput

ha ce chestie ca ai deschis subiectul asta cu sigurarea ..ca exact saptamana trecuta am fost la agenta ema si m-a facut dosarul pentru asigurare - vineri m-a anuntat ca e gata si ca pot trece sa platesc prima rata ca sa pot beneficia de asigurare - deci asigurarea o poti face ...... oricand ! no problem ! insa ar fi bine totusi sa nu o faci cu 1 sau 2 zile inainte de a naste.
si da ai discount 15 % la euroclinic la orice fel de nastere ( ceza sau naturala) daca ai asigurare la interamerican
daca doriti alte detalii despre primele si fondurile de asigurari va pot da numele si numarul agentei - ca sa nu incep sa scriu aici , sa se inteleaga ca le fac reclama - ca doar nu am platesc pentru asta
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christinaa spune:

Buna! Sunt noua pe acest forum, si as vrea sa stiu mai multe despre Medlife.Pe site-ul lor am vazut ca sunt niste conditii extraordinare, dar situatia mea e un pic diferita. Sunt din Constanta,am un medic care imi monitorizeaza sarcina. As vrea sa stiu cum pot naste la Medlife?
Este nevoie sa merg la consultatiile din timpul sarcinii la medicii lor?Sau pot veni sa ma internez pentru nastere oricum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Buna tuturor!

si eu sunt hotarata sa nasc tot la Medlife pentru ca mi se par cei mai rezonabili din toate puncetele de vedere ... ramane regretul ca nu voi naste cu dr. care ma urmareste acum ,dar cum prezenta lui nu va fi una de f mare durata .... cred ca este mai important ce se intampla inainte de si dupa expulzie (imi doresc sa nasc natural, cu anestezie)...

mami_papatot 23+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

cristina, in situatia ta, nu cred ca ar fi o problema sa mergi pentru urmarirea sarcinii la medicul tau din constanta, dar sa vii intr-o zi la medlife sa iei legatura cu un medic de aici pentru a te programa pt cezariana sau provocare de nastsre (avand in vedere ca tu nu poti pleca spre spital cand incep contractiile, tinand cont de distanta)...eu am citit cazurile destulor mamici care au fost prima oara la spital atunci cand s-a declansat nasterea..

mami_papatot 23+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Cristina bine ai venit printre noi..Poti gasi mai multe informatii la topicul: Vreau sa nasc la Medlife..
Iti poti urmari sarcina la Constanta dar cand ai timp trebuie sa vii sa te ia in evidenta un medic de la ei..Si vorbesti cu el ce si cum..care este solutia cea mai buna..
Si totusi distanta este cat de cat ok.. Pe autostrada in 2 ore esti la Bucuresti.
Depinde cum vrei sa nasti..daca vrei ceza te programeaza.. daca vrei normal,oricum de cand se declanseaza contractiile pana nasti mai dureaza..dar repet cel mai bine vb cu un medic de la ei.
Succes

Mergi la inceput