Clubul nurorilor (80)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Pai , Aly nu imi vien sa cred ca la altii (ma refer in oras, nu pe munti) e zapada. Aici e chiar frumos afara, am mers descheiata la palton. Nici eu nu ma omor dupa sporturi de iarna, dar cu saniuta m-as da, sau cu punga. In fiecare an merg in Politehnica si ma dau cu punge de pe un deal. Bine, ca numai noaptea am mers, ca ziua parca imi e , femeie in toata firea. Anul trecut chiar a fost o faza, ca la un moment dat mi=a cazut sapca si mi s-a "imprastiat" parul (e lungut), si un tip care se dadea si el a facut o fata si a exclamat mirat "Esti fata?!!!"

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

faina faza. Mi-ar place sa mai fie si la noi frumos, asta e. Bine, nu a nins asa, de-adevarate-lea, cum zic eu, pe drum si cred ca in centru n-a ramas mare lucru, doar pe acoperisuri a ramas zapada si se vede pe dealurile din jurul Clujului alb.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

A, Aly asta nu a fost nimic. Acum 3 ani eram la tara de unde e tata, si pe la 11 noptea am iesit sa ne jucam cu zapada. Si mama vine sa vada ce facem noi pe afara. Si ce ne bubuie noua mintea: hai sa o tragem cu sania pe mama. Ea, bineinteles ca nu vroia, dar pune-te cu 3 nebune , ne-am tinut de capul ei, ca nu o vede nimeni, ca nici nu mai stie cum e senzatia...Am iesit la poarta si dai si alearga. Iti dai sema ce rasete erau pe noi, si cum ne adunam de pe jos, cand noi copii cand mama, ca o mai si aruncam de pe sanie..Si surpriza, a doua zi un prieten ne spune "Ce faceati ma azi noapte pe drum?! Ca tare ne-ati mai distrat ". Atunci am aflat ca in sat se face de paza noaptea cate 2 barbati (noi nu avem pe nimeni acolo, si nu stiam de treaba asta), si paznicii ne vazusera . Va dati seama ce bombaneli ne-a tras mama

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si eu sunt pro sanie Acum vreo 2-3 ani am fost ultima data la padure cu sania, atunci a fost si zapada mare, dar nici acolo nu mai poti merge acuma, asa ca deocamdata am renuntat. Si nici pe la Baisoara nu putem merge la zapada ca n-avem cauciucuri de iarna si cu astea de vara cam derapam pe un pic de zapada.

16+ cu posibil

Mergi la inceput

Neata! Nu s-au trezit inca nurorile? Eu las aburinda pe cand va treziti!

16+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Kitzy pai luati si voi niste lanturi... sau schimbati cauciucurile, ca au anuntat astia ninsori serioase iarna asta.

Briza eu cred ca si mama ta s-a distrat, dar na, stii tu cum sunt adultii astia .

Sa nu uitam de sarbatoritii zilei de azi:

voicu_bebi
Briza sa-ti traiasca mamica si s-o mai trageti cu sania .

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

voicu bebi
Briza pentru mami tau!

16+ cu posibil

Mergi la inceput

pt urari.
voicu bebi multa sanatate si la multi ani!

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor!
inca mai traiesc
marina- ati fost cool ca nasi
si as vrea si eu un dat cu sania/punga pe o zapada de 40-50 cm, chiar si un ghetus
cred ca habar n-am sa mai ma dau, faceam si oglinda de 2 ori pe ghetus
ce vremuri.....

Mergi la inceput

Neata
Ooo lume noua!!! Da, chiar, si uitasem de oglinda...Ce "baba batrana" sunt. Clar, trebuie neapt un bebe ca sa ne mai prostim cu el, ca altfel numai cu nasul in uitam multe lucruri frumoase

briza_marii

Mergi la inceput