Clubul nurorilor (80)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Sincer, cand mestecam in fidea, mi-am amintit de "colarezi cu lapte". Woae ce bun era iarna, cand veneam de afara inghetate, mirosea asa de bine in casa, iar de gust nu mai zic...

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Aly...acritura mea e la fel,irecuperabila,cred ca am scapat deocamdata de ea dar nu stim pt. cat timp!V-am mai povestit ca a plecat toamna trecuta de la mosulica acela de care stiam noi,i-a zis omului ca vine la noi sa ne ajute cu Georgi cu scoala ce,deh,noi suntem cu serviciul si nu are cine s-o duca/aduca de la scoala pe fie-mea...bla,bla!Ei,bine,noi habar nu aveam ce i-a indrugat ea fraierului,adevarul este ca la noi nu a venit sa stea doar sa-si mai ia cateva haine...!De vreo doua luni i-am descoperit cuibusorul de nebunii...locuieste in bloc cu nasa noastra,la un alt mosulica,ati ghicit!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata si de la noi!

18+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cami e de coma, ai dreptate. Partea buna e totusi ca nu va mai deranjeaza pe voi, lasa sa se mute de la un mosulic la altul, numai sa va lase pe voi in pace.

Briza ce-s aia 'colarezi'?

Kitzy tu cum de nu esti la lucru?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Azi si maine m-au chemat de dupa-masa, vineri sper sa merg pe tura mea normala.

18+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata si'o ..doar pt cine vrea..na ca mai si rimeaza...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Da, te cred, ca e destul de nasol sa lucrezi dupa-masa vinerea.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Mergi la inceput

Aly chiar ca e nasol, mai ales cum a fost vinerea trecuta ca la ora 22 am plecat din clinica, ca sa vin inapoi la 7 dimineta a doua zi. Trebuia sa raman sa dorm acolo, ca se mai procedeaza asa
Oricum sambata avem liber, macar de era tura mea
Stef dar un ceai pt aia mai amarati nu dai?

18+ cu posibil

Mergi la inceput

Ah, chiar asa, mi-am adus aminte: tare mi-i ciudica de ce pica 1 fix intr-o sambata. Tare bine era de pica vineri (vrabia malai viseaza).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

kitzy dau si-un ceai..din coji de ceapa-l vrei..?cica face bine la gat si raceala....

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput