Clubul nurorilor (80)
Raspunsuri - Pagina 11
briza_marii spune:
Yasmicred ca esti o mamica tare baftaosa si fericita. Felicitari inca o data
Aly sa iti traisca sotiorul, sa ii mearga din plin in tot ceea ce face, si sa va iubiti mereu ca acum. LA MULTI ANI! si "concediu" placut (ca nu am apucat sa ii urez joi
)
briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze
camelia72 spune:
Aly,La mult ani sotului,sa fiti sanatori si fericiti impreuna,sa va dea Dumnezeu tot ceea ce va doriti!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
kitzy spune:
Neata!
Yasmi sa-ti traiasca mamarutza, e o scumpa si camera e aranjata fain, imi place
Camelia multumesc pt urari! 
17+ cu posibil 
a.cicel spune:
Neata si de la mine...
Yasmi ce gazulita mica si dulce ai...
Sa-ti traiasca si sa sie mancacioasa ca a mea.
Imi pare rau ca nu am intrat de multa vreme, dar chiar nu am avut timp
am fost foarte ocupata. Acum am ceva timp liber, apoi intru iarasi in febra examenelor. credca nu mai termin facultatea asta odata. Bine ca e ultimul an.
Nu am reusit sa citectot ce ati scri, dar macar sa urez LA MULTI ANI sarbatoritilor de luna asta. Ca spre rusinea mea, nu am reusit nici maar atat.
noricile
Andreea
7+ si
Bianca Maria
POZE
marinar spune:
buna seara
in primul rand felicitari proaspata mamica de buburuza superba, sa fiti sanatoase!
a.cicel vad eu bine, esti gravi? felicitari curajoaso!!!!
aly sa-ti traiasca jumatatea si sa fiti fericiti impreuna.
hai sa va mai arat cu a evoluat emmi, la ce etapa a ajuns: www.dropshots.com/marinar#date/2007-11-18/21:57:28" target="_blank">ma dau singura jos din pat
kitzy spune:
Neata!
a.cicel am vazut bine?
Tu esti gravi si nu ne zici nimic?!
Da-ne detalii!!!!!
Marina sa-ti traiasca puiul, e o scumpete 
17+ cu posibil 
Alynutza spune:
Fetelor, multumesc frumos de urari.
Yasmi sa-ti traiasca bebelina mica, sa creasca mare, frumoasa, desteapta si sa-i dea DD mult noroc.
Andreea vine bb2?
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
briza_marii spune:
Salut asa mai pe la pranz ca pana acum am fost prinsa pana peste cap.![]()
Andreeaaaaa ce faci mama, inca un bebe?!! Ce curaj pe tine. Dar sa sti ca tot iei bataitza daca nu ne spui si noua "cum si ce fel de"
Aly cum fu concediul?
briza_marii
Alynutza spune:
Mai, fu extrem de scurt, de nici n-am apucat sa ne dezmeticim bine, dar totusi ne-am mai odihnit, mai ales sotzul si el chiar avea nevoie. Un pic nasol cu dormitul, imi faceam planuri de dormit tarziu si nici vorba, langa noi se construieste si inclusiv duminica ne-au dat muncitorii desteptarea la 8 fara in 'muzica' de drujba si ciocane
.
Eu mai mult pe la bucatarie, sambata musafiri, duminica doar noi doi si ieri iar o tura de musafiri, tot am cocalit la greu.
Acuma astept cu drag si dor concediul mare de Sarbatori, ala e doua saptamani, mai zic si eu asa, desi parca vad ca zboara ca gandul.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
briza_marii spune:
Apai, Aly draga..tot asa si la mine. Am zis ca dorm si eu mai mult, dar de unde, vecinul de sub noi si-a daramat balconul sa isi puna termopane. Iti dai seama cum se auzea cand il daramau..si bineinteles ca era 8 fara ceva dimineata. Sambata am stat pe la bucatareala, ca am fost la mama sa mancam in familie (10 pers la masa
), asa cam fost sa dau o mana de ajutor..duminica am fost invitati la unchiul meu si apoi am iesit cu nasii sa ne luam noi fetele niste bluze, ...si ne-am intors cu camasi pt baieti ..ca pt noi nu am gasit nimic...apoi am fost si am mancat prin mall, ca acasa nu aveam nimic..si luni iar la munca
briza_marii