Aspirante optimiste> 20 (197)
Raspunsuri - Pagina 5
bujo spune:
1. Faci testul acum, nu mai astepti pana dimineata. Daca e sarcina a avut timp sa creasca concentratia de hormoni de la testul trecut si sunt sanse sa iasa pozitiv.
2. Daca nu e sarcina te duci IMEDIAT la doctor, nu astepti sa vina CM. Cine stie cand are de gand sa vina si numai de complicatii nu ai nevoie. O sa-ti dea ceva ca sa vina mai repede si apoi discutati si de reglare. Dar nu mai sta sa astepti ca nu e bine. Si asa nu inteleg de ce nu te-ai dus data trecuta cand ai avut intarzierea aia mare. Cred ca fetele sunt de acord cu mine.
bujo
2+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
voicu_bebi spune:
de venit imi va veni ciclul...stii ce ma mira oe mine inca? ca mie de obicei cand imi venea ciclul imi apareau ca niste pete asa maronii,ca luna trecuta asa erau...eee cum o vrea Dummnezeu daca e sa fie bebe e ok daca nu va veni ciclul. auziti imi ziceti si mie daca folosinf metoda coitus intreruptus este posibil sa raman asa?
Sotie fericita si in curand viitoare mamica 

alina_1980 spune:
mai bebi,tu chiar vrei bataita?!!
stau si citesc ce iti scriu fetele astea aici si ma minunez ca tu chiar nu vrei sa bagi la capusor ca treaba e serioasa,nu e de glumit cu asa intarzieri!!nici cea de asta vara nu e o scuza,sa stii ca de la mare,soare etc nu ai intarzieri de 10 zile,in cel mai rau caz de la soare iti vine mai repede,iti spun eu!!
si da,fol coitus interuputus ramai
,pt ca lichidul ce se elimina inainte de ejaculare poate contine spermatozoizi!
de ce insisti tu sa stai pana vine cm,de ce nu te duci la dr,indiferent de rezultatul testului,trebuie sa mergi la dr acum!!!pai cum adica,,,eeeee,,lasa ca vine!!nu draga,daca vine peste alte inca 10 zile,tu asa mai stai,inca atata timp,fara sa te vada un dr!??
bujo spune:
Bebi de unde stii tu sigur ca va veni CM? Cred ca tu nu iei in serios posibilele probleme in cazul tau. Nu vreau sa te sperii dar problemele nerezolvate pot duce la infertilitate si cred ca asta e ultimul lucru pe care ti-l doresti. Poate fi un chist, cum zice Rocsy, care nu trebuie lasat netratat daca are dimensiuni considerabile. Noi te-am sfatuit de bine dar e alegerea ta daca faci ce e mai bine pentru tine.
Cat despre metoda de contraceptie pe care o folositi sa stii ca nu e 100% sigura deci se poate sa ramai insarcinata. Stiu vreo 2 cazuri. Iti doresc multa sanatate si sper din suflet sa te duci la doctor.
bujo
2+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
voicu_bebi spune:
fetele haideti ca ma duc si eu sa iau un test...intai sa strang ce e prin casa...si cobor aici jos sa iau un test
Sotie fericita si in curand viitoare mamica 

rocsy2007 spune:
hai vino cu testul te asteptam. poate o fi de bine.
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
monica_dicut spune:
bebi
Asteptam 

Asta-i galeria de la noi in asteptarea celor II
Vezi ca dau nana 

daca esti neascultatoare
http://monicabombonica.hi5.com
http://tt.lilypie.com/5Z8Wp3.png
After all, tomorrow is another day to get 
maryb spune:

azi va dau la toate de baut ca azi aniversez 2 ani de la casatorie.
asa ca hai sa bem 

sper sa apara si gravidute saptamana asta.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta vreau sa declar ca sunt 
maryb spune:
am uitat sa va spun ca am reusit sa racesc 

si ieri m-am vopsit la radacina si nu mi-a prins, oare de ce ? ca la CM nu sunt, vopseaua era in termen.....
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta vreau sa declar ca sunt