Trombofilia- o problema ignorata de multe mamici

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

BalMascat,
Am un PM activ si te rog sa iei legatura cu mine, eu nereusind sa-ti trimit un mesaj privat. Multumesc pentru interes! Te pot ajuta cu nr de telefon al dr USCATESCU. Contacteaza-ma! CAFERA

Mergi la inceput

Astept sa ma contactezi, BalMascat!

Mergi la inceput

Urez tuturor mamicilor cu probleme de coagulare Craciun fericit si mare grija la alimentatie. Carnea de porc si maruntaiele sunt bogate in vitamina k si nu sunt tocmai indicate. De evitat grasimile. S-auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Craciun cu bucurii! Tuturor multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Buna ziua!Sunt o mamica de Rebeca-Maria nascuta prin cezariana la 15.09.2007 si am facut tratament din luna a sasea cu Clexane de o,2 apoi de 0,4 si am revenit la 0,2 pe perioada alaptarii.
Tin sa va spun ca pana la depistarea acestui Safl am trecut prin trei chiuretaje unul mai dureros ca altul,toate avand diagnostic sarcina oprita in evolutie,cam in jur de 7 saptamani.
Dupa nenumarate controale si analize inclusiv genetice care au concluzionat ca sotul e barbat iar eu femeie,am ajuns si la Fundeni la dr Uscatescu.
Am ramas iar insarcinata in ianuarie 2007 si pe langa analizele de la Fundeni le-am repetat din nou pe cele de la Cantacuzino(listeria ,ureaplasma,mycoplasmaetc)ocazie cu care am constatat ca am si ureaplasma.Am facut tratament cu antibiotic si totodata am luat aspenter o zi da una nu pana in luna a sasea cand am inceput cu clexane de 0,2 iar de la sf lunii a 8a cu 0,4.

Ce vreau sa spun: dupa sarcinile si chiuretajele facute nu ma interesa decat sa fac un copil.Astfel am urmat tratamentul dat de dr Uscatescu si nici nu mi-am mai batut capul daca e bine ,e rau sau nu e cazul de tratament la mine.
Totodata tin sa spun ca dr meu ginecolog nu a avut nici o parere cu privire la acest safl ,eu urmand intocmai prescriptia dr Uscatescu.

In orice caz desi la eco se vedeau arterele uterine cu fluxuri mari si copilul s-a nascut doar cu 2850 gr la 39 sapt si o zi ,am acum o minune de fata cuminte si frumoasa.
Am repetat analizele dupa cele sase sapt de lauzie iar acum iau tanakan o pastila de 3 ori pe saptamana.

Concluzionez ca personal am urmat cu incredere tratamentul dat de Fundeni,nu m-am mai dus nicaieri pt o a doua parere dar nu cred ca a doua oara as mai putea.
In orice caz e clar ca inca se bajbaie pe acest domeniu si sunt multi dr ginecologi care ori n-au auzit ori habar nu au cum se gestioneaza acest sindrom.
Am scris asa de mult si poate si un pic incoerent dar vreau sa sperati ca si voi veti putea avea parte de un copil cum am avut si eu desi deja eu si sotul ne gandeam la adoptie.Repet nici o sarcina nu trecea de 7 saptamani iar faptul ca am reusit sa o duc pe aceasta nu stiu daca se datoreaza faptului ca am avut ureaplasma si am facut tratament sau am avut acest safl(desi am luat aspenter pana in luna a 6a apoi clexane 0,2 pana in luna a 8a apoi pana la nastere de 0,4-deci nu am fost f.grav)

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Si vreau sa spun ca titlul ar trebui schimbat "o problema ignorata de multi doctori"pentru ca avand aceste antecedente cu sarcini oprite in evolutie unul singur s-a gandit sa ma trimita sa fac celule lupice la Cantacuzino,de aici am ajuns la Colentina si abia dupa aceea la Fundeni.Si credeti-ma ca am fost la ceva dr pe la mai toate spitalele iar unul chiar mi-a spus ca n-o sa am niciodata copii si mai bine adopt.
De aceea am preferat acum un dr mai putin cunoscut care oricum nu s-a bagat pe tratamentul dat de Fundeni.
Am vazut ca ati adus in discutie si modul de nastere:eu am nascut prin cezariana cu epidurala ,taietura orizontala si m-am recuperat excelent.A trebuit ca inainte cu 24 h sa nu mai fac clexane iar la sase ore dupa nastere si de fapt cat am stat in spital am facut clexane de 0,6 iar acasa toata lauzia de 0,2.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Draga BEBEKA, ma bucur mult ca ai reusit dupa atata chin. Ai dreptate ca sunt multi medici care ignora problema. E bine totusi, zic eu, ca ne spunem povestile, pentru ca asa tragem un semnal de alarma. Poate multe din cele aspirante la titlul de mamica au ce invata si m-as bucura sa le ajute ceea ce le impartasim.
Felicitari pentru fetita, BEBEKA. La ce spital ai nascut?
M-as bucura sa mai tinem legatura. Acum, pe Tanakan, la cat timp iti mai faci analizele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Si eu dupa 2 av spontane am fost diagnosticata la Fundeni cu Safl
Mi am repetat analizele la Medlife si la Coltea si aici totul a iesit in limite normale , nici urma de sindrom
La Fundeni mi sa spus ca imediat ce voi ramane din nou insarcinata va trebui sa intru imediat pe clexane , la Coltea mi sa spus ca nu...
Eu acum ce sa fac , pe cine sa cred ???

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Eu ti-o recomand pe d-na dr Uscatescu de la Fundeni. Si eu am facut analize peste tot: Coltea, Cantacuzino. La mine rezultatele analizelor au fost la fel, cu diferente foarte mici. Succes!

Mergi la inceput

Sa faceti tratament de preventie cred ca e mai bine, decat sa ajungeti sa faceti o tromboflebita, sau sa pierdeti sarcina. Asta e parerea mea!

Mergi la inceput