Cafea cu aroma de femei-36
Raspunsuri - Pagina 20
fannna2003 spune:
multumesc..e minunat
beau
in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Reteta zilei:trotil sub acoperire=
aidaciolac spune:
Vreau sa vad si eu mailul
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
fannna2003 spune:
va dati seama cata energie se consuma intr-o secunda la nivel global?...unde mai pui ca Adina consuma intr-o luna cat un cartier
beau
in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
A_Iulia spune:
Bai, nu faceti misto de contorul meu ![]()
Pai am fost azi la seful de aici. Mi-a zis sa stau linistita, ca dupa parerea lui a sarit cifra zecilor de mii, ca o sa se confirme, blabla. Si ca notificarile alea ca se intrerupe curentul se trimit din oficiu, si ca am sa mai primesc vreo 2-3 notificari din astea, automate (dar semnate de el haha). Si ca nu e necesar sa las nici o adresa la ei, ca el e sigur ca se rezolva si nici curentul nu se intrerupe. Si l-am intrebat ce fac eu daca astia totusi sustin ca contorul e bun? A zis ca ei nu mai au cum sa verifice, dar totusi sa stau linistita.
Drept urmare am mers la birou, am trimis fax in 2 parti: la sediul central si la sediul lui, si prin curier rapid cu confirmare - la fel, in ambele parti. Asa, tot din oficiu le trimit si eu, daca ei trimit din oficiu adrese ca imi intrerup curentul, nu?
Adina + Olivia Q1.04
slimatei spune:
wow ce cheltuitoare...![]()
avem noua cafenea..aici
Stefania X 2
mergem pe 35+
...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
belutza spune:
quote:da , super.
Originally posted by fannna2003
va dati seama cata energie se consuma intr-o secunda la nivel global?...unde mai pui ca Adina consuma intr-o luna cat un cartier
beauin cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
cam mult consuma Adina , mult prea mult. cre-ca de aia are probleme cu radetu sau cu cine avea ea
belutza
A_Iulia spune:
In adresa le-am cerut 3 lucruri:
1. sa stabileasca o comisie tehnica prin care sa evalueze consumul de curent, atat prin evidenta istoricului cat si prin probe la domiciliul meu
2. sa verifice contorul inclusiv dpdv al mecanismului de inregistrare
3. sa verifice diferenta la nivelul contorului de scara/bloc/unde l-or avea.
Si bineinteles, pe parcursul cercetarilor, sa nu intrerupa curentul, intrucat eu am achitat partial din factura aia 3 mil lei - contravaloarea cnsumului maxim estimat posibil la mine acasa.
Sa vedem. Daca totusi le trece prin cap sa-mi taie curentul, la OPC e primul drum.
Adina + Olivia Q1.04