ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-20

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Aerlilian , ti-am scris PM si desigur , mergem .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna fetelor, gata m-am operat vineri, sambata m-am externat iar azi m-am simtit suficient de bine ca sa stau la calc. si sa va scriu.
am primit si vesti bune si proaste:
vestea proasta este ca endometrioza era in stadiu foarte avansat, peste tot, "endometrioza crunta" ca sa folosesc cuvintele lui Tutu.
de asemenea, mi-a zis ca tre sa fac tratament cu diphe 4 luni!!!!
vestea buna este ca trompele, ovarele si uterul sunt in stare buna, deci cica ar mai fi sanse sa fac un copil pe cale naturala.
acum stau si va citesc ca sa ma pun la curent cu ce ati mai facut.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Diana, ma voi conforma!!!

Mergi la inceput

Aerlilian , auzi la ea ... ma voi conforma ..., da ce periculoasa sunt ...

Cristy , sunt alaturi de tine cu tot sufletul , o sa iti revii din primele stari ... asa am fost si eu ... ia-o incet ... avem ceva i comun , si la mine trompele sunt bune , nu a fost taiat nimic.

sunt fete aici care au avut endo... avansat si tot au ramas gravide , citeste , eu am citit mult din experientele lor , si sa vezi cum te vor ajuta toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Diana,fac orice ca sa ma iei cu tine...Si in afara de asta,am o viata extrem de cazona,asa ca nu mi-e greu sa spun "ma voi conforma".Dar tu esti asa de draguta si de tonica,incat prezenta ta imi face extrem de bine!!!

Mergi la inceput

Aerlilian , multumesc mult pentru cuvintele tale !!!

dar nu iti doresc sa fii langa mine cand am depresie , cand plang sau ma ia supararea [e viata, sa vezi ce fatza lunga am , si ce bot am ..., si ce privire ... ; dar cum zicea Mada , ne ia pe rand ... , lasa ca fac io fiola numarul 2 , sa vezi atunci ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Cristyyyyyyyy bine ai revenit printre noi iubita!Imi pare rau pentru vestile alea rele dar e bine ca se mai poate inca normal.Cred ca urmez eu la capitol vesti proaste sper sa te urmez si la alea bune.Spune-mi cum erai?Parca si pe tine te durea.Unde?Maine sper sa aflu cand fac si eu laparo.Azi n-am reusit.Doamne ajuta sa te recuperezi cat mai repede!
Suflet te rog mult daca mai intri la noi sa ne spui cat de extinsa era la tine endo si cum adica ai facut tratament doar o luna?Dipherelynul?
Lilisor asteptam vesti bune.
Aerlilianfata in mov
Mada,Boo,Diana... peste tot unde ma aflam dadeam tonul la mancat.Atunci era hilar ca eram foarte slaba.Acum e tragic...ca sa nu zic grotesc
Crisis eu tin pumnii aici!Doamne ajuta ca in saptamanile urmatoare sa ne aduci Vestea buna de la unguri ca ai cel putin un BB-ic la purtator.N-ai mai intrat la noi.Sa nu ne ocolesti.
Gabita sosul a fost salvarea mea azi.Mi-a dat dreptate si m-a inteles de ce eram bulversata.Asa ca pe maine sper ca am rezolvat-o.Sa nu uiti sa intrebi musai de Donavital pe doctorita.Pleaseeeee!
Roxanaiuliana multumesc ...intarziat
Fireyes,Hera
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

salutare fetelor ! am intrat sa va salut, la invitatia lui lucialu
am si eu aceasta nenorocita de boala, si ma pregatesc acum pentru a doua laparoscopie... prima a fost in 2005, atunci mi'a fost si diagnosticata boala. au curatat cat au putut, am luat dihpereline 3 luni, dar cam degeaba, pentru ca dupa o vreme a revenit in forta. acum am cate un chist endometriozic de aprox. 6,5 - 7 cm pe fiecare ovar, plus ma gandesc ca sunt si alte focare... (si parca simt si aderente pe inciziile vechi)...
cristy1977, am vazut ca ai facut recent laparo, si ti'am trimis un pm cu niste intrebari, poate ai timp si chef sa'mi raspunzi. am preferat sa iti trimit pm ca sa nu "monopolizez" discutia... multumesc mult !

multa sanatate va doresc, fetelor, si sa va ajute Dumnezeu sa va indepliniti visurile !

Pijamalutze pentru copilasi!

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Cristy.. bine ai revenit, recuperare usoara ,imi pare rau de vestile rele, dar hai ca se poate, iti tin pumnii.

Alexa-Ioana... DD sa te ajute sa fie bine de data aceasta, sa nu mai treci prin ce ai trecut si sa se finalizeze cu un bebelin.

Lucia...am inteles bine, faci maine laparo? Daca da sa fie bine.

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Alexa Ioana n-ai cum sa monopolizezi discutia.Ca nu-i loc de mineMa bucur ca ai intrat.Sper sa ne gasesti pe gustul tau si sa devenim prietene.Toate incercam sa ne sprijinim cum putem mai bine si sa ne informam.Poti sa scrii absolut tot ce vrei.Pupici.
Nu Mada maine n-am cum ca sunt in capatul alalalt de tara.Maine sper sa aflu cand,programareeeee..ehee..cred ca mai mult a durat pana mi-am luat inima in dinti sa ma hotarasc sa fac din nou.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput