PCul se restarteaza cotinuu
Nu stiu ce are PC meu ,la deschidere se restaeteaza cotinuu,am fost la servis cu el si mi s-a spus ca a restartat MS DOS si totul va fi inregula.Ajunsa cu el acasa am avut aceeasi problema ,doar dupa cel putin 10 deschideri repetate am reusit sa-l fac sa functioneze. Eu cred ca totusi are o problema ,ma poate ajuta cineva sa aflu ce are?
Raspunsuri
miki68 spune:
Cred ca pc-ul tau are un virus. Da-i o scanare online cu Bitdefender.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
joxy spune:
Problemele pot fi multiple. Din descrierea ta nu se poate trage o concluzie.
1. Probleme hardware comune:
- sursa pc-ului
- ventilatorul procesorului
- alt ventilator
- HDD, Ram, MB
- buton carcasa stricat
- ceva "piese" incompatibile.
2. Probleme software comune:
- virus
- sistem de operare / Windows - corupt
nella spune:
sorry in loc de MSDOS ar fi trebuit sa scriu BIOS , cat despre virusi nu cred ca am . Am constatat ca atunci cand se restarta PC ,se oprea si cooler-ul. Cand am fost la service cu alta problema a calculatorului am intalnit acolo o alta persoana cu acelasi tip de PC care venise pt a doua oara sa-i schimbe sursa .In orice caz tot treb sa merg la service fiindca am constatat ca a uitat sa-mi conecteze CDROM-ul .PC-ul se numeste DAVIO si cred ca e tipul care are cele mai multe defecte .Pana acum am mers cu el de 3 ori la reparat .
Mai am garantie pana in martie 2008 si apoi cred ca voi cumpara piese la greu.
Multumesc tuturor pt raspunsuri.
A_Iulia spune:
Eu am un IBM, a implinit 1 an. Intra destul de frecvent in stand-by, chiar in timp ce lucrez.
Si daca il apuca sa intre o data, pai nici ca mai pot lucra, intra la fiecare 2-3 minute. Doar daca il las vreo ora inchis, pot s-o iau de la capat.
Am reinstalat tot pe el, antivirusul e ok, l-au desfacut sa vada daca functioneaza ventilatorul - functioneaza se pare normal...au incercat baietii de la IT sa schimbe si setarile de intrare in stand-by, am incercat si cu incarcator si fara sa lucrez, face la fel...nu stiu ce sa mai zic.
Adina + Olivia Q1.04
joxy spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Eu am un IBM, a implinit 1 an. Intra destul de frecvent in stand-by, chiar in timp ce lucrez.
Si daca il apuca sa intre o data, pai nici ca mai pot lucra, intra la fiecare 2-3 minute. Doar daca il las vreo ora inchis, pot s-o iau de la capat.
Am reinstalat tot pe el, antivirusul e ok, l-au desfacut sa vada daca functioneaza ventilatorul - functioneaza se pare normal...au incercat baietii de la IT sa schimbe si setarile de intrare in stand-by, am incercat si cu incarcator si fara sa lucrez, face la fel...nu stiu ce sa mai zic.
Adina + Olivia Q1.04
E laptop ?
Senzorul de temperatura... sau praf pe "tevile" de aerisire.
dicirstea spune:
Si eu am patit asa si aveam un troian. Dupa ce am scapat de el , nu s-a mai intamplat.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
ManyHope spune:
Sursa e o majora cauza de instabilitate si defectul poate fi aleator, asa incat la ora acordata in service sa nu depisteze problema, ca nu se intampla efectiv nimic anormal; de aia cea mai buna metoda de eliminare a acestei posibilitati, e inlocuitul temporar al sursei, cu una de pe un calculator similar ce functioneaza fara probleme.
...ori...
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by joxyquote:
Originally posted by Adina Iulia
Adina + Olivia Q1.04
E laptop ?
Senzorul de temperatura... sau praf pe "tevile" de aerisire.
Cu respect,
G.
www.desprecopii.com
Da Joxy, laptop e, un x60.
Culmea ca dupa ce l-au "curatat" baietii tot a mai facut, dar de vreo 3 zile s-a potolit.
I-au trecut fitele.
Adina + Olivia Q1.04
espiritu spune:
joxy a enumerat foarte corect problemele de restart din senin.principala cauza e de obicei sursa,urmata de cooler sau pasta termoconductoare de pe pastila procului.restul gen memorii si alte chestii de hardware de obicei dau BSOD-uri la greu.
Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335ca8912bee4eb57007e" target="_blank">Poze cu minunea mea!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335cab78498ee3f8d3db6" target="_blank">Baloane modelate
Espiritu aka Clown Pepo la Kanal D