Revelion si atentate

Revelion si atentate | Autor: dulcetica

Link direct la acest mesaj

Ne-am hotarit pentru Tunisia.Are careva idee daca au fost atentate pe acolo?Mergem si cu Rares,3ani si 7 luni si tot stau pe ginduri daca e bine sa-l iau.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

evita tarile arabe (cu probleme) in perioada foarte aglomerata a sarbatorilor de iarna. Atentate au tot fost la Djerba si nu-i exclus sa mai fie. In vara au fost in Maroc.

in alta ordine de idei, copilasul ar putea fi deranjat de disconfortul termic, e destul de micutz
audiatur et altera pars

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Oscilam intre Egipt Sharm el Seic(nu stiu daca e corect} si Tunisia.Alesesem Tunisia tocmai pentru ca n-auzisem nimic de atentate acolo.Sint profund deceptionata....Eu nu inteleg de ce isi saboteaza tocmai sursa lor de cistig?M-ai pus pe ginduri!Am mai fost deja de 2 ori in Turcia si n-am avut probleme,desi si acolo au mai fost atentate insa nimic din atmosfera de vacanta nu parea sa indice ca au fost posibile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Eu l-am dus pe fiul meu la 1 an si 7 luni in Tunisia, nu cred ca varsta copilului e o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

O prietena foarte buna a fost cu copilul acum doua ierni in Tunisia, de Revelion. Baietelul avea doi ani. Aici frig, acolo cald... la intoarcere, micutul a racit foooarte rau, cu pneumonie si toate cele. Disconfortul termic a fost mult prea puternic pentru organismul lui micutz.

audiatur et altera pars

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Dulcetica, ce bine ar fi daca am stii sa previzionam atentatele!

Sincer mie nu imi pare mai sigur NY, Roma ori Paris. Cand e sa ti se intample ceva rau, se poate oriunde.

Tunisia mi se pare ok, e si aproape de Ro, e si cu un pic mai cald, putin soare cui strica?!
In Sharm_egipt cand a fost ce a fost nimeni nu isi imagina ca se poate asa ceva. Mi-e greu sa cred ca se va repeta curand.

Eu zic sa nu-ti faci griji din asta, vei sta cu sufletul indoit tot timpul si nu vei savura cum trebuie calatoria.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dulcetica
[Eu nu inteleg de ce isi saboteaza tocmai sursa lor de cistig?

Era sursa Egiptului de castig, si inca una foarte importanta, iar Al-Qaida nu agreaza oocidentalizarea acestei tari.

Turismul aici este in atentia autoritatilor mai ceva ca "closca cu puii de aur" si se incearca o tot mai mare deschidere catre Europa. Nu intamplator convoaiele de turisti sunt insotite de politie "cate frunza si iarba" si, mai prin toate partile sunt gardieni aparent plictisiti.

Citind pe DC am vazut ca pe unii asta sperie, dar intentia este opusa, de a-i face sa simta in siguranta, cum s-o dai sa iasa bine?!.

Mergi la inceput

Uite niste impresii foarte recente aici despre Egipt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Norocuta multumesc pentru informatii!In final nu-l mai luam pe Rares cu noi si mergem in Tunisia.Vom vizita si Egiptul cu alta ocazie.

Mergi la inceput