FIV in Ungaria 24

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Bunaseara fetelor, azi am fost ff ocupata si plus de aia mi sa stricat si de aia nu viam scris.
Amelianomis bine ai venit la unde gasesti de toate, intelegere, sfaturi, ce mai sint de nata 10.
Liana mai speriat de moatrte la ora 9 ora noastra am si sunato pe Ani, prog e cum am zis pe 28 dec pt asta iti dau o bila .
Adaca de unde sti ca sintem 3 romince pe 28? stiu ca ati vorbit despre mine mia spus Lenu azi mam intilnit cu ea, va si va dau si cite o pt fiecare sa nu se supere nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

crisis nu miza pe 2 Mie imi spuneau in Z21 dupa ET... datorita unui Bhcg de 21.000 ca am 3 puiuti, 2 fiind identici si in aceeasi garsoniera si unul separat! Asa ca nu se stie!
tia
magda nici nu-i mare burta ...
cornelia in iunie-iulie 2008 te vreau si pe tine cu asa burtica frumoasa!
blankar depinde de foarte multe!

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 24 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

waw PUSSI nu ma mir ca abia te misti si respiri cu asa o burta,dar oricum te invidiezdar te invidiez frumos.

LIANAmai are rost sa-ti spun ca maine iti tin pumnii sau deja stii???asa ca HAI LIANA HAI LIANA HAI LIANA HAI LIANA

CRISIS nu prea am ce sa-ti spun ca doar am vb pe mess dar te

MAGDUTA sa stii ca totul depinde de tine cat de repede sa-ti revii,eu daca era sa ma las dusa de suferinta in cei 7 ani de acnd fac tratamente acum eram la nebuni,oricum ma bucur ca mai intri pe la noi.

AMELIANOMIS bun venit in si sa te "vedem"cat mai repede la burtici.

va pup pe toate

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Liana multa bafta, maine cind vi sa ne dai o veste buna ma pt tine multi, multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

PUSSI multumim pentru detalii Ai burtica mare, mare.Eu nu am avut-o asa de mare sau poate am uitat eu Imi plac si hainutele mult de tot, de unde le-ai luat? burtica si mamica.

borzasimo uiti ca sunt veterana la clinica. Stiu tot ce misca acolo Serios vorbesc ca sunteti trei programate in 28 decembrie, daca nu ma crezi sun-o pe Ani.

LIANA sunt mai nerabdatoare ca tine. Astept vesti bune. sper sa-ti aducem si de data asta noroc.

Tia mai am doua botezuri unde ne dantuim.

Ade 32 s RARES + DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula33 spune:

Bun venit fetelor noi!
Pussi superba, mumoasa si tare mumoasa burtica ne-ai aratat, mai ai putin si gata cu respiratul greu. Vreau si eu ,,reteta magica,,.
Liana , presimt ca esti!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

Liana-ma alatur fetelor si-ti transmit si eu mult noroc maine!!! Asteptam o valoare mare!
Bun venit celor noi!!!
Va pup pe toate !
Tea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va multumesc la toate...maine dimineata la prima ora veti avea cele mai proaspete vesti

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelianomis spune:

Liana Pumnii sunt stransi!!!! Sa vii cu vesti bune!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Liana asteptam vestea cea buna!

Pussi burtik cea frumoasa!Super pozele, super hainutele, ce frumoase sunt ele toate la dublu! Abia astept sa vad poze si cu tine cand iti vei tine fetitele scumpi in brate!

Va pe toate!

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput