FIV in Ungaria 24

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adifle spune:

AMELIANOMIS, ITI MULTUMESC FRUMOS !
DACA IMI POTI SPUNE TU LA CE DOCTOR ESTI?
ITI DORESC IMPLINIREA DORINTEI ARZATOARE!
LIANA ESTI O DRAGUTA CA INTOTDEAUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelianomis spune:

la dr. Bodnar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Liana- ai dreptate, trebuie sa ne gandim ca viata merge inainte si odata cu ea si noi,deci daca va fi reusita vom sarbatorii si daca nu va fi reusita tot vom sarbatorii pt.reusitele viitoare ! iti multumim ca ne impartasesti si noua din optimismul si energia ta !dulce
bun venit noilor fete !

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

la semnat condica...

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 24 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

CE MA BUCUR AMELIANOMIS !
SI EU TOT LA EL AM FOST SI MI-A DAT DE FACUT NISTE
ANALIZE SI MA ASTEAPTA PE 14 LA ECOGRAF SI CU ANALIZELE
FACUTE!
CE MA BUCUR CA NU SUNT SINGURA!
STII CEVA DESPRE EL,POTI SA-MI DAI NISTE DETALII?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

V-a fost dor me mine? Eu citesc non stop da nu prea scriu. Nu de alta da nu prea am ce. Sau sa va scriu ca nu prea stau in pat? Ca ma plimb ca si cum altcineva ar fi facut FIV si nu eu? Ca am mancat aseara un castron de mujdei de usturoi?
Nu va scriu d'astea ca ziceti ca's nebuna!
amelianomis bine ai venit printre noi. Si asteptare placuta. Eu am impresia ca timpul merge inapoi. Parca in fiecare dimineatza se mai adauga o zi de asteptare Cat mai ai de asteptat?
Sheri felicitari! Sa-ti creasca bebita mare si sanatoasa!
magduta10 ia du-te tu in oglinda si fa pe psihologu'. La mine functioneaza!
borzasimo ai aflat pana la urma? Cum e cu programarea?
lianooooooo maine il vedem pe Zadori

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">Gratar Szegedwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Viena 2007www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">Spania 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra Multe poze
Asteptand un ingeras
Uite de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

borzasimo nu iti mai face probleme, esti programata pe 28 DECEMBRIE, sigurat. Sunteti 3 romance programate atunci. Dr. Zadori nu e liber, eu am fost programata in 2004 pe 30 DECEMBRIE. Am vorbit cu Lenu aseara despre tine, de bine.

LIANA ce vesti ne dai?

Pussi am vazut ca doar semnezi condica. Da-ne si niste detalii

Tia

Ade 32 s RARES + DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelianomis spune:

adifle Daca te referi la succese, nu stiu ce sa iti spun. Am ajuns acolo din intamplare. Eu nu cunosteam pe nimeni care sa fi incercat vreo procedura cu el. In privinta asta nu te pot ajuta. Doar dupa ce vom trece de testul de sange vom vedea care au fost norocoasele. Erau totusi paciente din Ungaria, Romania, Serbia, Ucraina care cunosteau persoane care au reusit cu el si de aceea au venit la Debrecen.
Ca om, e un tip haios, simpatic, dar foarte ocupat, ai vazut cata lume e acolo.
In ceea ce priveste pretul, peste valoarea procedurilor conteaza mult si modul in care raspunzi la stimulare. Fiecare zi de injectii si doza costa. Eu mi-am cumparat injectiile numai de la clinica desi nu era obligatoriu.
Si personalul este dragut, nu te trateaza altfel.
Eu am urmat protocolul scurt, si, desi nu ma caracterizeaza, am luat si ultima vitaminuta pe care mi-a prescris-o.

Va pup pe toate si pumnii stransi!

Mergi la inceput

AMELIA, si tu acum esti in perioada de asteptare a testului pozitiv?
Cand ati facut transferul si cat te-a costat in totalitalitate?
Sunt o gramada de intrebari pe care as vrea sa ti le adresez! Te rog sa nu te superi pe mine!
In speranta ca ai sa ma ierti am sa iti ofer un brat de floricele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

amelianomis mai am o intrebare: Am vazut ca ai cont nou pe DC si vreau sa te intreb de cand incerci sa-ti faci. Adica in cat timp ai primit mailul de confirmare. Ca o prietena asteapta de 2 luni si sotul meu de vre-o saptamana si nimic. Ai ceva pile pe la administratie?
Nu mi-ai raspuns nici cu data aia cand astepti vestea cea mare

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">Gratar Szegedwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Viena 2007www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">Spania 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra Multe poze
Asteptand un ingeras
Uite de ce?

Mergi la inceput