mesaj ciudat pe mobil
Buna,
Mi s-a intamplat astazi sa primesc un mesaj ciudat pe telefonul mobil, ceva de genul "Incarcarea a reusit. Atentie:nu uitati sa stergeti acest mesaj" . Numarul de telefon de la care am primit mesajul este +4094946991. Eu am o cartela Prepay de la Orange, cartela pe care nu am incarcat-o in ultima vreme , pt ca oricum nu prea folosesc telefonul asta. Nimeni nu a incarcat pentru mine sau sa-mi fi trimis altcineva credit e chiar exclus.
Am sunat astazi la Orange sa intreb, ei nu stiu nimic, dar spun ca au mai avut astfel de raportari astazi.
Mai este cineva in aceeasi situatie? Stie cineva ce si cum ? Acum , si eu de curiozitate intreb ..
"Daca unele vieti formeaza un cerc perfect, altele iau forme pe care nu le putem prevedea sau intelege.Pierderea a facut parte din calatoria mea. Dar mi-a aratat ce e important..asa cum a facut si o iubire , pentru care sunt recunoscatoare.."
Michelle
Raspunsuri
espiritu spune:
un fel de teapa ca sa te faca sa suni inapoi pt a acumula minute.
Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335ca8912bee4eb57007e" target="_blank">Poze cu minunea mea!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335cab78498ee3f8d3db6" target="_blank">Baloane modelate
Espiritu aka Clown Pepo la Kanal D
elyda spune:
si eu am primit astazi asa mesaj!!! dar fata desteapta m-am prins si n-am cedat impulsului de a suna sa vezi care-i treaba...mosule! smecheria este ca primesti mesajul respectiv si suni sa vezi care ...incarcare ca tu n-ai nicio treaba cu asa ceva.atunci un smecher te tine de vorba cateva minute despre problema si isi incarca telefonul din minutele primite.investeste cativa eurocenti pe mesaj si castiga cativa euro din apeluri primite.
dana
anya spune:
Daca a sunat la Orange, nu si-a incarcat nimeni telefonul. Poate doar daca suni la numarul din mesaj. Dar oricum pe numarul care i-a aparut ei nu se poate suna (094946991).
Alecsia spune:
Eu am sunat la Orange , la Servicii cu clientii. Nu am apelat numarul de la care am primit mesajul. Imi spunea un coleg de servici , ca ar putea fi niste faze facute chiar de cei din Orange, care , in loc sa-ti de-a bonusul tie, isi incarca ei telefoanele. Oricum, nu m-ar mira...
"Daca unele vieti formeaza un cerc perfect, altele iau forme pe care nu le putem prevedea sau intelege.Pierderea a facut parte din calatoria mea. Dar mi-a aratat ce e important..asa cum a facut si o iubire , pentru care sunt recunoscatoare.."
Michelle
Alecsia spune:
quote:
Originally posted by anya
Ce bonus, daca ai sunat la servicii cu clientii?
Anya
Ma refer la un bonus pe care ar trebui sa ti-l dea. De exemplu , un bonus la apeluri primite, pe care nu ti-l da tie, dar il iau ei .E doar un exemplu. Si nu are legatura cu Serviciul clienti.
Umbla vorba ca s-ar face si de astea.
Michelle
addiana spune:
tot ce-i posibil sa fie legat de cei de la orange... cine mai are nr de tel cu 09 ?
si mai ales "Incarcarea a reusit. Atentie:nu uitati sa stergeti acest mesaj"
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
anya spune:
Numerele de la Orange sunt cu 074, 075. Cat despre bonusurile de reincarcare sau la 100 min de apeluri primite - astea se aloca automat, asa ca nu prea pot angajatii sa si le insuseasca.