Cadou pentru vizita la spital
Raspunsuri - Pagina 2
Sabina spune:
o esarfa port bebe tip sling sau wrap, cred ca e cadoul ideal:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
alinushca spune:
nu vreau sa par chiar cobe
dar daca e vorba de o mamica prima data... o sa fie prea stresata sa manevreze copilul pur si simplu cu mainile, dar sa se mai joace si cu slingu.... 

Mami de
(28.10.2008) si
bb2 27+ 
Sabina spune:
pai cine a zis ca il manevreaza imediat?
ca si daca ii duci hainute pt bebe,cum duce f f multa lume nu inseamna ca le foloseste imediat.
Dar ai si tu dreptate, trebuie si ceva sa foloseasca imediat, cum ar fi ceva bun de papa:), de fapt n-am prea fost atenta la subiect, adica ce duci la spital, in capul meu a fost ceve de genu ce prim cadou pt bebe mai poti sa faci, scuze ;)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
sdcristian spune:
daca naste natural - ceva bun de mancare, sucuri eventual facute acasa...
o carte lejera, reviste, mai ales daca nu e cu rooming in, ca sa treaca timpul mai usor
alinushca spune:
imhi, la asta ma gandeam si eu. o carte usoara si captivanta daca e genul cititoare sau niste reviste in stilul in care ii plac ei, indiferent de felul nasterii. sudoku chiar daca ii place asa ceva. ca sigur nu s-a gandit ca o sa aiba timp de pierdut la spital.
si o carte de ingrijire a copilului merge daca ea nu si-a luat si e la primul copil. nu o sa aiba timp sa o citeasca din scoarta in scoarta dar cand o sa aiba cate o intrebare o sa poata gasi informatia usor in carte.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 27+ 
RAMONELLA spune:
Eu am primit o gramada de mancare si sucuri...ca le-am aruncat...si fructe...
Ce i-am dus eu finei mele cand a nascut,a fost un spray cu lidocaina pentru epiziotomie.
Si o crema cu galbenele parca.Pentru ca asta mi-ar fi trebuit si mie.
In rest,recomand reviste,scutece,hainute...Sau sa vina acasa...![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
alinushca spune:
f buna ideea cu spray-ul mai ales ca la noi in tara sansele sa nu te taie sunt cam ca sansele sa pice un meteorit fix la mine in balcon...![]()
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 27+ 
maraki spune:
Tocmai ca eu am avut doua nasteri in Ro si nu am fost taiata in schimb la nasterea din Germania m-au taiat.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
emilia.m spune:
Daca duci flori ar fi inspirat sa duci si o vaza mica, ieftina dar frumoasa, ca s-ar putea sa n-aiba in ce sa le puna.
Si neaparat ceva pt bebe deexemplu o paturica, o caciulita, o suzeta, un set de biberoane (cele de la Nuby cica sunt super).
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
alinushca spune:
fara suzete si biberoane. incurajeaza obiceiuri proaste ![]()
e clar ca sunt cobe...
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 27+