* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 195 ) *
Raspunsuri - Pagina 13
alina_1980 spune:
bujo,scumpa am citit intrebarea ta ieri dar imi pare rau,nu stiu ce sa iti raspund,eu lucrez pe chirurgie
si numai pe asta am lucrat de cand am terminat scoala!
maryb spune:
ahaaaaaa..........deci nu are cum sa fie obturat sau infundat acest canal...imi trecuse aceasta prostie prin cap...![]()
aaaa.....si inca o intrebare
....ce se intampla cu outul daca nu este fecundat ??? unde se duce ???
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta vreau sa declar ca sunt 
bujo spune:
Nu-i nimic Alina era o intrebare pur informativa. Adevarul e ca nu stim ce sa facem, sa faca tomografia sau nu. Ti-am zis sa medicul de fam a zis ca e probabil hipoglicemic dar neurologul vrea sa elimine alte cauze. Daca n-ar sta asa prost cu timpul...
bujo
2+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
Cocolyso spune:
voicu bebi eu nu mai inteleg, pana la urma esti sau nu graviduta?
http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006
alina_1980 spune:
mary outu cade si el,se elimina odata cu cm daca nu e fecundat!de fapt e impropriu spus out pt ca el e ovul,out e abia dupa ce se cupleaza cu gigelul!bujo dar se intampla mai des cu sotul tau,sau si in alte conditii decat de nemancat,ca altfel nu vad rostul la CT.mai bine isi face o analiza a glicemiei pe nemancat sa vada ce val are!
voicu_bebi spune:
coclyso...din pacate ma crezi ca nu stiu...sunt in a 9-a zi de intarziere...am facut test miercuri mi-a iesit negativ...asa ca daca nu vin uratii in weekend..luni execut un test![]()
Sotie fericita si in curand viitoare mamica 

bujo spune:
Deci oul nefecundat este eliminat odata cu endometrul in timpul sangerarii menstruale. Trompele pot fi infundate din diverse motive: inflamatii, infectii, sau cum a patit Maria care a avut o sarcina oprita in evolutie care nu s-a eliminat complet si au ramas resturi la intrarea in trompe si nu mai reuseau
sa mearga mai departe.
bujo
album de nunta
maryb spune:
bujo, alina_1980
, va multumesc pentru lamuriri.
bujo spune:
Alina de obicei tremura doar cand e nemancat sau cand e obosit. Dar daca nu mananca la timp tremura cam toata ziua. Glicemie a facut pe nemancate si avea in jur de 80.
bujo
album de nunta
maryb spune:
quote:
Originally posted by bujo
Deci oul nefecundat este eliminat odata cu endometrul in timpul sangerarii menstruale. Trompele pot fi infundate din diverse motive: inflamatii, infectii, sau cum a patit Maria care a avut o sarcina oprita in evolutie care nu s-a eliminat complet si au ramas resturi la intrarea in trompe si nu mai reuseausa mearga mai departe.
bujo2+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
deci, in toata chestia asta doar trompele pot fi infundate.