divort dupa 2 luni de la nunta?
Raspunsuri - Pagina 27
Hazul spune:
quote:
Originally posted by anca_vlad
cred ca trebuie intrebat/intrebata dl-d-na doctor inni ce este de facut, sau o sa ne spuna ca inventeaza magdalena!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Am citit, "m-am crucit" si totusi nu inteleg un lucru. De ce atunci cand se deschide un subiect nu ne oprim strict la raspuns, ci atacam pe cei care au puncte de vedere diferite de ale noastre....
Vreti raspunsuri la discutiile "contradictorii" ale lui Inni, deschideti nene alt subiect, aruncati manusa, si de acolo "D-zeu cu mila".....E trist ca atunci cand cineva are "curajul , tupeul" sa spuna altceva decat credeti voi ca e "admisibil", il aruncati in cusca leilor si nu vedeti barna,,,,,ci paiul
Magdalena, nu stiu cu ce "sfaturi" te-ai ales tu de aici, si cate din ele iti vor fi de folos. Pana la urma vei face cum va fi mai bine pentru tine si pentru bebelusul vostru. Mult succes si multa maturitate in luarea unei decizii bune!!!
PS. Ai auzit de zicala "Take my advise, I don't use it?". Cred ca multe din cele care au postat aici ti l-au dat, dar daca ar fi fost puse in situatie cine stie cum ar fi procedat....Poate ar fi luat in considerare mult mai multi factori inainte sa ia decizii drastice.
-----------------------------------------------
putzuruca spune:
quote:
Originally posted by mariamunteanuquote:
Originally posted by dovquote:
Originally posted by mariamunteanu
Inni, ce bine ca ne lasi...
Drum bun,
Maria
trebuie sa recunosc ca asta e "cel mai plin de maturitate" mesaj pe care l-am citit la acest subiect...mi-a demonstrat cat de impartiale pot fi unele persoane, mai ales ca dau si sfaturi, si nu se poate sa puna sentimentele, frustrarile proprii si multe alte lucruri urate intr-un subiect unde e vorba de un copil, ce se pare ca nu va avea parte pana la urma de ambii parinti....
estimaria, si daca o sa am nevoie de un sfat, e clar unde o sa-l caut
Sa inteleg ca ti-au placut comentariile lui Inni de genul "Daaa...normal ca sunt bune maniere. Cum de nu m-am gandit ca unele drepturi sunt ascunse sub egida asta !!! Rusine sa-mi fie ! Daca stau sa ma gandesc si mai bine, barbatul are de "indeplinit" mai multe bune maniere vis-a-vis de femeie...decat invers. Dar logic ca nici asta nu vi se pare anormal.
Deh...femeile rasplatesc cu gura mare .
Ma mir ca nu mi-ati spus ca "femeie superioara" e pleonasm."
_
Nu i-am dat replica, dar nu cred ca cineva, cu atat mai putin Magdalena, are nevoie de asemenea interventii.
Dov, daca vei avea nevoie de un sfat, ti-l voi da cu placere. Am trecut prin viata cu destule greutati, am trait destul printre straini, am plecat de acasa la 18 ani si cu toate astea am facut si facultate si doctorat, am stat cu chirie apoi am platit rate la casa - singura, din munca mea; mi-am intemeiat o familie fericita cu un sot minunat si 2 copii reusiti pe care-i cresc impreuna cu sotul meu. Toate astea demonstreaza ca sunt in stare sa fac alegeri bune si sa fac diferenta intre bine si rau.
Reteta mea a dat rezultate bune, asa ca pot s-o recomand si altora. Rezultatele depind si de seriozitate, tarie de caracter si respect de sine.
Stiu destule incat sa-mi dau seama ca in viata mai faci si compromisuri, dar si ca fiecare trebuie sa aiba o anumita demnitate si anumite principii si sa nu se lase calcat in picioare.
PS Frustrari nu am, am noroc de o viata implinita.
Cu bine,
Maria
Mey Maria, cam multe pagini te-ai chinuit sa ne spui realizarile tale. Felicitari pentru viata ta roz. Dar subiectul topicului e altul.
andrath spune:
Inca un subiect creat initial sa ajute pe cineva, a ajuns acum un fel de : " ba tu, ba tu!!!"
Acu' io astept intrarea triumfala a subiectului la ZZ.
Dar as ruga moderatorii sa nu arunce tot subiectul acolo, sa fac doar un split de off-topic-uri.
Ca asta!
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
mariamunteanu spune:
Putzuruca, subiectul a inceput sa devieze cu vreo 10 pagini in urma, puteai sa intervii la timp. Am sfatuit-o pe Magdalena cum m-am priceput mai bine si mai serios, dar vad ca unora va place sa puneti la punct pe cei care au alte pareri.
Maria
mariamunteanu spune:
quote:
Originally posted by putzuruca
Da' vad ca esti f la obiect. Normal, cand ai atata experienta de viata.
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul"
Parca spuneai ca subiectul topicului e altul sau nu e valabil si pt. tine ? Daca simti nevoia sa-mi dai replici acide, ori te abtii ori deschide un topic separat pe tema . Magdalena nu are nevoie de asemenea interventii in topicul ei.
Maria
putzuruca spune:
Hai ca m-ai redus la tacere cu inteligenta ta...vai vai vai...Ma bucur totusi ca ai realizat ca topicul are alt subiect
.
Ramonika spune:
scuze, nu ma pot abtine... putzuruca... ce nick ti-ai gasit si tu...

si se pare ca nu ti-l dezmintzi... ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

maria, si daca o sa am nevoie de un sfat, e clar unde o sa-l caut