Cluj rulz!- cap.74-A inceput campania de Craciun
Raspunsuri - Pagina 8
ralucames spune:
si eu tot cu gandul sa va spun noapte buna, sa ne auzim cu bine intr-o noua saptamana.
pa-pa
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
proaspata 
Yagmur spune:
Din butoi va scriu...nu stiu ce am dar sint tare trista... sper sa treaca repede
Stanca, sa ma treci pe listuta cu 50 RON
Roxana, asa erau chefurile la noi pe vremuri.... acum sintem prea multi si nu se mai poate.... deh, aveam expati care aveau piscina acoperita si acolo petrecem aproape in fiecare sambata; ce vremuri
Meli, bine ai venit printre noi
Mariana, merci mult... adevarul este ca Luca pe unde a fost a spart inimile..... ma bucur ca este vesel si sper sa reusesc sa-l mentin asa.... mi-e tare teama ca nu fac fatza singura... cred ca de aici mi se trage si tristetea asta
Simona, si eu astept sa-l las pe Luca in tabara... mai am de asteptat 2 ani....
Fug pe teren dar cand vin recuperez...
Va pupYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
jozsaerika spune:
salutare fetelor 
deci, am fost vineri la eco si am 11 sapt...bb statea ca si in hamac cu mainile dupa cap...super relaxat![]()
Roxana chiar ne-ai deschis apetitul la kefuri, la noi la firma nu se face microrevelion
(dar mini kefuri avem la zile de nastere...se lasa cu dans
)....DAR mergem la sotzul la microrevelion in 2 locuri 
Adriana LA MULTI ANI!!! pentru Bianca si Tudor
nu mai treci pe la noi? sunteti bine?
va pup
Erika
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
carrie spune:
fetelor
Manu si io-s umpic in butoi, da ma agat de margini sa ies...
m-am luptat tot we cu o migrena cum n-am avut in viata vietii mele...
Mihai are doua sapt de delegatii intense apoi doua sapt de concediu pe care nu pot sa va spun cum le astept
va dau un link cu vaccinari optionale f bune mai ales pt copii
http://ro.wikipedia.org/wiki/Vaccin#Vaccin.C4.83ri_op.C5.A3ionale
va las si mai viu ca nu stiu pe ce sa pun mana
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
rolo spune:
Uof, uof ce vreme nasoala. Ce friiiiig. Erika, ce bine ii e la bebe in burtica unde e cald si bine. Nu degeaba sta asa relaxat.
Cristiana groaznice durerile astea de cap. Si eu am destul de des. Am fost la neuro la un control si mi-a spus ca sunt destul de des intalnite la femei care au nascut si ca ar exista un tratament insa nu mi-l recomanda decat daca durerile sunt atat de dese incat imi schimba calitatea vietii, pentru ca tratamentul are si efecte secundare.
Manu hai afara din butoi, fac cinste cu o cafea buuuuna si o cioco cu mar si scortisoara .
Raluca
sunt constiinta ta: Ai fost la control???? ![]()
Melinda bun venit siu din partea mea. Te-am vazut ratacind la un moment dat pe forum (nu imi amintesc la ce topic) si voiam sa iti spun sa vii la Cluj rulz, da vad ca te-ai descurcat.
Pupici tuturor.
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
nana_sim spune:
sunt 
1. propun sa stranga Stanca banii fin'ca a dovedit deja ca poate si vrea;
2. propun ca cine vine la intalnire saptamana viitoare (aia pe care o s-o propuna Cristiana in curand
) si are deja banutii sa ii aduca Stancai acolo.
Manu sus inima, fin'ca esti o mama pe cinste, curajoasa si inimoasa
. V-am trecut pe lista de "tinere sperante" pt taberele de peste doi ani, alaturi de Razvan, Stefan, Simon, Serban. Dragos pare ca ar vrea sa mearga anul asta![]()
carrie spune:
saliuu gagici
m-am strans de pe drumuri si alergatura!
am intrat numa sa va salut sa va propun intalnire saptamana viitoare musai musai in cinstea mea
ca din decembrie presimt ca-mi va fi ceva mai greu
.
Simona nu va fi saptamana viitoare ,dar eu apoi urmatoarele doua nu cred ca pot pt ca voi avea traininguri si sotz in concediu de care vreau sa beneficiez in fiecare momentel
.so ce ziceti?
Stanca si eu voiam sa te propun pe tine ca tare buna treaba ai facut anu trecut si eu te voi ajuta cu siguranta.
rolo ce face Ilenuca?
fetelor va vaccinat copiii antigripal?
pup iu ca tre sa fug
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
asi spune:
Intr-o oridine oare care de idei...
Vreau intalnire saptamana viitoare
Strang eu banii pentru campanie si cine vrea sa doneze bani ii trimit tel meu pe PM si stabilim intalnire
In tabara poate venim si noi cu Razvan![]()
Am inceput sa strang acte sa deschid dosarul de adoptie.Deci in curand voi fi mamica din nou
Azi dimineata ne-am gasit masina sparta.Au furat detectorul de radar si o priza multipla de masina cu tot cu incarcatoare dar au fost filmati de canerele vecinului Paszkany(cred ca asa se scrie)
Azi am vorbit cu directoarea de la gradi lui Razvan pe care am intrebat-o de trupa care vine la ei sa le tina copiilor teatru de papusi.I-am povestit ce si cum si a parut foarte incantata de idee.Mi-a zis ca va contribui si ea personal iar din paratea gradinitei ar putea sa faca ceva pentru copii.O sa facem si un afis la gradi si daca sunt parinti care vor sa doneze si ceva bani e si mai bine.
Eu zic sa ramanem pe Centrul crestin "Maica Domnului" de pe Macinului28 pentru ca sunt doar 11 copii si putem pe langa teatru sa le mai luam cate ceva vedem ce zic calugaritele.
Daca am uitat ceva revin.
Scuze dar nu am apucat sa citesc nimic.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ralucames spune:

Stanca, toata stima si respectul pentru ceea ce faci!! Noi te vom sustine, dovada reactiile tuturor.
Imi pare nespus de rau pt. paguba creata de niste dobitoci, dar bine ca sunteti sanatosi
Si eu as vrea intalnire, deci stabiliti ce si cum.
Rolo, tizul meu, mersi. maine seara dau vesti 
Sa stiti ca nu prea am kef de munca si de altele, Rares a avut azi noapte o criza de colica renala, am kemat SMURD-u' care au fost promti si eficienti (ca intotdeauna cand i-am kemat noi), a fost azi la spital si dupa un eco i-a dat trat. acasa. Sunt fericita ca macar nu trebuie sa alerg intre casa-servici-spital, asa ca maine voi fi libera sa veghez asupra zanului meu. Simona, nu te superi ca am imprum. de la tine epitetul![]()

)
Cris., ce fac fetele?? Caina e mai bine cu dintishorii??
multi.
revin cand voi fi mai odihnita, va pup pe toate cu mare-mare drag.
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
proaspata 
carrie spune:
Stanca, nasoala patanie cu furtul, ce ticalosi!!
Simona, da pe Theiutza di ce n-ai trecut-o la tabere?![]()
Ralu, imi pare rau de rares, sanatate multa, da ce probleme renale are el?fetele sunt bine, Sofia are cate o criza de dinti, n-a iesit nimik dar pe ansamblu e asa dulce si povestitoare de-ti vine s-o papi.a!si are cate un salut =chiuit pt fiecare din noi!![]()
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006