Cluj rulz!- cap.74-A inceput campania de Craciun

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata fetelor

ce vreme de kko.n-am chef de nimik...

mai ales ca mamarutza ne chinuie rau noptile, ea care se scula o singura data de 3 nopti ne scoala din ora in ora, se pare ca ne supara rau gingiile

asa ca acum am integrez in spiritul Halloween-ului, is zombie

mai viu dupa ce imi injectez mai multa cafea!voiam doar sa va zic ca ma super incanta reluarea campaniei de Craciun!

si eu prefer casa de copii, poate suntem egoiste dar si acolo am bocit o zi intreaga dupa ce am plecat.pentru fundatia copiilor bolnavi de cancer Mihai a reusit sa doneze de la firma o suma considerabila si v-as propune daca sunteti de acord sa strangem paralel niste banuti si pt aceasta fundatie.

va pup

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Magda, imi pare tare rau, dar trebuie sa mergi mai departe... asa cum au spus si fetele sint si alte solutii... te pup cu drag
Mariana, bine ai reaparut... noroc ca ne mai auzim la telefon
Cristiana, si Luca a fost marait cateva nopti cand i-au iesit dintii, dar spre bafta mea si-a revenit repede.. acum doarme neintors toata noaptea
Stanca, sint de acord cu campania de Craciun; eu nu stiu daca voi putea sa apar si fizic, dar material cu siguranta
Cand ne mai vedem? Eu vorbesc care nu am timp de nimic...
In fine, pentru buna dispozitie si pentru cine are chef puneti sa ne admirati deghizati de www.dropshots.com/yagmur#date/2007-10-27/06:26:44" target="_blank"> Halloween
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Manu super pozele.Luca e mortal iar tie iti sta foarte bine cu parul roz.Poate ar trebui incercat

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Seara buna,
Roxana, mi-ai rupt inima cu Serbanel. Nu stiu ce sa zic dar daca nu ii place deloc la gradi aia poate gasiti voi alta solutie. Dar ma bucur ca vii la bucuresti. Pe 9 sau pe 14? Si la Ile ii e dor de tine, si are doi dintisori miiiici inca nu i-au iesit decat varfurile.
Ce imi aduci de ziua mea ??? sa nu uiti de cercei si mp3.
Manu, am dat si eu o geana la pozele tale de halloween. Frumoase !!
Stanca, si eu contribui la campania voastra.
Cristiana, pentru tine si bebe Carina. Stim si noi cum e.
Eu am acum alta problema. Mi-a cam scazut cantitatea de lapte, nu mai fac fata la foamea piticei. sunt destul de distrusa dar sper sa revina ca bag ceaiuri si nu renunt sa o pun la san pe ile.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Manu esti mortala si Luca nu mai zic, stii ca am o slabiciune pt el

iaca daca vreti sa ne mai vedeti cat am crescut
http://community.webshots.com/album/561266050QuCmkn

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana.salo spune:

Buna fetelor,

Nu mai stiu anul trecut cum ati facut, ca era pititcul meu micutz, dar anul asa vreau si eu sa particip cu voi la ajutorarea de Craciun.
Sa imi zici Cris cum se procedeaza.

Sunt absolut superbe fetele.
Si Thea si Sofi sunt mari.
De abia astept sa ne vedem.
Pusi la toate sisa fi ti sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Eu zic sa ne hotaram totusi la o suma, care nu trebuie musai sa fie aceeasi la toata lumea, ci pur si simplu sa spuna fiecare cu cat vrea si poate sa contribuie la campania asta. In functie de asta ne putem orienta mai usor la ce am putea sa facem / cumparam.
Sa deschid eu lista? 150 lei eu si zanul.

Intr-o alta ordine de idei, foarte frumoase pozele Manu si Cristiana. Ce cresc ... repede vreau sa zic!

Roxa sper ca ti-au spus baietii tai ca ne-am intalnit aseara in Polus si Serban s-a jucat cu Calin cu moristile, deh baieti mici sau mari cu aceeasi minte care sta la joaca

In ultima ordine de idei pentru azi, pe o parte din voi v-am sacait si pe email, pe restul va trag de maneca aici, daca vreti sa sustineti www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">legea mamelor gasiti detalii si puteti vota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

simona, am semnat

Pijamalutze pentru copilasi!

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor

si io si io vreau sa contribui pt. orice actiune veti face de Craciun doar ca mai modest de ex. 30 lei

Magda imi pare rau dar nu incetati sa sperati sigur -intr-un fel sau altul- va creste o floricica si la voi in gradina

Yagmur unde a fost keful de Haloween??

din pacate avem si noi o perioada nasoala Norbert tot "uita" si face pe el kk si pishu la gradi si acasa ...problema cand apare cand dispare de vre-un juma' de an...sunt disperata deja...am incercat o groaza de metode ....+ ca a venit momentul sa zicem marea veste socrilor si soacra-mea aproape a facut infarct cand a auzit ca ne largim familia ...asta e

Cristiana tu mai ai nr. meu de mobil cand vrei sa-ti printez pozele da-mi un call ca le-ai trimis pe una din adresele jozsae@yahoo.com sau colorama@roxer.ro....ma uit la Carina si ma minunez de ea da' de' fac si io o fetita http://family.webshots.com/photo/2294598180101361752tjslYO

va pup
Erika

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor dragi! Azi sunt intr-o dispozitie buna, si asta fiindca mi-am facut parul cret. Io cand imi fac parul si vocea imi suna altfel .

Serbanica a fost ok ieri dupa gradi, am fost impreuna la Pollus sa cautam un cadou pentru o prietena si daaa, Simo mi-au spus baietii ca s-au intalnit cu voi, mi-a parut rau ca nu eram si eu de fata...bineinteles ca Serban s-a ales cu o morisca mica, care acum e jucaria preferata a lui, a facut baie cu ea, a dormit cu ea, dimineata a pus-o sa se uite la el in timp ce se spala pe dinti, etc...si aseara imi dadea cu ea pe fata si-mi spunea "nu tlebuie sa-ti fie flica mami, molisca asta e asa de dlaguta"

Ah, am semnat si eu petitia aceea...

Deseara suntem invitati la o petrecere faina faina faina, poate va povestesc luni despre ea.

Rolo, delegatiile sunt 2, una este in 9 si una in 14. Te anunt eu ce si cum, cand stiu sigur. O sa-ti aduc cerceii si MP3 player-ul, de cadou, io zic sa ai rabdare daca vrei ceva fain.

Roxa mica si Cristiana, voi incerca si eu sa donez ceva dar nu acum, ca sunt intr-o jena de zile mari, dar mai incolo catre decembrie, mai primim o prima, ceva si poate iese macar de un cadou mic pentru copii...sa vedem...

mai viu...

Mergi la inceput