Cluj rulz!- cap.74-A inceput campania de Craciun

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Stanca-eu am ramas un pic in urma, hihi, cu vestile dar acum am citit de bebe2. Va doresc din suflet sa reusiti si sa va iasa cat mai repede.

sper sa pot merge si eu la concert cand va fi, sa va cunosc si personal.
pupici
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Buna fetelor,

Arleena ma bucur ca in sfarsit ne-am intalnit,esti o draguta iar Alex un frumos de copil, m-am topit dupa el.Si multumesc ca o sa iei tu legatura cu Asi.

Asi felicitari pentru bb2 si mult succes in continuare!

O zi buna tuturor,

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cristiana sambata vreau sa ma duc la calugarite si o sa stiu mai multe atunci.Super ca ai mai adunat ceva bani.

Lumi e delicata problema .Chiar ieri aveam o discutie cu o prietena despre subiectul asta.Oricum eu stiu ca sunt fericita si implinita.In nici un caz nu mi-as inchipui viata fara copii mei.

Melinda , Ada multumesc

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

dragelor.

Lumi, eu am propus acel concert al lui T.G. din 26, am cumparat o groaza de bilete pentru alti prieteni, dar acest concert nu seamana cu anotimpurile... e tot cu orchestra lui Marius Hristescu, dar e vb. de poezii mai ncunoscute... mie oricum imi place la nebunie de T.G., m-a cucerit de mult si incerc sa nu pierd concertele lui.

Stanca, este luni Stefan Hrusca, Balade de iarna, eu am mai gasit ieri bilete in spate doar... dar precis vor mai fi alte concerte la care sa ne mobilizam. e ff. buna ideea de seara culturala, cine stie mai multe sa ne dea inf.

va pup pe toate, sa aveti parte numai de bine!!
vikend placut

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

proaspata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

suntrau!

sunt doua cazuri de varicela la Thea in grupa.nu ar fi asa o tragedie daca n-ar fi vorba si de Sofia care e prea mica si de mine care n-am avut si tre sa merg la job in 2 saptamani.is f stressata mai ales ca-s cu imunitatea varza.

asa ca Ralu eu zic ca e mai safe ca am amanat vizita.

roxa, mi s-a parut mie sau erai si tu racita la tel?

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor mai vin la voi si cu o cauza umanitara. e vorba de sotia unui coleg de-al meu.anuntul e mai jos, nu voi trece conturile ca nu am deschis caz la umanitare dar imi puteti spune mie daca puteti ajuta si vedem cum facem

multumesc

Ajuta#355;i-o pe NADIA

Nadia este o m#259;mic#259; de 30 de ani, care sufer#259; de leucemie acut#259; limfoblastic#259;. A f#259;cut tratament drastic cu citostatice īn 2005 - 5 luni, 2006 -7 luni, iar īn vara 2007 a īnceput din nou, numai c#259; medicii i-au dat 2 s#259;pt#259;māni de via#355;#259;. Are nevoie de 140.000 de euro, cāt trebuie pentru a fi tratat#259; īn Belgia, la Clinica Mont Godinne pentru transplant de m#259;duv#259;, unde Nadia este internata de o sapt#259;mān#259;. Familia Nadiei nu dispune de ace#351;ti bani #351;i are nevoie de ajutorul nostru. Nadia are o feti#355;#259; de 5 ani, Roberta, care o a#351;teapt#259; acas#259;. V#259; rug#259;m, face#355;i ceva pentru Nadia.

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
am aparut si noi pe aici.Avem net de o ora, asa ca acum ne vom auzi mai des
noi suntem tot 2 in 1, luni mergem la gine sa vedem ce zice.Avem data pe 21, asa ca au mai ramas cateva zile.
va pup pe toate si mai revin.
o seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

hello, girls!!

Olim, bine ai venit cu vesti, eram curioasa ce mai zici, daca ai nascut, cum iti merge. Ma bucur nespus sa inteleg ca esti bine; noroc ca am vb. pe mess si am aflat ca vei naste in Spania... ca altfel iti faceam o vizita la gine, si nu te aflam... Oricum, nastere usoara si rapida, iti doresc, bb sanatos si ff papacios. Ma voi gandi la voi, Doamne ajuta!!

Cris., deci nu a trecut greul pentru familia colegului tau... imi pare asa de rau... m-a marcat ff tare inca de data trecuta, cand am discutat. Cum putem ajuta familia in asemenea caz?? Doamne fereste-ne!! daca te pot ajuta cu ceva, ca data trecuta de ex., spune-mi. Te pup
...apropo, sa stii ca de aseara ma tot intreaba gaza mea... "mami, azi unde mergem?? la Thea??" si eu ii explic de ce nu , ce si cum... ne distram pana la urma. Sa ma tii la curent cu evolutia evenimentelor.

va pup pe toate, o seara placuta sa aveti!!

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

+ 12 sapt.

Mergi la inceput

raluca, multumim
sa ai parte de o sarcina usoara.daca nu ti se pare prea departe poti veni aici in vizita la gine, poti sa intri cand ajungi, ca nu ai orar ca in Romania.Tot timpul poate sa stea cineva cu tine, asa ca
stanca . ti-am trimis un mesaj, astept un raspuns cand poti si ai timp
va doresc o seara frumoasa tuturor

+38 si Alexandru Marius

Mergi la inceput

Buna dimineata
va invit la o cafelutasi astept gasca la povesti
va doresc tuturor o duminica frumoasa sa aveti
am o intrebare, pe 9 decembrie avem 10 ani de cand suntem impreuna, si nu prea stiu ce cadou sa ii fac sotului.Ce ma sfatuiti sa cumpar?Are ceas bun, nu poarta aur, haine exclus.Vreau sa fie ceva ce sa il tina mult.Astept idei

+38 si Alexandru Marius

Mergi la inceput