Cluj rulz!- cap.74-A inceput campania de Craciun

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor mersi mult de primire.
Asi- daca poti, trimite-mi PM numarul tau ca sa stabilim cum sa ajunga banii la tine. eu pun 100 roni. numai in wekend as putea . in rest sunt in oradea cu faculta. pe cand vreti sa faceti miscarea, ca tare as vrea sa ma duc si eu.
acum a m sarit la un internet caffe sa mai vad ce e nou pe aici.
va pupic pe toate si va doresc o zi frumoasa
Meli si Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Buna din nou,

Arleena daca nu te deranjeaza as dori sa-ti dau tie banii pentru campanie,stam relativ aproape,chiar imi fac cumparaturi de la kaufland sau cand iesi cu bebita in parc,propune tu ceva.Poti sa-mi dai detaliile pe PM.Sper sa nu deranjez...

O seara placuta fetelor,

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

hello, dragele mele!!

In primul rand la multi ani sarbatoritilor, sa va ocroteasca Sfintii Arhangheli si sa va daruiasca tot ce e mai bun in viata!!

In al doilea rand... nici nu mai stiu la care ce voiam sa spun... m-a lovit o doza uriasa de oboseala, nu ma doare nimic, dar nu ma pot mobiliza sa fac nimic. Ciudata stare, sper sa nu racesc...

Am ramas datoare cu un raspuns... ca sa vedeti, ca nici nu m-am gandit la DPN... cica e 28 mai 2008, hihihi, la doua zile dupa DPNul Erikai... bravo, fato!!

mai fetelor, voi cand sunteti demoralizate, cum faceti?? la ce va ganditi??ca sa va reveniti... Nu sunt inca in butoi (ala deja plin cu multe dintre noi )... dar daca ma prinde si pe mine, sa stiu ce sa iau...

va pup pe toate, revin cand ma simt mai odihnita...
mi-am propus ca in vikend sa dorm (dormim) muuuult... sper sa ni se si arate...

noapte buna, tuturor.

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

proaspata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

dormi draga mea ca dupa ce vine bb2 sansele scad drastic

io am iesit din butoi cu bine, ma uit la minunile mele si ies instantaneu

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

GABRIEL, GABRIELA, MIHAI, MIHAELA !!!azi e si ziua de nastere a mamei mele si ziua de numa a lui alex, ca e si mihai....si tot azi a facut 1 an jumate

ada ti-am trimis PM

am vb azi cu medicul lui alex si mi-a zis ca se poate din cauza laptelui de vaca sa se constipe si sa-l trec pe din ala de 1,5%. si azi s-a chinuit saracu de el....i-am crescut si aportul de apa...sper sa-si revina repede si sper sa nu dezvolte fobie de WC, ca de cand e constipat face doar in scutec, in picioare si sa nu-l vedem. merge pe hol si ma impinge sa merg in camera sa-l las singur sa se desfasoare....

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana.salo spune:

Buna fetelor,

Detalii si mie, unde e LIGA?
ca io nu am mai iesit...sotu; nici atat nu ma scoate.

Sunt trista, obosita si vreau ceva sa ma veselesc.
Mi-am luat si concediu- din care deja 2 zile le-am petrecut la birou. Dar saptaman viitoare imi inchid si telefonul sinu ma'n'tere
So, unde sa viu si io?
Sunt amarta ca Alex are febra...si vroiam si eu merg de S pana D undeva.
Asta e...si cand ma gandesc ca mai vreau 1 ...apoi salut inca vreo 3 ani de astea.
Pusi la toate si toti sarbatoritzi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Buna dimineata,

Arleena primit PM.

Stanca am uitat sa-ti zic ce era mai important:felicitari si iar felicitari pentru campanie,tie si tuturor fetelor care sunt alaturi de tine.

Sper sa fiu si eu alaturi de voi macar cand se organizeaza astfel de campanii.

O zi buna tuturor!

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!

Simona se poate sa se constipe de la lapte gras?Io stiu ca laptele grasa si in general mancarea mai grasa sa faca diaree nicidecum sa constipe.Fa cum zice doctorul , macar sa scape de constipatie.La multi ani mamicii tale!

Raluca
odihneste-te ca o sa treaca si butoiu'

Melinda ti-am trimis pm.

Dana restaurantul Liga e in Zorilor la complexul Sigma.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Stanca, asa, chinuie-ma si tu, ia zi, ai slabit, asa-i ?

Cristiana, pune-i praz, ca indulceste supa, lafel si patrunjelul. Telina daca e cruda si proaspata e buna,Serban manca amestecul ala in care pasiram si telina...in fine, Serban a mancat si el mult pe vremea aia, acum imi zice sa nu-i mai dau mancare ca 'a mancat si ieri'

mai viu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Mai fetelor, cum dau de internet, cum intru pe forum, kiar sunt dependenta de povestile noastre

Roxa, sa stii ca acum si Stefi are o perioada ciudata: de ex, daca o intreb daca ii e foame, zice ca da, ii incalzesc, ii pun in farfurie si face "bleeaahh"... indiferent ce e ... si cred ca e si din cauza apucaturilor de la gradi, dar si de lene... ca daca ii bag eu in gura, papa, nazdravana de ea Sper ca trece repede si per. asta.

Cris, Stanca,si restul gastii, mii de Sper sa ajung si eu luni la Liga si sa pot sa-ti dau banii, Stanca draga.

Fetelor, nu vreti in 26 noiembrie la concert Tudor Gheorghe?? am rezervat mai multe bilete, pot renunta la ele luni, dar daca vreti si voi, as pute sa le iau pentru careva dintre voi. "Parfumele nebunelor dorinti"

Simona(arleena), imi pare rau de Alex, dar sa stii ca si Stefi a baut cate un litru de lapte pe zi, pana la doi ani jumate... daca nu mai mult... si nu a patit sa fie constipata... poate totusi alta e cauza la el.
Dana, sanatate micutului tau, cu oboseala o scoti la capat daca te odihnesti si incerci sa gandesti pozitiv in orice situatie... (cine da sfaturi)

va pup pe toate, un sf. de sapt. frumos va doresc.

p.s. maine sper sa mergem la Expo... la targul de mobila...

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

proaspata

Mergi la inceput