Cluj rulz!- cap.74-A inceput campania de Craciun
Raspunsuri - Pagina 10
carrie spune:
Simo, si eu am trecut special autoetichetarea lor...am umpic de scepticism mai ales ca toate site-urile erau in romana sau ungureste dar...probabil ca pentru persoanele cu boli f grave e o raza de speranta care merita incercata ma gandesc eu.
Ada multumim, ce bine e sa fii unit!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
carrie spune:
is tare happy , una din cele mai vechi si dragi prietene a mele se muta in Cluj si nu oricum ci ...vom fi colege

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
asi spune:
Simona draperii romane or fi nu stiu daca le zice asa dar sunt tare faine despre ce zic eu.Poate ne intalnim sa ne lamurim ce si cum![]()
Cristiana ar fi fain ca acele medicamente sa reprezinte o seperanta.
Ada multumim.Iti trimit nr meu pe pm si astept sa ma suni .
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Alexa Ioana spune:
stanca, am primit primii bani pentru campanie de la o prietena buna
, plus multe promisiuni !!! asa's de bucuroasa !!!!!! 

v'am pupat pe toate !
fug acasa, la pitica mea bolnavioara ...
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
carrie spune:
ma gandeam acum, ce ziceti sa popularizez campania si la alte prietene dar asta inseamna implicit daca vor sa poata fi prezente, sau ramanem doar noi de noi?
si as propune , daca tot e la mine mingea, intalnirea pe luni, pentru ca apoi de marti pina joi am traininguri intense rau
.ce ziceti?
Simona, iarta-ma ca nu ti-am raspuns legat de cafea, sigur ca putem pove oricand si caloriferul te asteapta.sambata asta poate nu, da in orice alta zi da.duminica imi pleaca sotul in State o saptamana si sambata e family only Day
, adica noi si basca noastra
distrand fetele.
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
carrie spune:
si daca vreti sa-mi vedeti Alba ca Zapada la Bal Mascat, be my guest:)
http://community.webshots.com/album/561354007kjwKKm
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
svety spune:
Cris, e cea mai frumoasa Alba ca Zapada. Foarte frumoasa printesa 
La Multi Ani sarbatoritilor.
Rolo sa fii sanatoasa si sa te bucuri de Ilenuca.
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus)
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
nana_sim spune:
Cristiana am uitat
, ai mai zis doar ca pleaca Mihai, sigur ca ramane pe alta data, intotdeauna familia pe locul I 
Parerea mea e asa: campania poate sa fie popularizata oricat si cine doreste sa i se alature sa stie ca e posibil sa fie un inger din umbra, fara garantii ca poate vedea destinatarii finali. Pe de alta parte, cred ca fiecare dintre noi va avea program plin in Decembrie si e putin probabil ca toata lumea sa poata sa mearag. Daca se intampla asta tragem la sorti.
Oana 
ralucames spune:

In sfarsit am fost la dr.: bb e bine, mare, voinic si neastamparat.
Sapt. viit. merg la analize, si la 3T. Dr. a spus ca daca nu am vomat pana acum, nu o sa se mai intample nici in continuare... Cu Stefi mi-a fost si rau, dar am si vomat pana in ultimele zile... Sper ca acum sa nu mai fie cazu'.
Erika, iti trimit un PM, ok??
Simona, suna interesanta ideea acelor perdele romane, am sa fiu mai atenta cand le vad, ca m-ai facut curioasa.
Va pup pe toate, mai vin.
noapte buna.
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
proaspata 
arleena spune:
hello
am sa contribui si eu la campania de craciun. chiar ma asteptam sa demarati ceva actiune carutabila
...io tot planuiesc una dar inca nu m-am mobilizat sa o fac![]()
erika felicitari pt sarcina si mai lasa pe soacra sa fiarba in suc propriu....
eu cu soacra n-am probleme dar din pacate cu ai mei am o relatie mai ciudata...adica au imbatranit ei si nu mai sunt cu mintea limpede, au tot felul de pitici pe creier care nu-i suport....oare toti ajungem la batranete si ne prostim de cap??
cristiana ai 2 fete minunate...si tatal...ce sa mai zic....multifunctional...iti mai doresti ceva?
yagmur faine costumatii pt bebei...apropo, de unde luati costumele???asa pt viitor sa stiu si eu....
simona ce tabere??![]()
stanca felicitari pt decizia de a fi mamica din nou si bafta la stans acte
toata stima si respectul din partea mea. au reusit politisti sa dea de hoti?
raluca sarcina usora in continuare si fara greturi ....apropo de maria mirabela...si plodul meu ma chinuie cu filmul asta....de minim 2 ori pe zi ruleaza la noi....dar cel mai mult ii plac boastele alea ce danseaza pe gheata....toata ziua "nana ac ac" - sa-i pun cantecul cu oac oac
....si pe masina am bagat cd-ul si va dati seama ce "placere"....oachi oachi ce noroc!
meli, ada bine ati venit in gasca...si eu tot in manastur stau, pe calea manastur langa kaufland...cine stie, poate ne-am vazut prin parcuri...
fiu-mio e constipat de 2 zile si nu stiu ce sa-i dau sa manance...saracutul ieri a plans pe wc urland "mami cacaaaaaa" cu niste lacrimi de crocodil....abia dupa ce i-am pus un supozitor cu glicerin a reusit sa faca....ziceai ca beton armat cacuta lui.....chiar nu stiu de ce s-a constipat....acum e aproape intarcat...cam la 2 zile mai cere dimineata tzitzi....dar mai mult de alint...dar bea lapte de vaca cam 1litru pe zi....nu stiu daca e bine, sa fie prea mult?desi sunt zile cand mananca f bine si alte mai putin bine, dar nu cred ca e din cauza laptelui.....
cris unde propui intalnirea?