Loc de intalnire aspirante cu vechime - 10

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Foarte faine pozele!Androix ai niste copii minunati.

Dana imi pare rau de intamplarea nefericita.

Liana
te pup si io.

Anca nu ma bati la cap.Chiar imi face placere sa vorbim despre copii.

Vale chiar ca ai slabit.Felicitari!

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Dana_p am ramas fara cuvinte citind mesajul tau. Doamne Dumnezeule, cat e de nedrept ! imi pare nespus de rau.

Va pup pe toate !

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dana_p imi pare nespus de rau pentru ceea ce ti s-a intamplat.Imi cer scuze ca am scris aici,dar am vrut sa stii ca sunt alaturi de tine.FIV nu mai vrei sa incerci?Oricare va fi alegerea ta,intr-o buna zi vei avea copilasul tau,ai sa vezi!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Multumesc pentru cuvintele de incurajare si ca sunteti alaturi de mine, dar eu deja eram resemnata demult ca nu mai este buna trompa si tot timpul eram cu frica sa nu fac extrauterina, asa macar am scapat de-o grija. In fiecare luna stateam si ma gandeam daca-mi intarzia CM daca sunt insarcinata si unde o fi sarcina in uter sau in trompa.
FIV cu stimulare nu cred ca am sa mai fac, poate un FIV pe ciclu natural am sa incerc, dar nu cred ca prea curand. Deocamdata sunt bagata in cheltuielile cu constructia casei si vreau sa ma concentrez total pe partea cu adpotia. Si sotul meu este alaturi de mine, chiar daca el la inceput nu vroia sa auda de adpotie si zicea sa mai stam sa mai incercam, acum este 100% pentru adoptie si cand discut cu el de subiectul asta este foarte interesat, fata de alte discutii pe care le mai am cu el pe diverse teme si unde nu prea este atent tot timpul.
Anca, eu sper sa-ti iasa Fiv-ul si spun asta nu pentru ca nu ai iubi copilul adoptat sau mai stiu eu ce altceva ci pentru ca mie mi se pare foarte multa birocratie si trebuie sa ai foarte multa rabdare, in conditiile in care sunt zeci de copii abandonati.

Va pup pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

dana, imi pare tare rau...

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

dana imi pare tare rau...

Sheherezada si Maia-Iulia

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ce mai faceti fetelor?

Eu de azi sunt , oficial, in asteptare de bebe2.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna dragelor,

Anca pumnii stransi si ma gandesc la tine

Dana_p

Androixo mama, superbi bebei

pup restul lumii, eu nu prea am timp, mama de bebelusa bionica, nu sta o clipa, pare a intelege orice mai putin "nu e voie", nu mananca aproape nimic dar vrea sa vada, atinga, apuce, loveasca, arunce tot. ultima realizare a fost sa pice din carut la magazin, habar nu am daca a picat in cap sau pe spate si apoi cu capul, stiu doar ca s-a aplecat peste cosul carutului, in drum spre ... jos si-a agatat nu stiu cum gingia, asa ca acum e usor sparta.

da, cam asta-i!

pup

dandana mamica de bebelusa iubita 17.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Dandana, vad ca traiesti senzatii tari cu puiutza ta. Ne pui si noua niste poze dupa ce-i trece buzitza?

Astazi am inceput stimularea. Pe 28 merg iar la eco sa vad ce am produs.

Prietenele mele vechi si dragi, tineti-mi pumnii ca am mare nevoie. Voi afla rezultatul un pic inainte de Craciun. Pot sa am un Craciun minunat sau unul mizerabil. Cum o vrea Dumnezeu!

Va pup pe toate si poate ne intalnim si noi intr-o zi intr-o gasca mai mare.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

va pup pe toate si multumesc pentru aprecierile la adresa puilor.
Dandana, inteleg ce spui despre puiuta bionica, am si eu una bucata Filip. Zici ca e iepurasul duracell

Anca, ma gandesc la tine si iti tin pumnii stransi. Nu mai am rabdare pana pe 28.

Eu sunt inainte de zugraveala, vai de capul si de zilele mele ce ma asteapta. Cat pe ce sa raman si fara calculator ca trebuie strans si pus in pungi, dar cum nu ma pot lipsi pentru ca intru in partiale si nici nu ma pot dezlipi de DC (am cateva evenimente importante care stau sa se intample cum ar fi FIV-ul in desfasurare al tau, Anca) asa ca m-am hotarat sa mi-l montez in bucatarie pana e gata sufrageria.
Oricum va fi distractiv avand in vedere ca omul meu pleaca in deplasare de a doua zi de cand incepem si se mai intoarce peste 8 zile, adik numai bine cand pana si smotrul va fi aproape gata, sper eu.

Va pupez, poate reusesc sa ma mobilizez sa scot si eu bionicii mei putin la aer ca vad vreme cat de cat buna si ei sunt saracii nescosi de vreo saptamana...

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput