Loc de intalnire aspirante cu vechime - 10
Raspunsuri - Pagina 15
Alexa Ioana spune:
HAI ANCUTZAAAAAAAAAA !!!!
HAI ANCUTZAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! 

![]()
te pup si iti tin pumnii si sunt alaturi de tine !!!!

Liana30 spune:

Ancaaaa

Ancaaaa

Ancaaaa

Ancaaaa

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"
Putin cu putin se aduna marea...
bety spune:
Anca - si eu fac parte din galerie!!!!!

Hai, ca special pentru tine am intrat azi pe Forum!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice are bebelina mult dorita
Poze dragi
slideshows_nou_nout
Liana30 spune:
vesti de la Ancutzaaa are 5 ovocite
"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"
asi spune:
Anca felicitari pentru "productie"!Doamne ajuta in continuare!
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Androix spune:
Anca, nu iti scriu la Fiv desi te citesc si pe-acolo cu infrigurare. Nu fi dezamagita si mai ales nu mai plange. Eu sunt convinsa ca va fi bine. Hai fruntea sus si mergi inainte cu incredere. Te pup si nu mai fi necajita 
Andreea mama de Filip si Georgia
MADYN spune:
Da Ancuto, nu mai plinge. Importanta ne e cantitatea de ovocite ci sa rezulte embrioni lipiciosi. O sa fie!!! 
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
RalucaN spune:
Ancule, lasa intrebarile astea cu daca nu stiu ce si nu stiu cum.... Ce daca's numa 5?
5 da buni!
Hai, ca vine ET ul, trebuie sa ai un psihic bun, nu? Capul sus si ai incredere ca Doamne Doamne te ajuta.
Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
Liana30 spune:
Ancutzooo vrei sa scot
pai se poate muma?tu in loc sa te gandesti cate materiale ai de cumparat
tu plangi?
hai sterge ochisorii aia frumosi..capul sus ca va fi binee!!ai sa vezi,,te puppppp