Loc de intalnire aspirante cu vechime - 10
Raspunsuri
asi spune:
La multi ani celor care poarta numele Sf.Dumitru!
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Liana30 spune:
La multi ani!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
bety spune:
Buna, fetelor!
Mai gasesc si eu p-aci febletele mele, ca in rest...de cand nu am mai intrat pe Forum, multe s-au mai intamplat si-s tare in urma.
Iaca, va voi povesti si eu ceva, de domeniul miracolului, dar veti vedea la sfarsit ca miracolul s-a dus pe apa sambetei.
Majoritatea imi stiti povestea: 3 laparo - aderente, 12 inseminari nereusite si 1FIV urmat de o minune dulce, Ana-Maria. In total aproape 6 ani de tratamente, vise, plimbari la Giulesti.
Si...pe 19.09 am avut ultimul CM, pe 20.09 imi vine sotul de peste mari si tari si ...Hop si asa, pe 13.10 niste pete si-mi zic ca-i prea devreme, dar asta-i.
Si da-i cu asteptarea invaziei. Pana pe 19 nimic, imi zic ca intarzie si ca vine. Pe 22 imi fac un test si apar cele mai rosii liniute pe care le-am vazut in viata mea. Soc total!
Vorbesc cu Moisa la telefon si marti, cu o mica sangerare fug la control. Imi face bHCG si urma ca joi sa-l refac. La eco s-a vazut abia joi o mogaldeata. Rezultatul testelor: marti valoare 433 si joi 312. Sarcina oprita in evolutie. Utrogestanul abia il incepusem cand am aflat, la test, iar gravibinon nu mai exista pe piata.
Din pacate, se pare ca varsta si luarea pe nepregatite nu m-au ajutat cu nimic.
Acum stau si astept invazia, ca se taraie de ma scoate din pepeni.
V-am povestit ca sa vedeti ca se poate intampla. Mie nimeni nu mi-ar mai fi garantat ca pot ramane "natural" si totusi s-a intamplat. Daca eram fata desteapta si-mi faceam testul mai devreme ca sa pot trece pe tratamentul de sustinere, poate ca acum miracolul nu mai era pe apa sambetei.
Deci, miracole exista, chiar daca nu au un final fericit!
Va
si sa stiti ca ma gandesc la voi...Liana si Thea stiu!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice are bebelina mult dorita
Poze dragi
slideshows_nou_nout
Liana30 spune:
pushuuuu te pupaaa si te strange in brate
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
Anca Wish spune:
Bety, mai stii povestea lui Anis. Cam asa suna. Doar ca la ea, din prima sarcina de dupa FIV s-a nascut o minune frumoasa.
Dupa o sarcina, obtinuta chiar si prin FIV, se pare ca organismul trece prin niste modificari benefice.
Regret din suflet ca bebe nu a rezistat si sper ca ai reusit sa treci peste.
Stiu ca te gandesti la noi. Si noi ne gandim la tine si e normal sa fie asa tinand cont de anii petrecuti, aici, impreuna si de toata sustinerea pe care ne-am acordat-o unele altora.
Te pup
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
Liana30 spune:
'neatzaa sa aveti o zi minunataa!!
va tin pumnii si va pupp..
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
asi spune:
Bety
imi pare rau ca s-a intamplat asa.
Liana tu cand te testezi?
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Maia-Iulia