Cafea cu aroma de femei - 34
Raspunsuri - Pagina 16
A_Iulia spune:
In orice caz, maine ma duc SINGURA la nunta (in fine, nu singura, cu colegii - vine un coleg sa ma ia).
Asta ca sa stiti ca o sa beau si o sa-mi fac de cap. Nu-mi iau stapanul cu mine. e pedepsit.
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Mey,am zis ca azi o sa rup tastele si,cand colo,m-am ales doar cu q turtit de stat pe scaun,nu mi-l mai simt.
Aido,du-te si-ti intoarce pe o parte omu' ca sa nu mai sforaie si poate are grija si de duck-ita ta.Daca nu se trezeste,arde-i si lui fro 2 bice.Ca la noi a functionat metoda.Chiar a-nceput sa ne placa.
W
Poate nu stii , dar acum chiar doarme pe o rana (intr-o parte) ... ce fras sa il mai intorc???...
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
In orice caz, maine ma duc SINGURA la nunta (in fine, nu singura, cu colegii - vine un coleg sa ma ia).
Asta ca sa stiti ca o sa beau si o sa-mi fac de cap. Nu-mi iau stapanul cu mine. e pedepsit.
Adina + Olivia Q1.04
Parca vad ca iar te faci clampa si ma chemi sa te duc acasa!

aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Adina + Olivia Q1.04
Colegu ...??? Aha ...
Face si masaj?

Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
Mda Wendy, auzi la ea, muncit. Ca cineva te crede ca ti-a luat o saptamana sa freci niste termopane. Hai sa nu ne mai amintim.
Bella, pai tu ai lipsit mama draga vreo 3 luni. Pai se compara cu o seara,asa de nunta?
Frumusico de Aida, pai luni plec la Praga. Vin joi. sper sa intru de acolo, desi o sa fiu cu echipa din care fac parte si nu prea cred ca o sa-mi lase timp sa respir.
Adina + Olivia Q1.04
belutza spune:
eu am nervi , mi-e foame, ma doare capu , ma doare spatele , mi-e putin somn, ochii-i simt obositi ... UOF , sper ca n-am uitat nimic.
belutza
A_Iulia spune:
Ei, nu i-am cerut colegului sa faca masaj, ca nu mi-a trebuit.
El ma duce, el ma aduce acasa.
Desi, at a second thought...![]()
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolacquote:
Originally posted by wonderful
Mey,am zis ca azi o sa rup tastele si,cand colo,m-am ales doar cu q turtit de stat pe scaun,nu mi-l mai simt.
Aido,du-te si-ti intoarce pe o parte omu' ca sa nu mai sforaie si poate are grija si de duck-ita ta.Daca nu se trezeste,arde-i si lui fro 2 bice.Ca la noi a functionat metoda.Chiar a-nceput sa ne placa.
Poate nu stii , dar acum chiar doarme pe o rana (intr-o parte) ... ce fras sa il mai intorc???...
Matza Emma in actiune
Prinde-i un carlig de nas sau astupa-i gura cu ceva,da' vezi sa nu-l sufoci!!!Pune-l pe burta,nu a ta!