Cafea cu aroma de femei - 33
Raspunsuri - Pagina 10
aidaciolac spune:
Slaba vreau sa fiu si eu ... sa ma inscriu la matrimoniale? ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
maru spune:
mi-am adus aminte, si tre sa va povestesc:
universitatea are propriul serviciu de mail, de posta. Posta vine de 2 ori pe zi, la 9 si la 1, dar daca sunt ceva urgente, vin si mai des
tipii de la mail sunt niste simpatici, si apare unul intr-o zi, nu-l mai vazusem, (sa aflu ca fusese in concediu), si imi zice f serios:
Can I squack your duck?
(nu stiu daca se vede in poze, dar am pe birou multe ratuste, tipa caruia ii tin locul e innebunita dupa ratuste)
eu sa pic de pe scaun: what?
el serios repeta intrebarea:
Can I squack your duck?
fetelor, toate alea m-au luat, m-au luat calduri, m-am rosit,
noroc ca apare o colega de langa mine, il auzise, si ii zice: go ahead, mariana nu stie despre ce vorbesti
So, ia tipul una din ratuste si o strange, si jucaria incepe sa macaie, iar sefa mea, din birou, apare cu alta care macaie si ea!
Cica ala e ritualul la posta la pranz, cand ne aduce posta tipul asta!
abia mi-am revenit, am ras cu lacrimi, au ras ceilalti de mine
Doamne'ajuta!
POZE
Maadi spune:
Mey, se zice grasa si frumoasa.
Noapte buna, ca ma cheama Zuzi la nani si la citit povesti.
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Slaba vreau sa fiu si eu ... sa ma inscriu la matrimoniale?
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Da' ce,ne urca pe cantar?
wonderful spune:
quote:
Originally posted by maru
mi-am adus aminte, si tre sa va povestesc:
universitatea are propriul serviciu de mail, de posta. Posta vine de 2 ori pe zi, la 9 si la 1, dar daca sunt ceva urgente, vin si mai des
tipii de la mail sunt niste simpatici, si apare unul intr-o zi, nu-l mai vazusem, (sa aflu ca fusese in concediu), si imi zice f serios:
Can I squack your duck?
(nu stiu daca se vede in poze, dar am pe birou multe ratuste, tipa caruia ii tin locul e innebunita dupa ratuste)
eu sa pic de pe scaun: what?
el serios repeta intrebarea:
Can I squack your duck?
fetelor, toate alea m-au luat, m-au luat calduri, m-am rosit,
noroc ca apare o colega de langa mine, il auzise, si ii zice: go ahead, mariana nu stie despre ce vorbesti
So, ia tipul una din ratuste si o strange, si jucaria incepe sa macaie, iar sefa mea, din birou, apare cu alta care macaie si ea!
Cica ala e ritualul la posta la pranz, cand ne aduce posta tipul asta!
abia mi-am revenit, am ras cu lacrimi, au ras ceilalti de mine
Doamne'ajuta!
POZE

Tu,minte de fomeie...perversa,te-ai gandit imediat la prostioare.Credeai ca vrea sa te stranga de q ca sa vada cum faci?
maru spune:
spune si tu, W ce ai replica daca un ditamai vlajganul, cu zambet pe buze te intreaba: Can I squick your duck?
Doamne'ajuta!
POZE
wonderful spune:
quote:
spune si tu, W ce ai replica daca un ditamai vlajganul, cu zambet pe buze te intreaba: Can I squick your duck?
Doamne'ajuta!
POZE
"Why not?Take me now!"
Rebiana27 spune:
quote:
Doamne'ajuta!
POZE
When and where? Oricum super faina faza!Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei! Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
wonderful spune:
"Where from?" ca sa stie si fata ce parte a corpului sa intoarca.
Maru,era misto daca zambeai complice si in final el sa stranga de q amarata aia de rata.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wonderful spune:
Maine sper sa stau calare numa' pe capu' vostru,ca-i ziua sotului si a baiatului.Primu' o sa vina tarziu,ca-l las sa petreaca cu colegii,iar Cosmin are program de we.Numa' sa nu fiu singura si voi hahalera prin oras,prin Bacau.