Copii din 1996 (12)
Raspunsuri - Pagina 17

CriPOD spune:
 Iaca aparui si eu sa-mi dau doua palme-n public pt ca am uitat sa-i spun lui Andrei de Dana (andacos) LA MULTI ANI!!! de ziua lui... Si culmea e ca am chiar postat in ziua aia.
 In rest, cu zilele numelor si sfinti, eu nu le prea am, dar sa va traiasca toti.
Eu am un "noroc" la atras "ghinioane" in ultima vreme, ca, pe cuvant, numai ideea ca dupa jos vine sus si dupa yang vine yin ma mai tine fara antidepresante. Asa ca nu mai am si energie sa scriu. Ma bucur totusi ca scrieti de zor, mai am si eu ce cetii sa-mi mai spal creierii. 
Sanca, cireasa de pe tort: d-nul Paul e "homeschooled" pentru restul anului. Ori sha, ori sha! Sper ca tu nu ai ce invata din asa experienta.
Va pupez cu tzoc!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ

mikimihaescu spune:
 agho, am comandat si eu cartea!! Bafta lui Andrei la teza de la romana.
mQQm, iti doresc sa "spargi" ghinionul cat mai curand.
Ma duc sa ma impusc, ca fi-miu nu sta decat maxim o ora la lectii si apoi incepe sa ma tortureze cu "pot sa ma joc si eu pe computer?"

Ana68 spune:
 Salut fete...
Vaz ca fiecare a primit cate ceva de la Mos Nicoale...fain!Noi o sa avem shopping sambata,tre' sa cautam rochita de fulg de nea,serbare in 12.
Io nu le iau la copilasi la fel...si asta din cauza ca diferenta de varsta intre ei e mare,8 ani si nu mai este cazul sa existe discutii.Aici vorbesc de jucarii sau hainute.Referitor la dulciuri sau fructe toate lumea primeste acelasi lucru de la mic la mare.
Va pup si sa aveti un weekend cat mai frumos!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana 

agho spune:
 Buna tuturor!
Miki, ma bucur ca ti s-a parut interesanta ideea cu acea carte. Astept reactii, dar te rog sa ai si rabdare ca ei sa-si faca experimentele prezentate, chiar daca tie, ca adult, ti s-ar parea simple (asta fiindca stii). 
Am uitat sa-ti raspund daca ai mei copii au citit Harry Potter. Ei bine, nu. S-au uitat doar la filme. Chiar l-am intrebat pe And. daca ar vrea sa citeasca H.P. si mi-a zis ca mai bine nu, se multumeste cu filmele. Tot citeste "Recreatia mare" de M. Santimbreanu...n-a terminat-o si intretimp s-a apucat de "Comoara din Lacul de Argint". Nu te mira, dar cu lectura beletristica stam rau. Noroc cu ce mai studiaza in clasa.
Nici Ana nu e cititoare de carti. E la "Povesti cu zane" acum. Eu imi amintesc ca uitam sa ma mai duc si sa mananc at. cand citeam.
Dar nu aveam atatea si-atatea desene animate, emis. stiintifice etc. sau calculator.
Trebuie sa facem noi efortul de-a ne adapta la ce se petrece acum cu ei.
Multumesc de urari! Bafta si voua la teza urmatoare!
Succes si la sport! 
Anul acesta, And. are interdictie la orice sport fizic. De ce? Fiindca si-a fracturat antebratul stang, cu cateva zile inainte de-a incepe anul scolar, in parc, la joaca. Inca mai are tija in mana. Dupa sarbatori, mergem sa i-o scoata.
Ana68Spor la cumparaturi pt. serbare!
MQQM,Multa bafta pt. Mr.P !!!
In orice rau, poate fi si-un bine.
Incepe cu tine in a-ti schimba atitudinea fata de anumite aspecte care iti influenteaza starea. Nu stiu cum, dar studiaza problema si mai vezi. Stiu ca ai studiat-o. Poate ca dincolo de a intelege pe cineva, ar fi bine sa te intelegi pe tine. Chiar si din iubire putem face greseli.
Sanca Toti ceilalti trei membri ai familiei, mai putin eu sunt pasinonati de SUDOKU, aici asa apare scris prin ziare, reviste. Cel mai mare membru al fam. cred ca a capatat deja DEPENDENTZA.
Frumoasa ideea cu globuri - origami (asa am vazut scris in cartea Anei). Timp sa fie!
Va salut si pe voi, Mihaela_s si Dana!

mihaela_s spune:
 Va salut cu drag pe toate!
Nu prea am ce sa scriu, poate nici dispozitie...la noi e o vreme urata de tot afara, ploua si bate vantul...dar v-am citit cu mare drag.
agho, nici noi nu luam fetelor jucarii la fel, e si diferenta de varsta care ne "impune" acest lucru, dar cred ca nici altfel nu as face-o...de ce sa dau banii pe aceleasi lucruri cand pot lua diferite? Nu e nici o logica...
Dar incercam in schimb sa le luam ceva care sa fie in acelasi "ton"...adica daca iau carti uneia, ii iau si celeilalte, haine, jocuri care seamana...si tot asa. Dulciurile in schimb sunt identice, pentru ca de aici se cearta. Fructele la noi sunt mereu in casa, nu le cadorisim. Spre ex. acum de mosh fetele au primit dulciuri la fel(cu o singura exceptie, un fel de tablete de ciocolata care le-am luat cu arome diferite) si cate un DVD cu film...Dianei un film dragut de Craciun, o comedie, iar Silviei un desen animat de Craciun cu personajele ei prefrate-My little poney.
De Carciuna facut fiecare lista pentru mosh, asa ca nu vor fi la fel...
mqqm, tinem pumnii sa plece ghinioanele...cum mai e cu mama? Si ce inseamna ce spui despre Paul? E pedepsit cumva?
miki, succes lui Luca la baschet! Ai baieti mari, ce mai!
Va pup, va doresc un we placut!
Mihaela si familia mea
Hobby

agho spune:
 Multumesc, Mihaela_s de raspuns!
E posibil ca din cauza vremii sa te simti mai putin bine!
Noi, cu listutzele nu prea ne-am ocupat. Copiilor le plac surprizele.
Apropo, copiii vostri au depistat cum sta treaba cu Mos Craciun???
Noi am mentinut "vraja" cat am putut, dar cand And. avea vreo 9 ani, varul lor, cu doi ani mai mare, le-a spus "ce si cum". Eu le-am explicat ca normal ca exista Mos Craciun si ca desigur ca la varul lor, pt. ca nu mai crede in Mos, cat si la alti copii care nu sunt cuminti etc., nu mai vine Mosul. Din cauza aceasta, parintii se ocupa de aducerea darurilor ca si copiii lor sa se bucure de sarbatori.
Oarecum, mitul s-a spulberat, dar exista totusi acea "neliniste" a asteptarii. Si ei accepta si nu mai vorbim despre asta. Exista o speranta!

Sanca spune:
 Printre picaturi de ploaie. Si la noi ploua, ca toamna...
MqqM - fruntea sus, cum zici si tu, o sa fie si mai bine. Si cu Paul, nu te mai intrista si tu atata, ca putea sa fie si mai rau... Colegei mele de servici, nepoata ei, este homeschooled - ca v-a naste in mai... Si nu are decat 16 ani... 
Agho, baietii mei mai cred inca in Mos Craciun, sau cel putin asa vreau eu sa cred.... Elliot a gasit bonul de la ipod-ul pe care l-a primit de Craciun anul trecut, si mi-l baga sub nas, sa-mi demonstreze ca nu exista Mos Craciun. I-am zis ca daca nu crede, adios cadouri... Si aici, o statie de radio, am pus un numar special de telefon, cu vocea lui Mos Craciun. Cand suni si intra robotul, se aud zurgalaii, vantul cum bate, si o voce groasa care incepe cu "Ho ho ho - baieti si fete"... si spre sfarsit, acelas mosulica derutat care o intreaba pe Madame Clause ce trebe sa faca acuma, pe ce sa apese...  Oricum, Matei a lasat mesaj aseara, foarte emotionat ca el vrea ANT FARM.... 
Elliot a citit asta vara toate cartile cu Harry Potter, parca si ultimul roman aparut, ca tot comenta la ele cu tac'su. Pe mine nu ma pasioneaza seria, asa ca am zis pas. Nu am reusit sa-l conving sa citeasca ceva mai serios, fara vrajitori si magie. 
Ana, spor la cumparaturi, si sa ne trimiti poze de la serbare.
Elliot imi vine cu una rece, alta calda. O zi inainte de Mos Niculae, imi zice ca a luat 100 la testul de matematica. Bravo lui, felicitarile de rigoare. Aseara imi spune ca luat 0 - ca nu si-a facut tema la engleza, o compunere despre - Ce inseamna sa fii American.... Compunere care era pe calculatorul lui. I-am scris o nota profesoarei, sa vedem daca o sa-i primeasca tema cu o zi intarziere. Si tocmai la engleza, unde nu era pe roze. Cascat. Nu prea am ce-i face. 
Un week end bun la toti.

ralualexandrei spune:
 Buna seara,buna seara am venit cu sanioara ...glumesc de unde atata sanie daca ploua continuu.
Am intrat sa vad ce mai faceti ca mi-era dor de voi,daca va intrebati ce fac eu raspunsul e acelasi adica:ma lupt cu clasa a 5 a si cu dintii de sus ai lui Edy pe care-i astept cu nerabdare sa apara ca poate mai prind si eu o noapte de somn.
Singurul avantaj al situatiei mele este ca devin din ce in ce mai subtire,asta ca tot spunea cineva ca in tot raul este si un bine
.
Saptamana trecuta insa,mi-am speriat sotul cand am lesinat in bucatarie,bine ca macar in felul acesta am mai simtit si eu ce mult ma iubeste 
.
Voiam sa-mi iau ramas bun insa mi-am amintit de mos Nicolae care  a venit cu un joc de cuvinte incrucisate pt Robert,un ponei pe rotile pt Maria pe care la botezat Calipso si pe care il calareste toata ziua cu exceptia orelor de somn cand il baga in grajdul de sub birou,lui Edy i-a adus jucarii pt baie ca tot ii place lui balaceala si au mai primit alte gramezi de jucarii si hainutze de la nasi,bunici ,unchi si matusi,in plus dulapiorul de la sufragerie geme de dulciuri dar astea se dau cu ratia.La cei mari le-a adus portofele de piele si a pus mosu' si ceva banuti in ele ca nu se cade sa fie goale ; pe mami a uitat-o mosu dar cica se revanseaza de Craciun,hmmm sa vedem si asta.
Acum chiar va pup si va las,oricum voi scrieti ca eu citesc.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1              album no2 albumul no3

andacos spune:
 Buna dimineatza!
Si o saptamina minunata tuturor!Multzumesc pentru urarile adresate lui Andrei,care de ziua lui a primit un telescop!Inca nu a putut vedea nicio stea
pe motiv de cer noros sau program aglomerat!
mQQm,nu stiu dar si eu am impresia in ultimul timp ca parca "ghinionul" se tzine scai,oricit de optimista as fi tot se vede!ultima noutate e ca mi s-a rupt rama la ochelari
,deci acum "orbecai" in ceatza cind va scriu,altzi ochelari nu am deci nu prea stiu ce voi face !
ANDRA,mamica eroina,vezi ai grija de tine!
SANCA de care i-pod i-ai luat lui Elliot?Si cit costa daca nu te superi?Andrei ma bate la cap(a primit bani de la tatal lui) si vrea si el!Eu care sunt bita in domeniul tehnicii,habar nu am care e diferentza dintre i-pod si mp3 player!![]()
AGHO,eu nu stiu cum e cu cadourile la copii,ca eu nu am decit unul!(am vrut sa scriu si "bun" dar ma abtzin,
,asta pentru ca incerc sa rezolv altfel problemele
)
Andrei nu mai crede in Mos Craciun dar asa cum ai sps si tu asteapta,deci vraja nu s-a terminat!De fapt nici in cazul meu nu s-a terminat!![]()
MIHAELA si la noi e o vreme urita tare,am avut iar "uragan" vreo citeva zile de ploaie nu mai spun!Sper totusi sa vad zapada anul acesta!
ANA deci facetzi shoppingeala in family cind avetzi serbare?
Noi am avut o saptamina extrem de aglomerata cu testare la matematica(nu va spun ce nota a luat ca iar ma apuca crizele
)si la engleza!Astazi scriu dictare la germana si poate o lucrare la biologie!
Saptamina viitoare merg la azilul de batrini unde va avea loc o serbare,copilul meu are de invatzat 2 poezii(chiar nu-mi vine sa cred)dintre care una mai usoara si mai scurta dar una ...![]()
Inca odata o saptamina minunata tuturor!
Dana

alma spune:
 Mos Nicolae a aparut si la noi! Diana stie deja ca eu sunt si Mos Nicolae si Mos Craciun, asa ca n-a mai avut rabdare sa primeasca darul in ghete, i l-am dat de seara. I-am cumparat o jacheta si niste dulciuri; daca pana anul trecut isi dorea jocuri, jucarii, acum vrea de imbracat. Iar eu mi-am facut singura cadou, noroc cu o recalculare la salariu. Mi-am luat o haina de stofa 3/4, cizme si 2 bluze. 
Cu scoala stam bine deocamdata, astept corectarea tezei la matematica si testul la fizica. La romana s-a amanat teza, profesoara le-a spus ca-i mai lasa, nu sunt destul de bine pregatiti pentru teza.
La patinoar merge saptamanal, e deja regula. Macar atat sa faca si ea in aer liber, ca in rest sta numai la calculator, nu stiu cu ce-as putea sa-i distrag atentia. Oricum am de gand s-o implic in curatenia de Craciun, pana acum nu am pus-o sa faca nimic.