Copii din 1996 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dana ,sa-ti traiasca barbatii din casa!La Multi Ani!
Miki,si Alex a luat-o in freza la 7 dimineata azi...uneori cate o atentionare nu strica,insa nu sa abuzezam de atentionare..
Miha.....ce sa mai zic????Asa e:sa fim sanatosi,asta e important!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Iarta-l MIKI ca-i ziua lui astazi!Multzumesc!

Am uitat-dar v-am spus ca nu-s in stare de nimic,sa-i urez bun venit la noi lui AGHO,sa-tzi traiasca Andreiul!

Acum chiar ma bag in pat(si miine am petrecere de craciun la firma)

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hahaha, Diana isi uta caietele de lucru la scoala...nu o data a patit! Ieri a fost ultima faza...avea teme din 2 caiete de lucru(caiete tip). A facut din primul si cand sa-l ia pe al 2-lea...ia-l de unde nu-i! Noa, ce sa-i fac? Is curioasa ce or fi zis azi profele.
Asta asa de consolare, ca toti is in aceeasi oala...o prietena de-a Dianei si-a uitat genta la noi, Diana si-a uitat mobilul la alta...si lista e deschisa .

Mihaela si familia mea

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

[b]MIKI[/b] La multi ani! pentru Luca
Sa creasca mare si voinic, Luca!!! Penrtru Andrei, am facut o urare tuturor!!! Deci dubla sarbatorire, azi?... Ai baieti frumosi si fii linistita, ca vor razbi cu scoala.

Mihaela_s, multumesc frumos de prezentare. Am citit cam tot ce ai scris despre locul unde va aflati acum si ca ati plecat de putin timp. E foarte frumos ceea ce ai povestit. Ai talent de povestitor..si de fotograf. Am vazut fotografiile.
Diana este foarte finutza, la fel si Silvia. Interesant si modul de educare al copiilor, organizarea etc. Am inteles ca al tau sot e scorpion. Andrei nu-si doreste sa devina medic, desi are inclinatii de "salvator". Si Ana ar fi incantata de zapada de la voi. E disperata pt. ca in Bucuresti nu ninge si ii bombane pe "astia"...cu poluarea lor. Mai vorbim, desigur.

MQQM, iti multumesc frumos ca mi-ai introdus datele copiilor in listutza. Eu tot nu am inteles...doi copii? Dedi si ...?

Sanca...multa bafta scolarului tau! Asa credem noi, ca sunt dezorganizati! Te invit sa-i vezi biroul lui Andrei...Avioane de hartie, carti de joc, manuale, caiete, diverse...

Ana68...scorpion...Si eu sunt tot A-initiala prenumelui, iar prenumele meu este derivat de la Ana...dar erai tu pe aici si daca mai scriam si eu...va rataceati. Plus ca sunt tot generatia 68. GHO..sunt litere din numele de familie. Imi place mie cum suna. Pe H, nu-l pronunt. Sorry!

Am prietene scorpion, asa ca ce sa-ti mai spun? Esti vesela de felul tau si nu inteleg de ce ai cazut in "borcanul cu apatie..melancolie" sau ce-o fi? Copiii sunt scorpioni amandoi, fara sa ne fi propus. Daca am inteles eu bn, Luana e tot scorpion? Daca Alex are cap de matematician, eu zic ca e OK. Doar ca asa e sistemul...nu mai spun cum si se iau in considerare mediile la niste discipline care nu se impaca bine unele cu altele.

Alma, inteleg ca te "lupti" cu muzica. Andrei a "impuscat" un 10 si m-am lamurit repede. Ei fac si teorie si pt. ca a stiut depsre Ciprian Porumbescu a fost f.bn. Si el are la muzica o profesoara exigenta. Anul trecut abia i-a iesit media 9 in primul sem. Cand a inceput sa cante "De la Dunare la Sena/ Din Carpati la Eufrat...." si eu mi-am pus degetele in urechi.
Si la desen au un profesor ciudat, cu anumite probl. psihice si copiii care au 10 pe linie iau note mici la desen. Asa ca am fost fericita ca Andrei nu are 10 pe linie, tocmai ca sa nu se intample lucruri urate la desen. Numai ca el chiar are talent. Are simtul proportiilor, dar ce sa ma fac eu cu ei (inclusiv cu Ana) ca nu vor sa mearga la Scoala de arte plastice, separat de programul scoalr normal???... Au fost, dar nu au dorit sa mai continue. Sigur, le ocupa o parte importanta din timpul LOR LIBER.

Dana...si tu ai un Andrei si cred ca suntem noi, parintii prea pisalogi si ar fi cazul sa simta cumva ca au dreptul sa decida asupra programului lor scolar si extrascolar. Sa simta ca au liberatate si responsabilitati. Ofera-i mai multa incredere! Dupa cum observ, si noi, parintii avem momente mai proaste, in care ne simtim mai rau. Si ei simt la fel. Important este sa vezi ca are capacitate de asimilare si de prelucrare a datelor. Motivatia externa e buna, dar ajuta pe termen scurt.
Andrei al meu, in momentul in care l-am avertizat ca parolez computerul, a schimbat "foaia" si acum...ploua la propriu cu note ff bune. Nu-mi vine sa cred si ma bucur c-a inteles de ce-am tot insistat eu sa obtin de la el. Si mi-a povestit, noi suntem sinceri si rememoram momente, iar el mi-a spus ca si-a amintit cat de rau a fost anul trecut cand am parolat calculatorul si ca at. cand incepuse sa obtina rezultate f bune, trebuia sa astepte pana cand venea unul dintre noi acasa, ca sa-i permitem accesul pe comp.

Voi vorbiti de TEZE. Andrei are teza la romana saptamana viitoare si i-am zis ca ar fi cazul sa invete si el cumva. El nu a citi nimic suplimentar. Nu stiu exact ce face la oral, dar e clar ca este activ, pt. ca e entuziasmat de cate ori primeste note mari.
Nu m-am putut abtine si i-am spus totusi ca in weekendul acesta ar trebui sa faca ceva mai serios si a fost ff dezamagit. Mi-a reprosat ca asa cum procedez eu, pur si simplu ii stric cheful omului de a mai face ceva...

Pentru maine, pentru a imbunatati comunicarea intre fetele de 10 ani, acasa vom organiza Clubul creatie-distractie si vor veni cateva colege de-ale Anei. Asa am vb cu ele de ziua Anei si at. s-au simtit ff bine si le-a placut ideea cu Clubul fetelor.

Tuturor, toate bune si frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

La multi ani celor ce poarta numele Sf.Andrei!
La multi ani, Luca! Petrecere frumoasa!

In randul uitucilor de inscriem si noi ... o fi apanajul pubertatii ori a zodiilor de apa?

Agho, felicitari pentru copii! Media 8 e mica? Cred ca o sa ne lovim si noi semestrul asta de ea, la fizica. Nici eu n-am fost fan al matematicii, insa am reinceput sa invat odata cu ea. Ma mosteneste, nici ea nu e cu materiile abstracte. Vad ca fetita ta e tare creativa, o sa aleaga mai tarziu o meserie care sa-i solicite imaginatia, ai incercat s-o dai la un curs de design vestimentar sau ceva creatie?

Mqqm, spor la despachetat cutii! Adolescentul tau mai mare vad ca iti face probleme. Eventual poti sa te consolezi cu gandul ca furtuna hormonala nu e la fel la amandoi si Dedi e mai linistita din punctul asta de vedere. Bafta sa ajunga mama ta cat mai repede!

Dana, sanatate! Sunt in aceeasi situatie, ma enerveaza ca simt nevoia sa tusesc des, ma tot gadila in gat. Am baut deja un ceai cu miere.

Salut si celelalte fete si ne mai auzim! Weekend placut!

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Trec doar repede sa va arat ce au lucrat ieri copiii si noi...si ce am cumparat azi cu ocazia Targului de Craciun de la standul clasei Dianei, tot lucruri facute de ei in cele 2 sambete de munca.

Ah, am uitat...am cumparat si turta dulce din poza, cea cu Craciun Fericit si o coronitza(ultima din album).
Va pup, o duminica frumoasa!

Mihaela si familia mea

Hobby

Mergi la inceput

Miha...nu ai postat bine cu pozele,nu se deschid...e pagina de start la photobucket.Mai baga o data...sa vedem si noi...
Agho,na ca se intalneste munte cu munte,dar-mi-te tize cu tize?!Pai nu?facem gasca de scorpioni si pe topicul asta,de ce nu,daca se poate?Vezi ca e subiect de scopioni,daca te intereseaza,baga un ochi acolo sa vezi...Clubul fetelor?Suna interesant...stau si ma gandesc daca as avea nervi sa suport cateva fetite vorind toate o data...Sunt curioasa si sa ne spui si noua cum a fost...

Vreme nashpa la Timisoara...ploua urat...si mie imi e un somn...ce m-as mai ghemui acum la caldurica sa dorm....visez frumos!Va pup si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Ana-Maria, am editat!

la toate, ma intorc la munca .
O saptamana frumoasa!

Mihaela si familia mea

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor, eu de Sf Andrei mi-am luat liber, si am stat ziua acasa. Imi cer scuze ca nu am intrat sa fac urarile de rigoare. La noi a plouat sanatos sambata... Asa ca nu am facut mai nimica. Am stat in sufragerie intinsa pe sofa si am citit toata ziua. I-am luat pe baieti de la scoala si am petrecut o dupa amiaza ploioasa de stat in casa. Nu prea avem parte de ploaie pe aici, si sincera sa fiu, mi-a placut.
Korinna deschise-se subiectul despre cadourile de Craciun. Sincera sa fiu, eu l-am transferat pe Elliot in departamentul lui tac'su. Il las pe el sa-si bata capul. Matei vrea "ant farm" asa ca scap ieftin... Lui Elliot ma gandeam sa-i iau ceva jocuri instructive pe calculator. Poate ceva de typing, ca vad ca incepe sa-si scrie temele in Word, si mi-ar place sa aibe un pic de viteza la scris.
Mai vroia si o acoperitoare pentru ipod, dar asta i-o aduce mos Niculae.
Trebe sa citesc mai cu atentie din urma sa fiu la curent cu evenimentele.

O saptamana buna la toti.

Mergi la inceput

Miha,am vazut..Mah,sa nu te superi pe mine,dar coronita aia nu-i cam simpluta?sau o impodobiti voi?Ce e in borcane,bay frate?!Ca mi-am stalcit neuronu sa fac o asociere cu ceva dintr-o limba cunoscuta ca sa inteleg ce scrie acolo,si n-am reusit...Turta dulce arata bestial de apetisant!
Anca...o zi ploioasa in casa?????Ooooooo....ce departe si ca niste amintiri pierdute in ceata mi se par zilele alea...eram tanara si nelinistita si citeam romane de dragoste sau politiste....hehehehehehe...Deci sa inteleg ca ai scapat ieftin de cadouri,nu?Ce-ti pasa?!

No,pupam gashca si sa auzim de bine!

Mergi la inceput