Fetele, va rog sa-mi spuneti ce parere aveti de analizele de la MEDCENTER, ca nu stiu ce sa mai zic. Am facut analizele la 3 laboratoare si doar la medcenter a iesit infectie, la celelalte nu a iesit nici un fel de infectie. Pe care sa o iau de buna?
RalMar, si eu imi fac analizele tot la ei, chiar ar trebui sa merg sa-mi ridic ultimul set azi.
Nu stiu ce sa zic, eu una sunt destul de multumita de ei, analizele mi-au fost vazute de destui doctori care, probabil, ar fi avut ceva de comentat daca era un lab. naspa.Dar, pe de alta parte, s-au mai vazut analize gresite si la "case" mai mari.Tu unde le-ai facut pe celelalte? Poate ar fi bine sa le mai faci inca o data sa vezi cu care coincid?
Pupici
Valentina
32+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
Buna ral mar imi pare rau dar nu stiu nimic de medcenter,este in buc? Apropo ce infectie ti-a iesit? Esti restanta cu un raspuns despre ultima spermograma ca de prima stiu ca a iesit formidabila.
Te pup si astept vesti.
http://tt.lilypie.com/T9M4p3.png
Nu medcenter din bucuresti. A iesit infectie la sot, desi la alte 2 laboratoare am facut si analizele la urina si spermocultura si nici urma de infectie. In plus, anul trecut matusa a fost diagnosticata cu hepatita C tot la ei, si dupa ce a repetat analizele in alte parti nu a iesit nimic.