Dna. dr. Maria Chirila

Dna. dr. Maria Chirila | Autor: erer

Link direct la acest mesaj

Acum putin timp m-a sunat o prietena sa imi spuna ca a murit dna. dr. Maria Chirila, un homeopat cunoscut care a ajutat multa lume din jurul meu.

Dumnezeu s-o odihneasca!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

O, Doamne, imi pare rau.. Dumnezeu s-o ierte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Dumnezeu s-o ierte.Nu-mi vine sa cred!
Stiti cumva de ce a murit?

Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danij spune:

Dumnezeu s-o odihneasca !A decedat in urma unui stop cardiac, a fost dusa de urg. la sp. universitar dar nu s-a mai putut face nimic !Era epuizata, un om dedicat ,care de mult timp dadea consultatii pina la ore tirzii din noapte ,2,3 noaptea .Era suprasolicitata si se implica total,noi am cunoscut-o ,de vre-o 3 ani tratam copiii nostri homeopat,si le merge excelent, tot de 3 ani nu au mai inghitit nici o chimicala sau antibiotic !Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca ,inmormintarea v-a fi vineri ,acum se afla in capela din Voluntari !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Si eu am auzit despre dansa de la colege de servici care-i erau paciente. A ajutat multa lume.

Dumnezeu s-o odihneasca!
Si multa putere familiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Mare pierdere! Dumnezeu s-o odihneasca!

Si noi ii datoram regimul de viata sanatos pe care-l avem de 5 ani. Un medic cum putini sunt...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Dumnezeu s-o ierte!
N-am cunoscut-o,dar am vazut-o la televizor si in general am auzit numai lucruri bune despre dumneai!Pacat ca s-a dus asa repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

Si eu am cunoscut-o in imprejurari familiale. Un om minunat. O sufletista de exceptie. Dumnezeu s-o odihneasca.

Stiti cumva ce varsta avea? Stiu ca avea probleme cardiace de multa vreme, poate si pentru ca era mai grasutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Oh, Doamne, acum am sunat pentru o programare si mi s-a spus ca d-na dr. Chirila nu mai este... Dumnezeu s-o odhihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Un om de mare valoare.Am fost uimita cand am aflat.Ne vazusem cu 3 zile inainte sa se intample tragedia.D-zeu s-o ierte.

Anca 11 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput