Fetele din America (93)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Scrisorica e personalizata cum vreti voi, puteti sa puneti ca, copiii va ajuta la curatenie sau ca invata bine la scoala, orice...
Apoi pe plic apare ca vine de la Polul Nord si timbrul e cu Santa. Ei zic sa e dragut, abia astept sa facem asta dar trebuie sa vina sotul acasa ca cica la asta trebuie sa participe si el

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Anamaria, LINGA ferma aia e un resort cu park de apa la interior tobogane, tisnitori, etc (ptr copii), bufet smorgasbord cu toate lucrurile tari (ptr sot) si spa si chestii ptr mame. Noi mergem de vreo 7 ani citeva zile de citeva ori pe an, asa, sa ma linistesc de creierash,
A

Willow valley resort il chema

PS stiu ce simti, eu i-am spus sotului ca la cort sau ferma nu stau decit in caz de razboi, si atunci mai intii imi vind parul

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Anamaria, LINGA ferma aia e un resort cu park de apa la interior tobogane, tisnitori, etc (ptr copii), bufet smorgasbord cu toate lucrurile tari (ptr sot) si spa si chestii ptr mame. Noi mergem de vreo 7 ani citeva zile de citeva ori pe an, asa, sa ma linistesc de creierash,
A

Willow valley resort il chema

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Plecaciuni multiple, Andrada....acuma ma duc sa ma docomentezesc

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Co cortul m-am mai pacalit ei, dar atita m-am lamentat ulterior ca s-au lasat pagubasi...compromisul se cheama "cabana cu privata"

Anamaria

Mergi la inceput

Numa arata-le astea la baieti:
http://www.willowvalley.com/swimming-pool.asp

daca baietii vor sa mulga totusi vaca e una de lemn cu tzitze safe de plastic intr-un parc de distractii de alaturi

Mergi la inceput

privata loool

Marcu ultima oara cind am fost s-a dat de 50 de ori la rind pe toboganul mare, pe numaratea, fara sa se opreasca:) disperare pe el...
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

La multi ani de Mihai si Gavril!
Eu fug dupa tort ca noi aniversam casatoria. Poate-l gasesc in clearance!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

L-am pus la dosarel...acuma sintem cu rezervarile facute iar foamea dupa noroi si vaci e mare...Urmatoarea minivacanta acolo mergem ca suna bine...eu ma gindisem si la Great Wolf dar vaca a cistigat "hands down"...

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

La multi ani de Mihai si Gavril!
Eu fug dupa tort ca noi aniversam casatoria. Poate-l gasesc in clearance!
The best thing you can do for your children is to love your wife.

La multi ani!!!!! esti de coma....

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

si great wolf alea suna bine, o gramada de d-astea noi se fac...dar is cam scumpe...
Cind am inceput noi sa mergem la willow, nu mai auzise nimeni de tobogan la interior...
Ramona feicitari!!! tortul e OK in sale, sotul sa nu fie
A

Mergi la inceput