Fetele din America (93)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc Andrada, TX e la coada vacii - pe locul 37. Multi uninsured (aici asigurarile te pot refuza pur si simplu), obezitate, minoritatile si saracii duc greul.
Obezitatea o fi prin alte locuri - eu cred ca sint baronsana cartierului si sint unele pe aici de nu stiu cum se pot tine pe picioare, mai ales cind bate vintul.

Anamaria, nasoala faza. Cred ca mai bine te interesezi de chiriasi noi ca astia s-au speriat de Mickey-Mouse. Sau poate l-au indragit de nu mai vor sa vina exterminator!

Alexandru incepe de astazi cu sportul, abia astept! I-am inghesuit in aceeasi zi inotul si kung-fu, acum ma gindesc ca am exagerat. Vedem!
Am vazut ca Parks & Recreation ofera cursuri de scrima cu $48 pentru 6 sedinte. Cheap! Anamaria, cum le place la feciorii tai?

Lui Anuta i-am cancelled inotul ca au vrut sa-l mute in alte zile, printre care si miercuri. Miercuri deja avem Story Time dimineata si balet dupa-masa. Nici chiar asa!
Hai s-o laud, ca a dansat ieri la festivalul romanesc si a vazut-o un antrenor de gimnastica si s-a mirat ce ritm are!
Gata, fug ca nu e gata papa si trebuie sa-i hranesc bine pe sportivii astia.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ramona Ce fata talentata ai!!!
Inotul il cam solicita pe fiu-meu, vezi cum e al tau...
Anamaria, nu's ce sa zic si eu sint nevricoasa la animalele convietuitoare,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Anamaria, vezi sa nu iti ceara banii de hotel pentru noaptea aia nedormita acolo...astia sunt d-aia de ii vezi la judge Judy ca se judeca si pentru 1 dolar

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Anamaria, vezi sa nu iti ceara banii de hotel pentru noaptea aia nedormita acolo...astia sunt d-aia de ii vezi la judge Judy ca se judeca si pentru 1 dolar

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

S-au dus la mama ei in Long Island...acuma a vorbit sotul cu ei si cica miercuri sa vina exterminatorul dar ea nu vine inapoi pina nu dispare Mickey Mouse!

Ramona, ai mei sint foarte incintati de scrima...simbata le-am cumparat mastle de protectie, camasa si manusa (asta ca mi-a intrat frica in oase cu MRSA...am zis ca mai bine leftera dar nu sa imparta cu nimeni echipamentul). Acuma ei doi stau in fiecare zi si exerseaza drilluri...sint interesati pe cont propriu, nu trebuie "impinsi". Pentru mine asta e foarte important...urasc sa ii imping de la spate.

Am mai avut si eu o tentativa simbata dar celalata mamica m-a casapit pur si simplu...atita agresiune intr-o femeie mica si slaba n-am vazut niciodata...Coach tot o tragea de la spate, dar se repezea in mine...am colectionat vinataii proaspete (incep sa inteleg cum se simte o pinata).

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Ce fain ca sint de virsta apropiata copiii si repeta impreuna!
Tu fugi din calea lu' aia mica, e mai sanatos...

Uitasem ca ati scris despre MRSA, eu sint speriata rau de asta. Fiul unui fost coleg de-al meu s-a luptat cu asa ceva, a supravietuit pina la urma dar nu spun ce chin a fost. Chiar o sa intreb cum si-o mai fi revenit. Vad ca se raspindeste tot mai mult, uite aici motiv de homeschooling, ca tot era un subiect si pe tema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna, fetelor, ce repede trece si weed-end, mai este putin si vine Thanskiving, si Craciunul.Voi ati inceput cumparaturile d eCraciun, eu incep cam pe la jum lui nov., nu prea vreau sa ma apuce sarb. prin magazine.Ramona, tu spuneai d efest. romanesc la biserica, frumos, si noi ne-am dori s amergem la unul, aici in zona nu avem biserica rom, toti rom. s eintilnesc la biserica greceasca ortodoxa, e frumos, am fost la festivalul lor, dar stii cum e vorba romaneasca, ne e dor.Imi spune si mie , va rog, cum s emanifesta MRSA, nu am auzit d enici un caz aici.In rest noi sintem bine, am terminat sezonul d efootbal, vremea e superba, uscat si racoare, dar in schimb sintem f. ocupati cu scoala, multe teme, rutina d efiecare zi.Ceea ce ma bucura, cu toate ca avem asa program incarcat ajung s amerg si la sala, cam d e2 ori pe sapt. .V alas, tocmai am facut o praj. cu mere si copii ma tot bat la cap s ale pun s amanince. O seara buna
gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Poti merge tu sa cumperi mouse trap si nu ai nevoie de nici un exterminator.... sunt pe alese...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Anamaria, foarte eficiente sunt niste cartoane care au o parte lipicoasa,au miros de unt de arahide si in momentul in care soarecele vine sa miroase, ramane lipit de carton. Am prins cativa la viata mea in modul acesta. Nu este sangeros, nici scarbos, iei cartonul cu soarecele, il pui intr-o punga si o arunci la tomberon.
Edit:
PS:se cheama glue boards si le poti achizitiona de la orice hardware store (ACE, Menards, Home Depot etc...)
De asemenea trebuie sa verifici eventualele gauri prin care vin, putin probabil sa-i aduca in poseta si pe care sa le astupi cu steel wool. (detaliile tehnice mi le sopteste sotul care a fost building engineer). Sa pui si in basement curse lipicioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Si noi am avut shosho.. ingrozitor. Nu stiu cum am scapat de ei, sotul a cumparat niste aparate electrice care cica emiteau un zgomot pe care ei nu-l suportau.. Poate de la alea..

Mergi la inceput

Victorie, i-a placut la kung-fu lui Alexandru! La inot ma asteptam sa-i placa, dar cica asta e si mai si... Ii place de nenea ala, cica are haz! Whatever works.
Abia asteapta sa vina miercuri. Faza haioasa a fost ca la inceput i-a intrebat de ce au venit ei acoli si el a spus ca l-a trimis mama...
Acu' eu nu prea sint una sa pun copilul la ceea ce nu-i place, dar cred ca tot copilul trebuie sa faca sport - iar el era mereu impotriva. Deci aici am pus piciorul in prag, am stabilit ca platim o tura de cursuri pe care e musai sa le parcurga si apoi ne reorientam in functie de preferinte.
Acu' ma rog sa tina minunea.

Mergi la inceput