Intrebam, cautam - ordinea sa o pastram 2
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
pianna spune:
Fetele, vreau si eu un "secret". Cum sa fac galustele (pt supa) ca sa-mi iasa pufoase . Am dat numai rateuri pana acum, orice as face in mijloc tot bocna imi ies.
Imi desconspira si mie careva secretu'?? Eu oricum am si taiteii pregatiti....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kover spune:
nu stiti cumva este pe undeva tort forma veveritza?multumescmamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
inlove spune:
Acuma vin si eu cu o intrebare bomba. Stiti careva reteta de cornulete cu nuca (in mijloc) pe care o pregatesc "maghiarele"?? Foaia e foarte subtire si parca e din aluat foietaj ( dar nu e).Multumesc.
Elag spune:
stiti cumva daca este vreun subiect in care sa se discute despre unelte de bucatarie, forme, tavi, etc?
Sasha.p spune:
Buna dimineata, as vrea si eu o reteta de biscuiti pentru copii sub 1 an (7 luni, de fapt). Toate retetele pe care le-am gasit pana acum contin bicarbonat sau praf de copt, stiti vreuna fara? Multumesc.
Michelle76 spune:
va rog sa-mi spuneti cum se numesc acele prajiturele (cred eu turcesti) care arata ca niste biscuiti in forma de steluta, dar lungi si sunt insiropati.
sunt noua pe forum
Va multumesc
TOMALAVINIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Michelle76 va rog sa-mi spuneti cum se numesc acele prajiturele (cred eu turcesti) care arata ca niste biscuiti in forma de steluta, dar lungi si sunt insiropati. sunt noua pe forum Va multumesc ![]() |
Este din mai multe foi suprapuse, cu muuulta miere..
![](floare.gif)
TOMALAVINIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sasha.p Buna dimineata, as vrea si eu o reteta de biscuiti pentru copii sub 1 an (7 luni, de fapt). Toate retetele pe care le-am gasit pana acum contin bicarbonat sau praf de copt, stiti vreuna fara? Multumesc. Anca, mami de Sasha (Horia Alexandru) si Pupicel (Laura Iris); Nazdravani de august - septembrie 2003 |
150 gr unt, 100 gr zahar,2 oua,4 linguri lapte, 1 linguritza iaurt(smantana),150 gr nuci macinate, 150 gr faina, un plic vanilie
Toate se amesteca bine si se formeaza gramajoare in tava uapetata cu hartie de copt.
Consistenta e moale, sa nu te sperie acest fapt.
Pofta buna!