Retete rapide - 2
Raspunsuri - Pagina 13
Delyutz spune:
Budinca cu branza:
Bateti cam 4 oua, le amestecati bine cu branza rasa. Peste ele se toarna pastele (prefer pene) bine scurse si se amesteca. Se mai adauga inca 2 linguri de smantana si zahar dupa gust. Se pune la cuptor si se lasa pana cand se face aurie
ioana_myna spune:
Astazi am venit tarziu de la servici asa ca am pregatit ceva foarte rapid si delicios in acelasi timp si anume Spaghete Carbonara. Am apelat la acel plic de la maggi si l-am adaptat poftelor mele.
Ingrediente:
- 400 g spaghete
- 400 g sunca presata
- 500 ml lapte
- 100 g unt
- 3 linguri ulei masline
- 2 linguri smantana
- un plic Maggi- pofta de Spaghete Carbonara
- sare
Mod de preparare:
Se pune o cratita cu 2.5 kg apa si 3 lingurite sare la fiert. Cand fierbe apa se adauga spaghetele mestecand putin. Se fierb cam 8-10 minute.
Sunca se taie felii si se caleste cu untul si cu uleiul de masline.
Laptele se amesteca cu continutul pachetului Maggi si apoi se adauga in vasul cu sunca (care e pe foc potrivit).
Se fierbe amestecul pana se ingroasa mestecandu-se din cand in cand, se adauga smantana.
Pastele fierte se trec prin apa rece apoi se adauga peste mixul preparat mai sus.
Se mai fierb cateva minute, se adauga sare daca este necesar si ... sunt gata de servit.
Crinutz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camy_pus
cat voiam sa aflu si eu cum se face supa de rosii. multumesc frumos Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe Flavius Cristian POZE |
Dupa modelul grescesc am adaugat la supa de rosii obisnuita, rosii copate pe plita, gratar. Le-am decojit, le-am maruntit am pus usturoi taiat marunt (cantitate din ochi, nu f mult) si le-am calit in un pic de ulei apoi le-am pus in supa. ii dau un gust mult mai bun.
Andre78 spune:
Mmmm vreau paste acum. Eu dupa ce le scot de la fiert le pun putin unt, iau un gust f bun.
vincenzia spune:
Merluciu in sos tomat
timp preparare:10-15 minute
200g file merluciu
1 rosie felii
1 catel usturoi,
1 foaie dafin
1 lingura ulei masline
sare si pier dupa gust
patrunjel tocat
Se pune merluciul acoperit cu putina apa, intr-un vas larg.
Se adauga condimentele si feliutele de rosie. Se pune vasul acoperit la fiert la foc mediu. Se fierbe 10 minute. Se adauga patrunjelul si se ma fierbe 5 minute. Sosul rezultat nu trebuie sa fie foarte scazut, ci suculent.
Este foarte usor de preparat, sanatos si ieftin.
Pofta buna!
www.micapublicitate.com.ro
dry_votka spune:
O reteta destul de rapida pt un desert bun, slab caloric si care respecta regimul Montignac este al tortului cu ciocolata Montignac:
http://www.verze.ro/index.php/Gastronomie/Retete-culinare/tort-de-ciocolata-montignac.html
Scoateti eventualele spatii libere din link
http://verze.ro
Site-ul verzelor, fff.simpatic
Desirina spune:
Tortul de casa foarte rapid.
Foi de napoletana pentru tort.
Lapte condensat - 1 borc#259;nas (400 ml)
Unt moale- 200 gr.
Batem untul cu laptele condensat pina obtinem o crema omogena. Ungem blaturile. Putem presara cu nuca...Asteptam sa se imbibe..
Eu il fac des cind nu am timp. Laptele condensat il gasesc , de obicei, pe rafturile cu cafele, ceaiuri, lapte praf...
cosminiq spune:
Salut fetele!
Am si eu o reteta super rapida si super gustoasa!!!Nu e buna pt cine tine cura de slabire..
Un piept de pui fiert (cu o ceapa si in morcov pt gust)+ un borcan de maioneza din comert(super light)+ o cutie de ananas bucati.Toata chestia se aseaza pe un pat de varza rosie.
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
cosminiq spune:
Si alta tot super gustoasa:o telina se da pe razatoarea mica si se amesteca cu un borcan de maioneza(light de preferinta)+un praf de sare.Se serveste cu paine neagra sau integrala.Se mai poate adauga nuca macinata .Mie asa imi place mai mult!!
Nu stiu ce am azi cu maioneza
cosminiq spune:
Hai ca mai zic una si gatama apuc de treaba
Se fac clatite(fara zahar) care se umplu cu branza de vaca +spanac fiert si tocat.Se dau la cuptor pe un pat de rosii iar deasupra se pun cateva cuburi de unt+suc de rosii(atentie suc de rosii nu bulion!!pt ca sucul de rosii nu lasa clatitele sa se usuce).Cine prefera se mai pune si putin cascaval deasupra .
La cuptor stau doar vreo 20 de minute.
Poate pare greuta dar e super gustoasa si se prepara in max.40 de minute
Pofta buna!