Casnicutze sexy(141)
Raspunsuri - Pagina 18
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
sa fie sanatosi si sa le vina mintea la cap...stiu ca poate sunteti suparate...dar gasiti in inimioarele voastre "mari" puterea de a-i ierta si sa treceti mai departe peste orice probleme...sunt taticutii vostri![]()
Asta imi doresc si eu...sa-i dea Dumnezeu sanatate si mai multa minte si chiar suflet. Nici nu-mi vine sa cred ca mi-au trebuit atatia ani sa-mi dau seama de atat de multe lucruri evidente.Ar trebui sa povestesc pe pagini intregi ca sa ma fac inteleasa,dar nu e nici ora si nici locul potrivit.
Dar ca sa dau un exemplu mititel...azi a venit acasa...a intrat,s-a dus la baie,a iesit si-mi zice: "eram in trecere si am urcat sa vad daca nu v-ati mutat si pentru ca aveam vezica plina"
Si a iesit,fara ca macar sa se uite la Robert sau sa ma intrebe de sanatate.Am ramas perplexa,cu un gust amar si cu o scarba imensa. Sa ma ierte Dumnezeu,dar eu astfel de oameni nu-i pot respecta,chiar daca-s parintii mei si nu mi i-am ales.Si doare...doare al naibii de tare,doare pana-n maduva oaselor,dar poate ca tocmai aceasta durere ma face sa fiu de piatra si sa pot merge mai departe.Ufff....iaca m-am racorit nitel.

Ce ziceati?Da careva ceva de baut in seara asta?
Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:
pentru tine cu ce vrei tu...fie si limonada...numai sa-ti treaca supararea... 
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
mariussimiuc spune:
Multumesc Monica,dar sa fie acra daaa? ![]()
Si ca sa inchei seara intr-o nota optimista si voioasa,asa cum imi place mie sa cred ca sunt
...De la roberteasca citire. Am iesit azi la plimbare cu tricicleta,de fapt el cu tricicleta iar eu alergand dupa el...
Ajungem la o panta si el ma intreaba: "mami ma lasi voie sa meg cu foalte viteza male la vale?" Ii dau voie
si cand ajunge in vale: "mami,sunt cel mai male bicichist"
Manca-l-ar mama pe el. 
Acum ma duc la culcare,ca bubulina nu mai are stare si nu ma mai lasa sa stau in
pe scaun.
Va pup si va urez o noapte magica.
Monica,sanatate multa Ruxitei. 
Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:
robertzelul mare
si pe mamica lui
noapte buna...fugi la culcare ca se-nvatza fiita cu programul asta nocturn si ai pus-o ![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Liana30 spune:
cafeaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sa va treziti odataaaaaaaaaaaaa

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
monica-elizabet spune:
buna sexoaselor,
hmmm...ce liniste-i pe-aici...pe unde sunteti?
eu iar am capul zob...nu a mai tusit asa de rau ruxi azi noapte dar m-am trezit sa-i dau siropul in miez de noapte si nu m-a mai apucat somnul
sper sa-mi revin...dupa cafelutza de la voi
pe toate sa aveti o zi minunata
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
mariussimiuc spune:
Nu pot sa cred...Unde sunteti sexoaselor?
Miha
si Robert 
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucNu pot sa cred...Unde sunteti sexoaselor?
Mihasi Robert
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
... aici 
Danelutza spune:
Hai Gabitza, hai Gabitza, ca vine fetita, hai Gabitza, hai Gabitza, ca vine fetita !