Piatra Neamt, Perla Moldovei (35)
Raspunsuri - Pagina 7
crissandrada spune:
Am uitat sa va spun. Sotul meu a luat examenul. Sunt tare mandra de el.
Criss
cu Alexia Ioana
si Andrada - printesa noastra!
ana1980 spune:
Cross felicitari sotului pt examen ! Ce bine ca esti acasa acum...sanatate multa in continuare si lasa bocitul pe mai tarziu. Batista bebelusului eu zic sa o cumperi doar daca ai nevoie de ea. Eu la Casandra n-am avut nevoie, de aceea nici nu stiam de ea.![]()
Dana, Lora de la lapte cred. Ea nu prea mananca lactate ca nu prea le suporta. Cred ca o fi mancat ceva lapte nefiert calumea, chiar daca e pasteurizat. Acum vom fi cu mancare de regim cateva zile si ceaiuri si mese mici si dese. Asta-i teoria, acum sa vedem ce iese la practica.![]()
Adriana ma bucur pt tine si pt faptul ca esti insarcinata. Sanatate multa la amandoi.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
LoraG76 spune:
'Neata!
Criss, bine ai revenit acasa! Nu-ti mai fa atatea griji, sigur o sa fie totul bine! Felicitari sotului tau! Ce mai face Andrada? Multa sanatate si ai grija de tine!
Dana, ma faci sa rad...
![]()
Ianusca, ce mai faci?
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de IUSTINA
lunna27 spune:
neata!!
Am intrat in fuga calului,sa va salut,pt ca ma duc iar la treburi,si daca ati stii cate vroiam sa fac azi dar nu cred ca apuc.Azi noapte m-am trezit pe la 3 si ceva si n-am mai putut dormi de ganduri
Sper sa treaca si perioada asta.Noi ne mutam de sambata la parintii mei,ca la apartam nu e gata,de asta mi-e greu
,copii au si vacanta saptamana viitoare,sper sa ne descurcam.
Lora vad ca o incepi de dimineata,nu de alta dar te ia sefu' la ochi ![]()
Criss eu nu am spus de succesul la examen al sotului tau,te-am lasat pe tine sa faci asta!Ma bucur ca esti acasa,lasa bacitul,bucura-te de perioada asta frumoasa
!!!
Ana pacat ca nu e cu lactatele,sper sa treaca repede!
Bey,maine e sarbatoare,e nasol ca ne cam tine in loc
dar oricum bem ![]()
Sper sa nu va suparati pe mine,cu toate ca sunt asa cum sunt,incerc sa ma mentin vesela,doar cu voi ca in rest....sunt problemele de zi cu zi 
ana1980 spune:
Lora batista bebelusului pe care am cumparat-o este de la 0 - 6 ani. O gasesti la Ardealul si costa vreo 39 lei. Nu este agresiva si se fofloseste usor. La Iustina va fi buna doar daca o poti tine sa-i scoti sau convinge sa stea![]()
La Casandra n-am sanse cu ea.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Cred ca gata cu ploile! Azi a iesit soarele.
Ana, merci pt. felicitari! citisem si mesajul tau de mai inainte -uitasem insa sa-ti scriu!
Ce este colita asta? Dureri de burta? Oricum sper sa treaca repede!
Criss, felictari pt. sotul tau!
Acum poate o sa aiba un program mai normal.
Bine ca ai iesit din spital! Esti in concediu medical? sau planuiesti sa mergi la servciu? Multa sanatate!
Adriana
LoraG76 spune:
Pai, Ana, cred ca doar daca aduce Eugen o pereche de catuse si-o si leg....
...glumesc, bineinteles...cred c-o s-o cumpar, oricum, sa incerc macar...
Dana, si noi bem maine...e ziua mamei mele...mi-e asa dor de ea... Spor la treburi si ramai la fel de vesela...problemele se rezolva toate cu ajutorul lui Dumnezeu! 
Lora, mami de IUSTINA
ana1980 spune:
Colita este inflamatia intestinlui gros datorita infectiilor, parazitilor sau unor substante toxice, care poate avea caracter acut sau cronic.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
lunna27 spune:
Hehe inseamna ca maine se bea la greu,chiar daca virtual
si mama mea e Dumitrina,de fapt asta e numele ei,si bunicul ....si fratele mamei,sa mai spun
???
Te cred ca ti-e dor de ea,vine de sarbatori acasa?
LoraG76 spune:
Mama mea e nascuta maine, nu are legatura cu numele...nu vine acasa de sarbatori, probabil o sa mergem noi la ea prin iunie si ea o sa vine in sept.-oct. la anul...abia...
Lora, mami de IUSTINA