Piatra Neamt, Perla Moldovei (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Am uitat sa va spun. Sotul meu a luat examenul. Sunt tare mandra de el.

Criss cu Alexia Ioana si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Cross felicitari sotului pt examen ! Ce bine ca esti acasa acum...sanatate multa in continuare si lasa bocitul pe mai tarziu. Batista bebelusului eu zic sa o cumperi doar daca ai nevoie de ea. Eu la Casandra n-am avut nevoie, de aceea nici nu stiam de ea.

Dana, Lora de la lapte cred. Ea nu prea mananca lactate ca nu prea le suporta. Cred ca o fi mancat ceva lapte nefiert calumea, chiar daca e pasteurizat. Acum vom fi cu mancare de regim cateva zile si ceaiuri si mese mici si dese. Asta-i teoria, acum sa vedem ce iese la practica.

Adriana ma bucur pt tine si pt faptul ca esti insarcinata. Sanatate multa la amandoi.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Criss, bine ai revenit acasa! Nu-ti mai fa atatea griji, sigur o sa fie totul bine! Felicitari sotului tau! Ce mai face Andrada? Multa sanatate si ai grija de tine!
Dana, ma faci sa rad...
Ianusca, ce mai faci?
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!!

Am intrat in fuga calului,sa va salut,pt ca ma duc iar la treburi,si daca ati stii cate vroiam sa fac azi dar nu cred ca apuc.Azi noapte m-am trezit pe la 3 si ceva si n-am mai putut dormi de ganduriSper sa treaca si perioada asta.Noi ne mutam de sambata la parintii mei,ca la apartam nu e gata,de asta mi-e greu,copii au si vacanta saptamana viitoare,sper sa ne descurcam.

Lora vad ca o incepi de dimineata,nu de alta dar te ia sefu' la ochi

Criss eu nu am spus de succesul la examen al sotului tau,te-am lasat pe tine sa faci asta!Ma bucur ca esti acasa,lasa bacitul,bucura-te de perioada asta frumoasa !!!

Ana pacat ca nu e cu lactatele,sper sa treaca repede!

Bey,maine e sarbatoare,e nasol ca ne cam tine in loc dar oricum bem

Sper sa nu va suparati pe mine,cu toate ca sunt asa cum sunt,incerc sa ma mentin vesela,doar cu voi ca in rest....sunt problemele de zi cu zi

Mergi la inceput

Lora batista bebelusului pe care am cumparat-o este de la 0 - 6 ani. O gasesti la Ardealul si costa vreo 39 lei. Nu este agresiva si se fofloseste usor. La Iustina va fi buna doar daca o poti tine sa-i scoti sau convinge sa stea La Casandra n-am sanse cu ea.

www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!
Cred ca gata cu ploile! Azi a iesit soarele.

Ana, merci pt. felicitari! citisem si mesajul tau de mai inainte -uitasem insa sa-ti scriu!
Ce este colita asta? Dureri de burta? Oricum sper sa treaca repede!

Criss, felictari pt. sotul tau!
Acum poate o sa aiba un program mai normal.
Bine ca ai iesit din spital! Esti in concediu medical? sau planuiesti sa mergi la servciu? Multa sanatate!

Adriana

Mergi la inceput

Pai, Ana, cred ca doar daca aduce Eugen o pereche de catuse si-o si leg.......glumesc, bineinteles...cred c-o s-o cumpar, oricum, sa incerc macar...
Dana, si noi bem maine...e ziua mamei mele...mi-e asa dor de ea... Spor la treburi si ramai la fel de vesela...problemele se rezolva toate cu ajutorul lui Dumnezeu!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Colita este inflamatia intestinlui gros datorita infectiilor, parazitilor sau unor substante toxice, care poate avea caracter acut sau cronic.

www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Hehe inseamna ca maine se bea la greu,chiar daca virtual si mama mea e Dumitrina,de fapt asta e numele ei,si bunicul ....si fratele mamei,sa mai spun ???
Te cred ca ti-e dor de ea,vine de sarbatori acasa?

Mergi la inceput

Mama mea e nascuta maine, nu are legatura cu numele...nu vine acasa de sarbatori, probabil o sa mergem noi la ea prin iunie si ea o sa vine in sept.-oct. la anul...abia...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput