* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 191 ) *

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

o zi buna oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

ramonzcasa stii ca nici mie nu mi-a venit inca cm si joi fac o luna de la chiuretaj!! dar sangerare nu mai am de mult!!teai grija de tine,foarte bine ca ai fost la dr,eu merg dupa primul cm!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

helouu ramona..ce faci? sa stii ca ne era dor de tine..si eu sper ca in decembrie sa fii din optimista si de ce nu graviduta
va multumesc fetele pt galerie si ca imi sunteti in continuare alaturi chiar si maine cand este probabil sa fiu dezamagita

Sotie fericita si in curand viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Bebi ! Iti tinem pumnii stransi sa ai reusita cu testul maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor eu mai am putin si plec acasa. poate vorbim si mai pe seara. deja nu stiu ce am dar m-a apucat asa o stare de depresie. cred ca din cauza la urati. mai e putin si vine z3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

claudela sper si eu sa am o reusita maine dar nu sunt asa de convinsa de asta..presimt eu ca imi va iesi tot o liniuta

Sotie fericita si in curand viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ia mai lasa tu presimtirile astea sumbre. Da tot nu mi-ai raspuns de ce nu vrei sa faci azi testul, ca ai atatea zile de intarziere. Ai vazut ca lu Anaxena i s-a pozitivat seara.

bujo 1+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta

Mergi la inceput

Adevarul e ca avand atatia bebei in jur si atatea gravidute te cam pune pe ganduri...Ma lua si pe mine un val de nostalgie...dar nu de butoi...Doar asa un gand!

Mergi la inceput

Tocmai am vorbit cu cumnata mea...Mai are aproximativ 3 saptamani si va tine bebelul in bratica...Sunt foarte emotionati..Si eu am ramas cu un gand..
Dar stiu ca ne va ajuta si pe noi Dumnezeu spre a ne implini acest vis cum altu' nu-i...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Voicu_bebi...iti tin pumnii pt maine dimineata...sper sa iti iasa testul pozitiv
Maine dimineata execut si eu un test...(am 3 zile intarziere deja...)
Va anunt de dimineata rezultatul cand ajung la munca...

Magda si Fabian (17.11.2003)
http://community.webshots.com/user/pagurschi

Mergi la inceput