* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 191 ) *
Raspunsuri - Pagina 3
oanasm spune:
rocsy La multi ani fericiti!!!! va urez sa aveti parte de cat mai multe bucurii, dar mai ales de bb mult astepat; las' ca vine Mosu' in decembrie!!
Oana
voicu_bebi spune:
roxy,la multi ani!

pt aniversarea celor 8 ani de casnicie...cat mai multi va doresc si sper ca pana de sarbatori sa ne anunti ca esti o fericita burtoasa
ce bine ar fi , roxy sa ne dai o asa veste frumoasa!
oana...faci 27 ani ...eu sper ca pana de ziua ta sa ramai ! si eu imi doream ca anul asta sa raman dar nu vezi cum sunt si planurile astea de se naruiesc...luna viitoare fac 23 ani...
roxy apropo eu sunt casatorita de un an si 3 luni ...sunt tinerica ce sa fac dar imi doresc un bebe mai ales ca sotul are 28 ani
Sotie fericita si in curand viitoare mamica 

diaconmaria spune:
Rocsy Multi, multi ani fericiti impreuna si de acum incolo si sa va blagosloveasca DD cat mai repede cu o minune mica 
Maria
oanasm spune:
oooo...bebi....ai inteles gresit...eu vreau sa-l nasc de ziua mea
...ceea ce inseamna ca luna asta trebuie sa raman
...obligatoriu!!!!
Oana
voicu_bebi spune:
eu am inteles ca esti nascuta in februarie...scuze...sper ca pana de sarbatori sa ramai..sa mai fie cate o fata graviduta pe aici 

rocsy2007 spune:
multumesc fetelor pentru urari. si eu sper sa vina bb in curand.
bebi tu esti tinerica ai sanse foarte mari asa ca stai linistita.
oanasm si eu tot leoaica sunt . sunt nascuta pe 21 august . sotul meu a facut spermograma. o data acum 3 ani si a fost ok. si acum 2 luni.doctorul mi-a zis ca nu e rea deloc . chiar in gluma a zis ca e bun sa il dau si la altele.
voicu_bebi spune:
auzi tu la dr...sa il dai la altele,mai bun e numai pt tine ,eu cred ca il si pandeam
...