* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 191 ) *

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

UFFFFFFFFFF ce greu a fost sa va ajung din urma.........
voicu bebi sa nu faci test ca aseara si pe mine m-a mancat undeva si l-am facut si iesit negativ...............si am fost si sunt tare necajita dar in acelasi timp avand in vedere ca CM nu a venit inca si azi dimineata mi-a fost rau iar ma tot gandesc acum ca poate trebuia sa il fac dimineata sau ca poate l-am facur prea repede........si ma macina gandul asta...........dar eu inca un test nu mai fac...........
desi nu rea cred ca la 14 zile de la IA daca a iesit negativ sa fie gresit..........cred ca asa e dar totusi pana nu vad rosu nu declar nimic..............dar eu CM mai lung de 31 de zile chiar nu am avut niciodata..........si azi era ziua 31.........asa a fost cel mai lung.se mai intampla sa fie 28 de zile dar 31 e maxim..........se poate sa fi iesit fals negativ la 14 zile de la IA ?Da doamne................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Se pare ca maine ma asteapta un nou chiuretaj...
Mai m-a luat o ameteala de nu ma tin pe picioare
Imi puteti spune cum ar trebui sa arate o sarcina la 5 sapt si 2 zile???

Maria

Mergi la inceput

MARIA DAR CE S-A INTAMPLAT?DOAMNE..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ce fac fetili??eu m-am intors din buc
ceva noutati???

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
5+ sper la o!!!AMR 35sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Mai am fost in seara asta la dr am facut echo i-am zis despre teste si a zis ca fals poz nu exista si ca nu am eliminat tot si asa ca iar chiuretaj

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by diaconmaria

Se pare ca maine ma asteapta un nou chiuretaj...
Mai m-a luat o ameteala de nu ma tin pe picioare
Imi puteti spune cum ar trebui sa arate o sarcina la 5 sapt si 2 zile???

Maria

cum adiq chiuretaj...ce s-a intamplat???eu d ece nu shtiu?

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
5+ sper la o!!!AMR 35sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Maria nu ai eliminat sarcina de tot? Off ce rau imi pare. Stiu eu de ce zic sa mergeti la medic imediat ce observati ceva suspect. La o sarcina de 5 sapt se vede sacul amniotic si eventual embrionul cat un punctulet. Imi pare tare rau Maria. E bine totusi ca faci chiuretaj ca sa curete bine acolo ca sa nu mai ramana nimic. Te pup dulce si multa sanatate.

bujo 1+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta

Mergi la inceput

ANAXENA ce faci dragita?azi ai fost la mormantare?Spar ca nu ti-a fost frig.............moralelul tau pe unde e iubita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Anaxena stii ce s-a intamplat. Stii ca zicea Maria ca a avut test usor pozitiv si apoi au venit uratii. Si ea banuia ca a fost avort menstrual pt ca a eliminat ceva albicios ca un bob de fasole. Azi a fost la doctor la control si se pare ca a fost intr-adevar sarcina.
Nu degeaba insist sa mearga toata lumea la control daca a avut test usor pozitiv chiar daca au venit uratii. Ne-a confirmat si Maria ca a zis dr ei ca teste fals pozitive nu exista!!!
Anaxena tu cum te simti?

bujo 1+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta

Mergi la inceput

offffffffffff Maria acum inteleg de ce in ziua 5 cand am mers la dr.a vrut neaparat sa imi faca eco ca sa vada daca nu aramas ceva a zis el,dar eu nu m-am prins atunci..........acum inteleg..............IMI pare tare rau.........las draga mea ca mai bine ca a vazut si ca o sa te curete frumusel acolo..........
Imi pare tare rau...............

Mergi la inceput