* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 191 ) *
Raspunsuri - Pagina 10
kitzy spune:
Maria nu dispera ca o sa fii si tu in pielea mea. Sa-ti spuna fetele mai vechi cat le-am stresat eu ca nu ramaneam gravi![]()
13+ cu posibil 
marynik spune:
Bujo , cred ca fetele noastre s au dus la pishu de au disparut asa
viitoare
http://tt.lilypie.com/DsVJp3.png
voicu_bebi spune:
quote:
Originally posted by bujo
Mie sincer mai rau imi face asteptarea si incertitudinea decat un rezultat negativ. Prefer sa stiu daca e alba sau neagra ca sa stiu cu ce am de-a face.
Acestea fiind spunse sa incepem sedinta de hipnoza:
Babi te simti foarte amortita si simti un impuls puternic de a face un test de sarcina....presimti ca este pozitiv... nu presimti, stii sigur... nu mai lupta cu dorinta de a face test... lasa-te prada impulsului si fa testul ACUM!!!!... Pana numar la 3 te duci in baie si faci test. 1...2...3!!!!
bujo1+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
bujo,mama daca ai stii ce mi-a placut sedinta de hipnoza...eu zic sa o mai repetam sedinta..ce as vrea sa imi inchipui ca as fi graviduta si as fi eu cea mai happy people hihi
Sotie fericita si in curand viitoare mamica

bujo spune:
Bebi iar m-ai luat prin invaluire si tot nu faci test. M-am dezumflat de tot![]()
Ma las pagubasa.
bujo
1+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
kitzy spune:
Maria am incercat vreo 5-6 luni asa asiduu
si cand am ramas a fost cu ghinion din pacate, dar luna imediat urmatoare avortului am ramas iar fara sa prestez mare lucru si speram din tot sufletul sa nu raman gravi asa repede dar uite ca s-a intamplat si de data asta e bine. 
13+ cu posibil 
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Maria am incercat vreo 5-6 luni asa asiduusi cand am ramas a fost cu ghinion din pacate, dar luna imediat urmatoare avortului am ramas iar fara sa prestez mare lucru si speram din tot sufletul sa nu raman gravi asa repede dar uite ca s-a intamplat si de data asta e bine.
13+ cu posibil
Tu ai avut bafta...Eu incerc de 1 an jum daca nu mai bine, am o sarcina oprita in evoulie la care a trebuit chiuretaj, dupa chiuretaj luna asta ramasesem insarcinata si am facut avort menstrual...Sper sa ma ajute DD si data urmatoare sa fie bine!
Acum intelegi dc imi doresc sa fiu in locul tau???
Maria
claudinna spune:
hello fetelor!!
claudela, unde e dr ala de care zici tu? in slatina? cum il cheama?
ca poate vreodata o sa cer si a doua parere...
"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
http://tt.lilypie.com/SvhLp3.png
voicu_bebi spune:
bujishor , nu fi supi pe mine..ce sa fac daca nu sunt foarte convinsa ...maine va anunt nu va las asa in suspans...bujo vezi poate te ia sotul prin invaluire si atunci sa vezi ...![]()
Sotie fericita si in curand viitoare mamica 

marynik spune:
Maria , tu analize ai facut , ma refer , toxo , cmv , etc?
Daca da si au fost ok , iti recomand sa mai faci si teste de coagulare
La cate sapt s a oprit in ev sarcina?
viitoare
http://tt.lilypie.com/DsVJp3.png